Kapatıcı yerine fondöten kullanılır mı?

Ben renk tonum eşitlensin diye kullanıyorum fondöten ancak kapatıcı özelliği orta diyebilirim o yüzden sivilcem varsa kapanmıyor.. Düğün veya fotoğraf çekimi olacaksa kapatıcı ekstra varsa tabi yüzümdeki sivilce izini kapatırım.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Tabii ki kullanabilirsin. Doğal bir duruş istiyorsan süngerle uygulamak en mantıklısı :) Göze batmasını istemiyorsan cilt tonunla aynı, ya da bir ton açık renk tercih edebilirsin.
Göz altlarında da morluk varsa bildiğimiz demlik poşet çayları kullandıktan sonra atmayıp, bir kasede dolapta soğutabilir ve gözlerine kapama yapabilirsin. Emin ol ki çok faydasını göreceksin 🤗
Tabii ki kullanabilirsin doğal bir duruş istiyosan süngerle uygulamak en mantıklısı göze batmasını istemiyosan cilt tonunla aynı, ya da bir ton açık renk tercih edebilirsin göz altlarında da morluk varsa bildiğimiz demlik poşet çayları kullandıktan sonra atmayıp, bir kasede dolapta soğutabilir ve gözlerine kapama yapabilirsin emin ol ki çok faydasını görceksin
Kapatıcılığı yüksek fondötenler kullan ve göz altına sürerken çok basrırmadan hafif hareketlerle sür ve fondötenin gün içinde dağılmaması için mutlaka üzerinden transparan pudrayla geç. Kapatıcıya gerek kalmaz. (kuru/karma cilde sahipsen önerim true match, yağlı cilde sahipsen önerim fit me)
Fondötenine pudra karıştır biraz daha kapatıcı olur benden tavsiyee
Kullanabilirsin. Göz altların için patates suyunu sık iyice göz altında beklet pamukla
Kullanabilirsin tabiki ama eğer bundan sonrada yapmak istiyorsan hafif bir kapatıcı almalısın çünkü sürekli göz altlarına fondöten kullanırsan oraları çok yorarsın ve düzenli uyusan bile hep mor mor kalır. Sürekli ürün kullanmak zorunda kalırsın. Teşekkürler:)
fondoten yerine kapatıcı kullannanı gördüm de tam tersi olmaz bence
Tabiki kullanabilirsin
Kullanılır neden kullanılmasın ki.
Yıllardır kullanıyorum ckkckc gayette oluyor
bb krem en iyisi kanka
Kullanablrsin
bb krem sür direk en iyisi göz altı morluğunu kaparsın direkt
Aynı şey değil mi
Fondöten candır
İkiside olur 😅
Kullanma
Bi’Bot Seçimi