Merhaba arkadaşlar hayatında eyeliner dışında hiç makyaj yapmamış biri olarak size bir soru sormak istiyorum. Acaba kapatıcı yerine fondöten kullanılır mı? Sadece eyeliner çeken biri olduğum için ve gözümün altı da aşırı mor olduğu için gözümdeki morlukları kapatmak istiyorum. Tek seferlik birşey olacağı için kapatıcıya da para vermek istemiyorum. Fondöten kullanamaz mıyım gözaltlarım için?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Güzellik & Bakım konusunda 928 cevap paylaştı. Ben renk tonum eşitlensin diye kullanıyorum fondöten ancak kapatıcı özelliği orta diyebilirim o yüzden sivilcem varsa kapanmıyor.. Düğün veya fotoğraf çekimi olacaksa kapatıcı ekstra varsa tabi yüzümdeki sivilce izini kapatırım.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
5Cevap
Tabii ki kullanabilirsin. Doğal bir duruş istiyorsan süngerle uygulamak en mantıklısı :) Göze batmasını istemiyorsan cilt tonunla aynı, ya da bir ton açık renk tercih edebilirsin.
Göz altlarında da morluk varsa bildiğimiz demlik poşet çayları kullandıktan sonra atmayıp, bir kasede dolapta soğutabilir ve gözlerine kapama yapabilirsin. Emin ol ki çok faydasını göreceksin 🤗13 Yorumla- Soran+1 yıl
peki cilt tonuma uygun olup olmadığını nasıl anlarım
- Soran+1 yıl
tamam teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Tabii ki kullanabilirsin doğal bir duruş istiyosan süngerle uygulamak en mantıklısı göze batmasını istemiyosan cilt tonunla aynı, ya da bir ton açık renk tercih edebilirsin göz altlarında da morluk varsa bildiğimiz demlik poşet çayları kullandıktan sonra atmayıp, bir kasede dolapta soğutabilir ve gözlerine kapama yapabilirsin emin ol ki çok faydasını görceksin
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Kullanabilirsin. Göz altların için patates suyunu sık iyice göz altında beklet pamukla
11 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim ☺️
Kullanabilirsin tabiki ama eğer bundan sonrada yapmak istiyorsan hafif bir kapatıcı almalısın çünkü sürekli göz altlarına fondöten kullanırsan oraları çok yorarsın ve düzenli uyusan bile hep mor mor kalır. Sürekli ürün kullanmak zorunda kalırsın. Teşekkürler:)
10 Yorumla- +1 yıl
Kapatıcılığı yüksek fondötenler kullan ve göz altına sürerken çok basrırmadan hafif hareketlerle sür ve fondötenin gün içinde dağılmaması için mutlaka üzerinden transparan pudrayla geç. Kapatıcıya gerek kalmaz. (kuru/karma cilde sahipsen önerim true match, yağlı cilde sahipsen önerim fit me)
00 Yorumla bb krem sür direk en iyisi göz altı morluğunu kaparsın direkt
00 Yorumla- +1 yıl
Fondötenine pudra karıştır biraz daha kapatıcı olur benden tavsiyee
00 Yorumla - +1 yıl
Tabiki kullanabilirsin
11 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim ☺️
- +1 yıl
Kullanılır neden kullanılmasın ki.
10 Yorumla - +1 yıl
fondoten yerine kapatıcı kullannanı gördüm de tam tersi olmaz bence
00 Yorumla - +1 yıl