Evet bayan arkadaşlar dökün dertlerinizi çok pahalı mı dediler, yoksa cok mu acık dediler kıskandılar mı? Cevaplarınız bekliorum
Cevabın nedir?
+1 yılbana ne derse desinler o an kendimi nasıl hissediyosam öyle giyinirim bir kere su bir gerçektir ki bir çok kadın kendini içinde güzel hissetiği veya güvende hisettiği şeyleri giyer o elbisenin içinde kendini prenses gibi görür ya da hiç olmadığı kadar seksi öyle değildir ama önemli olan insanın kendiyle barışık olması kendini içinde mutlu hissetiği şeyi giymesi değil midir başkaları için yaşamaktan daha saçma bir şey olamaz ama gelin görün ki erkeklerin kafa yapısı bizden farklı işlediği için bakılmasını istiyo ki açık giyiniyo düşüncesiyle rahatsızlık verecek derecede bakarlar bildiğin bön bön tamam biz kadınlar bize bakıldığında mutlu oluruz bazılarının götü kalkar filan ama bir bayanlada konuşurken onun nebiliyim gözünün içine değilde anacım böyle memesine, bacağına bakarak konuşmak çok itici tamam arada ufak kaçamaklar olur ama bizim görmüyomuş gibi yapmak kendi tercihimiz valla sırf erkekler yapmıyo şahsına münhasır kadınlar böyle ayıplarcasına bakıp gözlerini devirenler asıl beni deli eden onlar böyle saçından tut kafasını pinpon topu gibi bir oy yana bir bu yana
01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılLisede iken sevgilim üzerimde baskı kurmuştu bu konuda. Gerçi açık giyinmem çok ailem bu konuda duyarlı olduğundan onlarla çatışmam :)
00 Yorumla
+1 yılBikini giymek istiyorum bide kırmızı tanga aga nedense anlamıyorum izin vermiyolar neden acaba ben nerde hata yapıyorum yoksa kırmızı olmasınamı kızdılar bide siyah sorayım
60 Yorumla
+1 yılPüsküllü kahverengi bir pelerinim olsa da giyiyim diyorum. Bir de panço. Ailem kızlar giyer onları falan diyor da ne alakası var değil mi?
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
191
Cevap
19Cevap
+1 yılBirkaç gündür sevgilim benimle bu yüzden konuşmuyor. Oturup kalkmayı biliyorum heralde. Ayrıca o başka kızların açık saçık bikinili fotoğraflarını beğenirken bana laf söyleyemez. İstediği kadar konuşmasın. Konuşmayarak istediğini elde etmeyi düşünmesin. -,-
00 Yorumla
+1 yılizin gibi bir durum olamaz kıyafetim için izin istemem zaten ama annem elbiselerin çok kısa falan der sinir eder sanki ben göstermek için giyiyorum gayet normal boy hava sıcak güzel duruyo giyiyorum açıp gezmiyo kimse yapcak olan kapalıykende yapar zihniyet meselesi
00 Yorumla
+1 yılDaha çok elalem ne der dediler :) mini etege altta çorapla izin verirler, derin dekolte ve sıfır dediğimiz kollar yasakk :) Beyaz pantolonu, transparan kıyafetleri, boynu az açık olan giysileri, kayık yaka modelleri, kapriyi ve taytı da erkek arkadaşım yasakladı. ama evdekiler hidayete erdiğimi sanıyorlar eskiye oranla düzgün giyindigim için :-) yasaklama nedenine gelincee.. dikkat çekmesi, kişiyi biraz daha basit göstermesi ve de dinen uygun olmaması. Saygılar selamlar benden bu kadar :)
00 Yorumla
+1 yılHızma vardı burnumda zorla çıkarttılar 3 sene önce ailem tarafından. Enfeksiyon kapar dediler. Doğruydu iyiki de erkenden çıkarmıştım. Birde çok metal takılıyordum o aralar kızıyorlardı hep siyah giyindiğimden...
01 Yorumlabaya kısa şortlar var giymek istiyorum ama ailem izin vermeyeceği için giymiyorum normalde hiç karışmazlar ama benim dediğim bu popo kıvrımındaki şortlardan
01 YorumlaJartiyer muhtesem guzel bisey ama giyebilecegim ortam yok ayrica ortam olsada toplum baskisi gibi bir durum oldugundan giyemem akaksdkfja resmen yarama tuz bastin su an...
01 Yorumla
+1 yılEvet var aslinda bende istemiyorum ama insan baskalarinda görünce kizkaniyor :))
Topuklu ayakkabii. Kazulet gibi oluyomusum ailemin dediğine gore
Sevgilimin yaninda da zaten giyemiyorum boy malum :DD00 Yorumla
+1 yılKıyafetlerime karismazlar nerde ne giyecegimi bilirim. Cok Pahalı birseyi istesem de almam, onlarin ne zorlukla para kazandıklarını hatirlarim ve bir kıyafet için değmez derim
01 Yorumla
+1 yılaçıkken giydiğim sırt dekoltesi, tül ve dantel bluz ve ya gömlekler ya da dar pantolonlar :D tek kızdıkları ve kıskandıkları durum buydu :) oda normladir ama kimseyi dinlemezdim babam dışında
03 Yorumla- +1 yıl
ohoh iyi kapak olmuş
- +1 yıl
ben yıllardır kapanmayı düşünüyordum zaten ne aile baskısıyla nede sevgili baskısıyla olmadı bu kapanma işi. sizde biliyorsunuz ki yıllardır ülkemizde kapalıların alınmadığı çok yer vardı şu bir kaç senedir serbset oldu ve ben kapanmak istediğimde herkes kapandı düzgün olan olmayan her kız kapanınca özenti olarak bende özenti demesinler diye kapanmadım yani bu olayda kapak olucak bir durum yok kardeş ikinci yorumu yapan kişiye diyorum bunu ve okulum oldğu için kapanamadım okulum biter bitmez kapandım ayrıca bu işler insanın içinden gelicek baskıyla olucak işler değil senin içinde yoktur kapanırsın mahalleden çıkarsın başını açar giyersin mini eteği görmediğim şey değil ve bundan sonra söyliceğin şeylere dikkat et kardeş herkes benim gibi saygılı ve seviyeli konuşmaz
+1 yılAilem hiç bir şekilde giyimime karışmaz. Fiyatına da karışmaz ki zaten çok da pahalıya gitmem. Sevgilim de karışmak istese de karışamaz. İzin vermem
13 Yorumla- +1 yıl
eminim karşısında titriyorsundur
- +1 yıl
Emin olma derim. Ailemden başka kimse bana karışamaz. Ailemde karışmıyo. Ha bir de ilerde eşim olcak kişi karışır. O zamana kadar sevgilimimin hiç bir söz hakkı olamaz giyimimle ilgili
genel sorun sanırım tayt bende pek gıyme meraklısı degılım ama yasak oldugu ıcın inatlaşıyorumm yasak nedir ya ahh bu kadınlar her alanda yasak :(
01 Yorumlatopuklu ayakkabı giyinemiyorum leylek gbi oluyorsun diyorlar :D
bide dizüstü asla ve asla etek elbise giyemem babam kızar :D hemen triplere girer kıskanır beni kıyamam yaa :D00 Yorumla
+1 yılinsanların böyle kötü oldugu bir zamanda dışarda ne giyip ne giymeyeceğimi seçebilecek yaşta oldugum için karışmazlar:)
01 Yorumlabir kere hep şort giymek istemişimdir yani yazın ortasında kotla ölüyor insan elbisede giymek isterdim ama dizinin istindi ilmiz dedikleri için onuda giyemiyorum * ya ne boktan bir durum nu
02 Yorumla
+1 yılHiç çok açık diye bir kıyafetie engel olunmadı, Fatih'te mini etek giyicek halim yok sonuçta. Pahalı şeyleri ise zaten ben almam :)
02 Yorumla- +1 yıl
23 aslında, ayrıca ailem ve sevgilim her an başımda :) Ama karışamazlar
Ailemin zamanında aşıladığı şeyleri şimdi ben de giymek istemiyorum zaten. O konuda bir sıkıntı yaşamıyoruz.
02 Yorumla- +1 yıl
gusel cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılküçükken elbise, pantolon giydirmezlerdi giydikleriminde renksiz ve bol olması gerekiyodu küçük yaşta başımı da kapatmak zorunda kaldım şimdi karışmıyolar ama bu seferde benim canım istemiyo renkli cıvıl cıvıl giyinmeyi hep klasik giyiniyorum dolayısıyla şu an karışamıyolar ailem de sevgilim de
00 YorumlaBenimde ailem karışmaz sevgilim karışırdı iyi oldu hatırlattıgın artık o da yok ne karışanım var ne edenim
11 Yorumla
+1 yılCok pahali dediler kelebekli taci aldirmadilar. O elbise okulda olmaz dediler halbuki acik falan da degil :(
03 Yorumla- +1 yıl
https://hizliresim.com/MXkgM9 buna benzer :)
Ulan kiz değilim sevgilim yok annem babamdan çok tanimadigim insanlar karisiyor.
Vay efenim atlet giyme vay efenim dar giyinme volkan20 Yorumla
+1 yılannem babam karışır özellıkle annem
açık gıyme şunu bunu gıyme dıye
ama dınlemem
sevgılım karışmaz karıştırmam :D00 Yorumla
+1 yılistediğimi giyerim ailem sorun etmez. erkek arkadaşım da yabancı olduğu için o da sorun etmiyor.
01 Yorumladaha dün sevgilimle tulum aldım dıye kavga ettik. o geri ver diyor ben vermem diyorum neymiş efendim kıskanıyomuş da çok kısaymış da blaa blaa
00 YorumlaGenelde bana karışması: "Aa bu sana çok yakısmış, bunu ben yokken giymek yok fazla güzel bu." adam haklı da yeni aldığım şeyleri giyemiyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGiymek istemem iyi ya :-D giymek istemiyorum ona karışıyorlar... 😅😅😅
Hani evde teksin ve iç çamaşırı olur ya sadece 👙👙👙
İşte onun rahatlığını hiç bir şeye değişmem 😅😅04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDenemelisin..
Cevap sahibi+1 yılEve gidince dene reis ;-)
Ne kıyafetler çantalar ayakkabılar var karışan yok ama parada yok lanet olsun pahalı tasarımcı kıyafetleri!
00 Yorumlagiyim değil de dudagimda piercinge izin yok kasimdada izin yok.. burun kulak veya gobek te izin var ama. nasil bir dusunce bu 😯😐😈
01 Yorumla
+1 yılAilem ve sevgilim giyimime hiç bir şekilde karışmaz çünkü ne diyeceğimi bilirim. Tayt kısa etek dar kıyafetler dikkat çekmeyecek şekilde giyildiği sürece problem olmuyor.
00 YorumlaNasil giyinecegimi biliyorum sevgilim yok ama ailem yinede kisa elbise veya iste göbek acik straplez vb. Veya sort mini etek bunlara izin vermezler bende giymiyorum zaten
00 Yorumla
+1 yılGece arkadaslarimla eglenmeye gidemiyorum hatta aksam ustu bile giderken 1000 tane laf duyuyorum la arkadas kiskanilirmi ya.
01 Yorumla
+1 yılvalla benim baba çok açık kıyafetler giymeme izin vermez o bu yaşıma kadar izin vermedği içinde ben alışkın değilim. :)
02 Yorumla- +1 yıl
iyi mi yapmış.. hmm sende karına kızına baya karışacaksın sanırıımm? :)
Ailem hiç karışmazda eski sevgilim beyaz pantalon düşmanıydı bitek :)
02 Yorumla
+1 yılailem karışmadı ama sevgililerim karıştı. çok açık dediler.
02 Yorumla- +1 yıl
böyle saçma bir konu yüzünden ayrılmam nie ayrılığım o kadar basit değilim açık ve net.
tayt giydirmiyor sevgilim her yerin belli oluyor diyor
02 Yorumlaben zaten ne oyle pahali giymeyi severim ne de acik. Yasadigim yerde zaten acik giyime iyi bakmiyolar.19 yasim var fazla makyaj da yapmam. hafif yapiyorum ama cok ta abarti sevmem. bu yuzden ailem karismiyo.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 576 cevap paylaştı.
+1 yılsevgılım yok olsa zaten karıstırmam aılem de baskı yapmaz istediğimi giyerim =)
20 Yorumla
+1 yılzaten bana kalsa heryere pijamayla gidecegimden annemler zorla kiyafet alip giydiriyo 3 bol kotum var bide 10 milyon tsortum falan 😂
10 YorumlaHic oyle bir sey yasamadim kimse bedenimle alakali ne yaptigima karisamaz hadlerine degil
10 YorumlaÖyle bir durum yok. Giyeceklerime kendim karar veriyorum.
01 Yorumla
+1 yılyaz ayları sürekli kavga ediyoruz :D neymiş bikini olmazmış giydiğimde onun evindeki havuza girmeliymişim ama takmayıp gidiyorum denize :D aahah yaşasın gıcıklık
00 YorumlaMakyajj nefret ediyolar. Makyaj malzemelerim pahalı olmasa şimdiye çöpe atmışlardı ama yemiyo 😄😄
00 YorumlaHayatimda hep kot şort giymek istedim deniz kenarinda hiç de kismet olmadi napalim :D
00 YorumlaBeyaz bikini giymeme izin vermiyor annem neymiş iyice iç çamaşırı gibiymis 😤
03 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. hıcbıse yok gerektıgı gıbı gıyındıgım ıcın cok şükür
00 Yorumla
+1 yılBenim nasil giyineceğimi bilirler onun icin giyme baskısı falan yok da pahali olduğu icin her zaman alınamayan giysiler var :D
00 Yorumla
+1 yılBen zaten açık veya cok pahali pahali bir sey alalim demem ama saclarimin boyanmasina izin vermiyor erkek arkadasim :/
00 YorumlaBazen pijama gerçekten moda olmalı diyorum, anlamıyolar.
00 YorumlaÇok severek aldığım şortumu giyinmek bir türlü nasip olmadı sevgilim izin vermiuo
00 Yorumlaşu anlık sıkıntım yok ama eskiden deri tayt giymeme izin yoktu :)
00 YorumlaNerde nasıl giyindiğini bildiğin sürece sorun ve kısıtlama olmuyor.
00 YorumlaBana kimse karışmıyo karışmadı da rahatım sjhsjd :D
00 Yorumla
+1 yılAçık ya da pahalı kıyafet tercih etmediğim ve de hiç sevgilim olmadığı için bugüne kadar öyle bir sorun yaşamadım hsjshshs
00 Yorumla
+1 yılkısa etek giydirmiyorlar. dizimin altında olacak illa ki.
bak yine sinirlerim tepeme çıktı.01 Yorumlabir kere cok topuklu bir ayakkabım vardı cok dikkat cekiyomus.. yürüyemiyodum zaten giymedm oldu bitti
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim sagolsun kisa giydirmez omuzu acik giydirmez beli acik giydirmez sirti acik giydirmez hhatlarınımi belli edicek seyler giydirmez babamda onun yaninda degilken mini giydirmez
00 YorumlaHastane izin vermiyo kot sortta sevgilimle aynı hastanede çalışıyoruz her gün kontrole geliyo ne giymişim diye bir kaç defa giymiştim bashekim cok kızıyo zaten yaşlı adamları neden başhekim. yapıyolar ki
00 Yorumla
+1 yılAçıkken yırtmaçlı elbise ye izin vermezlerdi. Simdi kapalıyım çok şükür
00 Yorumla
+1 yılSort giymeme ya da dekolteli üstlük giymeme kızar ve kiskanir
00 YorumlaModa & Stil konusunda 524 cevap paylaştı. 2side cok sıkmıyor beni hatta nerdeyse hic
bastırma yeteneğime sağlık <3 dsjhjdshfjsd10 YorumlaModa & Stil konusunda 323 cevap paylaştı. Hicbir sey yok
Bu sekilde giyinmek tamamen benim tercihim00 Yorumla- Devamını Gör (150)
Devamını Gör(195)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Moda & Stil > Sorular > Giymek istediğiniz ama aileniz/sevgiliniz tarafından izin verilmeyen neler var?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler