18 yaşında annen ile babanın karışması gayet doğal. Kanunen reşit oldun ve yaşın büyük diye her şeyi yapabileceğini düşünmen yanlış... Hem annen ile baban senin iyiliğini istiyor. Giyme diyorlarsa giyme... İnadına giyersen aranız bozulur kavga gürültü... Şort giymezsen bir şey kaybetmez evde de kalmazsın ama annen ile babanınla aran bozulursa sen kaybedersin. Zaten şort giydiğin için seninle kimse evlenmez yüzüne bakmaz ilgi göstermez bakan ancak orana burana bakar. Annen ile babanı dinle... Yaşamış tecrübe edinmiş insanları dinlemek gerekiyor. Hele ki babanı...
03 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın ama seviyorum sonuçta
- +1 yıl
Ya niye her şeyi evde kalmaya getiriyorsunuz anlamıyorum gerçekten. İnsanlar kendileri için süslenir giyinir, birileri onları alması, beğenmesi için değil. Dedikleriniz saçma açıkçası. Teşhire kaçmadığı sürece her kıyafet giyilebilir. Mantık hatası İle dolusunuz yemin ediyorum
En İyi Cevaplar
+1 yılBabam şort giyersen bacaklarını kırarım dedi
neymiş efendim çok açıkmış
yaşamak istemiyorum. s354 Yorumla
Soran+1 yılyaşamak istemiyorum
bu gidişle evde kalcam oguzhancım- +1 yıl
Aynen sorma ya :s
Soran+1 yıl@alpto evet
+1 yılHerkesin ailesi herseye izin verecek diye bir kural yok, herkesin yetistirme tarzi farklidir, giydirmediklerine göre vardir bir sebep bunu ailen ile konusmalisin. Baskalarinin ailesine bakip veya özenip kendi aileninde o sekilde olmasini bekleyemezsin, emin ol senin ailende olan seyler, onlarin ailesinde yoktur. Herkes disardan mutlu aile görünür iclerine girmediginde bilemezsin. Ama o kadar dertliysen ailen ile bu konuyu konus hakli yönleri vardir herhalde.
17 Yorumla
Soran+1 yılgünah diye
bakarlar diye- +1 yıl
Bak nedenini söylemisler sana. Sende öyle düsünüyormusun peki?
Soran+1 yılama seviyorum giymek istiyorum
biz kapalıyız sen açık olmaz yanımda mini etekle dolaştıramam seni dedi- +1 yıl
Haklida annen, yapacak birsey yok, bir elbise sort giymek ugruna aileni kiramazsinki. Ikna etmeye calisma bosuna kimse kizinin söylemesi ayip ama yari ciplak dolasmasini istemez, kizma ama öyle birsey yapamazsin.
Soran+1 yılhaklısın
- +1 yıl
Genellikle aileler söyle derler cocugun olunca anlarsin. Sonucta sende cocugunun senin uygun görmedigi birseyi yapmasini istemezsin veya gizlemesini istemezsin. Senin ailen muhafazakar bir aile ne mutlu sana, eminim seni cok seviyorlardir, onlari üzmek istemiyorsan vazgececeksin sevdandan, cünkü sen israr ettikce onlar üstüne gelecekler, onlar üstüne geldikce sen daha cok heves edeceksin, birdaha konusunu acma emin ol zamanla sen bile istemeyeceksin kardesim. ALLAH yardimcin olsun.
Soran+1 yılteşekküer ederim
+1 yılizinlik yaşı geçtim artık
511 Yorumla
Soran+1 yılonların yanındada izin almadan giyiyosun yani
- +1 yıl
evet.
Soran+1 yılya neden ben
- +1 yıl
tavrını koymalısın
Soran+1 yılne demeliyim
- +1 yıl
vücut benim vücudum kaç yaşına geldim hala karışıyosunuz de izin vermeseler bile inadına giy
Soran+1 yılbabam öldürür beni
kolsuz tişörte bile kızıyolar o derece- +1 yıl
yuuh kolsuz tişört giyince noluyomuş erkekler üzerine mi çullanıyomuş valla bir an önce okulu bitir ve evini ayırmaya bak sen o zaman
Soran+1 yılkoltuk altım gözükürmüş ve altımızı açmaktan farkı yokmuş
üniye gidiyorum ve ankarada okuyorum ayrı eve izin vermiyolar- +1 yıl
yuh artık l*n . ne desem bilemedim. sabırlar diliyorum sana. okul biter bitmez bir iş bul ve evden kaç. ekonomik bağımsızlığını elde ettiğinde hiçbişey yapamazlar sana.
Soran+1 yılhaklısın
4 sene daha sabretmem lazım :(
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
+1 yılMuhafazakar bir aileyiz 😄😄🎈🎈
183 Yorumla
Soran+1 yılaynen
- +1 yıl
:)))) Aman gülüyorum
En önemlisi ALLAH c. c izin vermiyo. Ailemden önce o ne diyo ona bakıyorum hamd olsun.
80 YorumlaAilem muhafazakar ablam kendi isteğiyle kapandı ben geçen yil gidiyordum bisey demiyorlardi ama artik giymiyorum çünkü çok rahatsız edici bisey olduğunu farkettim
10 Yorumla
+1 yılBabam beni geçen sene kapatmak istedi ama direndim.. Şaka bir yana bu şekilde baskı uygulayanlar evlatlarına en büyük kötülüğü yapıyor.. Her isteğin ve isteğe karşı her tutumun bir mantıksal ve makul dozajı vardır..
20 Yorumla
+1 yılBabam nerede nasıl giyineceğimi bildiğimi bilir. O yüzden bir şey demez. Tabi kimi zaman şakayla karışık olarak ufak dokundurmalar yapıyor ama yine de karışmaz.☺️
04 Yorumla
Soran+1 yıldokundurma?
- +1 yıl
Yani mesela o çok uzunmuş falan der.☺️ Zaten kısa giymem de babam takılır öyle.
Soran+1 yılanşadım
Soran+1 yılanladım*
Aile & Toplum konusunda 846 cevap paylaştı. Kıyafette kendi kararını kendim veririm ne ailem ne sevgilim müdahale etmez çünkü yerine gire giyinmeyi bilirim
10 Yorumla
+1 yılAbi kız 18 yaşındayım demiş hala 45 yaşındaymış gibi yorum yapanlar var.
Kızım sen de neden yaşını 45 üstü seçtin? Bu özgüvensizlik nedir yani.01 Yorumla
Soran+1 yılya blmem canım istedi
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ya 45 yaş üstü ise şort değilde kefen baksanız diyorum :D
çiçekli böcekli de olabilir..14 Yorumla
Soran+1 yılya ama :(
Soran+1 yılkısa kilot gibi
Zaten bacaklar kırış kırış olmuştur 45 üstü :) giyip napcan :)
11 Yorumla
Soran+1 yılya ama aşkımı etkiliycem
Elbiseye izin veriyorlar hatta kısa olsa da bişey demezler ama şort giymeme izin vermiyorlar. Anca tatil bölgelerinde
00 Yorumla
+1 yılBenim bacım yok olsaydı ailem karışmazdı ama ben asla izin vermezdim bacımın dar pantolon, tayt ve kısa şort giymesine. Eşim olursa ona da izin vermeyeceğim zaten.
13 Yorumla
Soran+1 yılniee
- +1 yıl
Yaşadığım konumda dikkat çeker
Gerçi bu ülkede yaşıyorsam asla izin vermem.
Ailem benim de dar şort ve çok kısa şeyler giymeme izin vermezler. - +1 yıl
Ne giysin pardon. Giyilecek kıyafet kalmadı da bilgin olsun.
şort giyme abi bir zahmet..
açmak göstermek kadınlık değildir kardeşim...20 Yorumla
+1 yılAdam gibi etek giysene kızım ne şortu yaa, benim kızım giyemez öyle şotr mort o ne l*n , sokaktaki abazalar sulansın gitsdin evde bizim kzı fantazi yapsın yok daha neler...
10 YorumlaBu yaşta dahi karışıyorlarsa ne diyim ablacım yahu. Yok artık de istediğini giy. Yani insaf.
11 Yorumla
Soran+1 yılya işte yaşlancam nerdeyse hala kızıyolar
+1 yılGünah günah :D hahahaha cahilik diz boyu :D sizde heralde giy ne olacak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Babam veriyor annem genelde laf ediyor 😊 ama artik sevgilimin izin vermesi yetiyor onlar da eskisi gibi karismiyorlar 😊
00 Yorumla
+1 yılgöbek yarıya kadar açık falan hersye izin var 14 yasımda göbek piercingıne izin verdıler evden kaç bı sure
10 Yorumla
+1 yılHic sort giymedim gereksiz goruyorum ve ben kendim istemiyorum sort giyince ne fark ediyor ki
00 Yorumla
+1 yılevet veriyorlr aile yapısı ile alaklıdır çokt karışmamak lazım ama
00 YorumlaAynen yaaaaaa şort giysem dışarı çıksam kıllarım gözükse ne güzel olur ama yok izin vermiyolar neymiş çok çirkin olurmuşum pffff :D :D
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. ailem izin veriyoda çalıştığım şirket okul kabullerine şortla parmak arası terlikle gitmeme izin vermiyor :D
00 Yorumla
+1 yılİzin isteyecek yaşta zaten degiliz ama bişey diyemiyolar tabiki
00 Yorumlaveriyor tabiki hatta şort giymem için zorluyolar :D
00 Yorumla
+1 yılElbiseye kızmazlar tabi çok kısa olmayacak şort dışarda giymem
02 Yorumla
Soran+1 yıltayta i<in veriyolar mı
- +1 yıl
sporda ve ev dışında giyilebilecek bir kıyafet olarak görmüyorum
Gizli Üye(25-29)+1 yılKapri bile giydirmiyorlar evin icinde dusun artik halimi bazen kimse yokken bir tane sortum var onu giyerim
00 YorumlaFarklı şehirlerdeyiz yanlarında olsam bile izin veriyolar izin yaşını çoktan geçtik..😊👍
00 YorumlaKızım şort giyen kızlara çoğunluk sapıkça bakıyor sevgilim olsa hayatta giydirtmem bende böyle
10 Yorumla
+1 yılKarışmıyorlar bende pek tercih etmiyorum zaten
11 Yorumla
Soran+1 yıloh ne ala keyfin keyif
karışmazlar sadece yorum yaparlar.. sinir etmek icin..
00 Yorumla
+1 yılBenim kız kardeşim giyse şort felan kırarım onun bacaklarını asla izin vermem bacım.
10 Yorumlababam hariç ama babamda zaten yurt dışına gidiyor yazları :D giyebiliyorum
00 YorumlaNe karısırlar ben sadece sort giyiuom t-shirt bile giymiyom evde dışarda sort t-shirt
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ninecim senin yaşına gelenler tövbe edip namaza başlıyolar
01 Yorumla
Soran+1 yılya ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabam pek sevmesede bir şey deniyor annemde karismiyor artik
00 Yorumla
+1 yılO yaşa gelmişsin bir zahmet giyme teyze.
33 Yorumla
Soran+1 yılya ama
- +1 yıl
Ama mama yok det otur çiçekli paçalı donunu giy üstünede eteğini çek :D
Soran+1 yılya :(
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kere belirli bir yaşa geldiysen karışamazlar. Ama bende şort giymeyi tercih etmem. Hayvan gibi bakıyorlar.
05 Yorumla
Soran+1 yıl18 e geldim hala karışıyolar
3 yaşımda şort giymiş resmim var bak giydirdik sonuçta diyo
Cevap sahibi+1 yılcanım benim şort giyince ne değişecek? erkeklerin sana o gözle bakması hoşuna gider mi? cevabın evetse onlarla konuş o zaman. beden senin bedenin aslında. istediğini yap.
Soran+1 yılyo şu sıcakta adanadayım kot pantalonla mı geziyim
Cevap sahibi+1 yılbir şey yazacaktım ama konu başka yerlere çekilecek. neyse istediğii yap tatlım. reşitsen bir şey diyemezler.
Soran+1 yılreşitim
+1 yılonlara bağımlı olmamak için çabalamanı tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılOnlar izin versede ben giymem:D
42 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Kisaysa giymem sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzgür bir ülke burası isteyen istediğini giyer kimse karışamaz bana tamam mı. s. s. s. s. s.. ss
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılBen tanga giyse kızar bizimkiler mesela.
11 Yorumla
Soran+1 yılhadi ya
+1 yılveriyorlar. vermesinler zaten kavga çıkardı.
01 Yorumla
Soran+1 yılbenimde çıkıyo ama izin vermiyolar
+1 yılGymeyi verin. Ailenizden onemli mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılama seviyorum
- +1 yıl
Ya ablacim bosversene, ben bu yastayim ama kanim kaynamiyo oyle seylere nolucak. Podyuma mi cikiyoruz. Benim icin ailemle sevdiklerimle olduktan sonra poset giymek bile en pahali şık wlbiseyle ayni deger
Soran+1 yılyürü bee
Gizli Üye(36-45)+1 yılwalalh bugün bir kız gördüm azdaha ben kızacaktım. nasıl bir şort resmen toto dışarda
00 Yorumla
+1 yılAnnem giymeme izin vermiyor uzun etek giyecekmisim
01 Yorumla
Soran+1 yılpaıahahahahhahahahahah
kaç yaşındasın ki? benim izin almama gerek yok
01 Yorumla
Soran+1 yıl18 yaşındayım
+1 yılben giymiyorum zaten
37 Yorumla
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
kapalıyım tatlım
elbise giyiyorum ama uzun
Soran+1 yılanladım
halinden mutlumusun- +1 yıl
tabiki memnunum :) kendi isteğimle kapandım
Soran+1 yılmaşallah diyorum
- +1 yıl
teşekkür ederimm
Soran+1 yılrica ederim
45 yaş üstü hala izin mi alıyorsun :DDD
01 Yorumla
Soran+1 yılya napıyım anam
Evet izin veriyorlar aşırı mini olmadığı surece
00 Yorumla
+1 yılSonra "oy orkoklor bono kosoyoooo"
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Evet giyimime kimse karışmaz
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 862 cevap paylaştı.
+1 yılGiymek istemediğim için sorun yok 😄
10 Yorumla
+1 yılveriyor tabiki ama ben giymiyorum
00 YorumlaŞort giymem. Elbise düğüne falan gidersem öyle
20 Yorumla
+1 yılKendim öyle şeyler giymem zaten
02 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Neden bacaklarımı millete göstereyim?
izin verip vermesi önemli değil. istesem giyerim.
01 Yorumla
Soran+1 yıliyiymiş
+1 yılBen kendim giymem zaten.
04 Yorumla
Soran+1 yılniye
- +1 yıl
Kısa ise giymem
Uzun giyerim fazla açınmayı sevmiyorum.
Soran+1 yılen iyisi
- +1 yıl
Tabiki
+1 yıl45 yaşına gelmişin teyzee halamı karışıyorlar
13 Yorumla
Soran+1 yılişte
- +1 yıl
Sen o zaman ipleri biraz eline al kaç yaşına geldim bana karışamazsınız de restini çek :d
Soran+1 yıldimi ablacım
- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılBacaklarımı kırarlar giysem
10 Yorumla Tek bağımlılığım maddi yönde aileme
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. vermıyorlar mı? helal olsun onlara
10 Yorumla- Devamını Gör (55)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne