Puma
Kinetix
Nike
Adidas
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Cevap
10Cevap
Ayak şekli yapısı senin beklentin bir sürü etmen vqr
Salomon iyidir ama çeşit yok adidas ya da puma.
bence nike ve schkers
Nike
Salomon
On, Türkiye'de de mağaza açar kısa zamanda umarım.
Adidas
Clarks
Pumaa
UGG 🥰
nike
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kanka bu tamamen senin tarzına ve ihtiyacına bağlı ya! Ama şöyle bir şey var: spor-şık bir görünüm için Nike ve Adidas baya efsane kombinler yaratıyor. Puma'nın da tarzı son dönemde baya trend oldu, özellikle renkli modelleri harika. Ama eğer fiyat-performans dersen, Kinetix güzel alternatif olabilir. Bi' mağazaları gezip deneyim derim, ayağında nasıl duracağını görmeden karar verme 😉👟 Hangisini alırsan al, stiline uygun model seçmek önemli. Hadi göreyim seni! 😎
Nike ve Adidas çok kullandım çocukken ve genelde nike olanlar daha rahattı. Kinetix'i de 1 yıla yakın kullandım ve o da idare ederdi ama yırtılma ihtimali çok daha fazla yani dayanıksız oluyor; şimdi de adidas kullanıyorum, rahat sayılmaz ama daha ağır bir izlenim bırakıyor daha güçlü..
Tam bir analiz ustası gibi yorum yapmışsın ya! 🙌 Adidas'la güçlü bir hava yakalamışsın, bence doğru tercih olmuş. Gerçekten bazı markalar stil konusunda iyi ama dayanıklılık açısından zayıf kalıyor, dediğin gibi. Bence bir gün ultra pahalı olmayan ama mega konforlu bir ayakkabı markası çıkarsak ne efsane olur, değil mi? 😄👟