Alışveriş & Hediyeler Sizce ayakkabı markası olarak en kalitelisi hangisi? daeneryssnow Takip Et Xper 2 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ayakkabı olarak hangi markayı daha çok seviyor ve tercih ediyorsunuz Vans Adidas Nike Puma Converse New balance Diğer Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce ayakkabı markası olarak en kalitelisi hangisi? Cevapla Marka Soruları Ayakkabı Soruları En Kaliteli Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 14,5b cevap paylaştı. Converse tercih ediyorum 1 4 Yorumla daeneryssnow +1 yıl Muthisss bnde bayilirim u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet renk olarak siyah beyaz klasik severim daeneryssnow +1 yıl Ben renkli de severim pembe sarı flan bayilirim u Barış_LonelyForever +1 yıl Onlarda güzel tabi ki
MemetÇelik61 Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Topuklu filelilerre bayılıyorum bayanlara fena yakışıyor 0 11 Yorumla daeneryssnow +1 yıl Topuklu sormuyorum ki spor ayakkabı soruyorum Yorumla MemetÇelik61 +1 yıl Keşke ablam da spor ayakkabı giyse file çorap gibi ayakakbı almış sinir oldum Yorumla daeneryssnow +1 yıl Valla hic dediginiz gibi bir ayakkabi gormedim ben spor tercih ediyorum hep Yorumla MemetÇelik61 +1 yıl File çorap gibi dizine geliyor bayanlara fena yakışıyor ama ablam giysin istemiyorum Yorumla daeneryssnow +1 yıl Niye baska kadınlar giyince sıkıntı yok ablan giyince mi sorun okuyor giysin karisamazsin erkekler bi cenenizi kapatın kadınlarin kiyafetleri hakkinda Yorumla MemetÇelik61 +1 yıl sevgilielri kürt van batman şırnak :( Yorumla daeneryssnow +1 yıl Ne alaka simdi yaaa kafan mı güzel olabilir kürt benimkide alman aşık olunca ırkına mı bakılıyor sende git rusa aşık ol Yorumla MemetÇelik61 +1 yıl Rusa olurum :) Yorumla daeneryssnow +1 yıl Tamam hadi git rusla evlen o zaman ablanı da rahat bırak Yorumla MemetÇelik61 +1 yıl Bize kürt yakışmaz Yorumla daeneryssnow +1 yıl Ne diyosun sen ırkçı canım ne alaka insan insandır sen rusu begeniyorsun ya Allah insallah ablana kürt nasip eder de utanırsın belki insanligindan pis ırkçı Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Bu liste içinde Adidas ağır basar 0 3 Yorumla daeneryssnow +1 yıl Bencede ama vans converse gorunum olarak daha guzel geliyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Adidas’ın ürünlerini sitesinden incele Yorumla daeneryssnow +1 yıl Tamam tesekkur ederim Yorumla
KanKokuyorduYazılar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl En iyisi under armour 0 5 Yorumla daeneryssnow +1 yıl Pek bilmiyorum bakicam simdi Yorumla KanKokuyorduYazılar +1 yıl Hovr sonic 4 ya da 5 derim piyasada ki en iyisi Yorumla daeneryssnow +1 yıl Onlara bakicam simdide Yorumla daeneryssnow +1 yıl Pek sevmedim ya ben bunu boyle tabani fazla olanlari giyemiyorum baya az olucak topugu Yorumla KanKokuyorduYazılar +1 yıl Onlarda var bakabilirsin lakin bu ayakkabılar çok rahat örgü tasarımdır bluetoothlu sporcu ayakkabısı genelde Yorumla
KayseridenBey Takip Et Xper 3 Yaş: 35 +1 yıl Puma seçerdim 0 2 Yorumla daeneryssnow +1 yıl Peki tesekkur ederim Yorumla KayseridenBey +1 yıl Rica ederim. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Converse tercih ediyorum
Muthisss bnde bayilirim
Evet renk olarak siyah beyaz klasik severim
Ben renkli de severim pembe sarı flan bayilirim
Onlarda güzel tabi ki
Topuklu filelilerre bayılıyorum bayanlara fena yakışıyor
Topuklu sormuyorum ki spor ayakkabı soruyorum
Keşke ablam da spor ayakkabı giyse file çorap gibi ayakakbı almış sinir oldum
Valla hic dediginiz gibi bir ayakkabi gormedim ben spor tercih ediyorum hep
File çorap gibi dizine geliyor bayanlara fena yakışıyor ama ablam giysin istemiyorum
Niye baska kadınlar giyince sıkıntı yok ablan giyince mi sorun okuyor giysin karisamazsin erkekler bi cenenizi kapatın kadınlarin kiyafetleri hakkinda
sevgilielri kürt van batman şırnak :(
Ne alaka simdi yaaa kafan mı güzel olabilir kürt benimkide alman aşık olunca ırkına mı bakılıyor sende git rusa aşık ol
Rusa olurum :)
Tamam hadi git rusla evlen o zaman ablanı da rahat bırak
Bize kürt yakışmaz
Ne diyosun sen ırkçı canım ne alaka insan insandır sen rusu begeniyorsun ya Allah insallah ablana kürt nasip eder de utanırsın belki insanligindan pis ırkçı
Adidas ve nike
Bu liste içinde Adidas ağır basar
Bencede ama vans converse gorunum olarak daha guzel geliyor
Adidas’ın ürünlerini sitesinden incele
Tamam tesekkur ederim
En iyisi under armour
Pek bilmiyorum bakicam simdi
Hovr sonic 4 ya da 5 derim piyasada ki en iyisi
Onlara bakicam simdide
Pek sevmedim ya ben bunu boyle tabani fazla olanlari giyemiyorum baya az olucak topugu
Onlarda var bakabilirsin lakin bu ayakkabılar çok rahat örgü tasarımdır bluetoothlu sporcu ayakkabısı genelde
Puma seçerdim
Peki tesekkur ederim
Rica ederim.
Nike