En iyi ayakkabı markaları hangileri?
Merhaba,
Ayakkabı seçimi sağlık açısından önem arz ediyor çünkü sürekli üzerinde olduğumuz ayaklarımızın sağlıklı ve rahat olması bizim konforumuzu da arttırıyor.
Ben de bu konuda biraz hassasım ve küçüklüğümden beri imkanım olan çoğu markayı deneyimledim ve ufak da bir koleksiyonum var diyebilirim kendi çapımda..
Şimdi sizlerle deneyimlerimi ve imkanlar dahilinde alınabilecek ayakkabıları paylaşacağım..
1- Skechers
En son aldığım ayakkabı markası bu idi, memory foam tabanının olması ek bir rahatlık ve konfor sunuyor. Ben d’lites modelini almıştım görselde olanı. Benim gibi boyu kısa olanlar için de 3cm kadar bir uzatma sağlıyor 😅
Hem sportif, hem konforlu ve rahat bir ayakkabı. Ben bazen etek vs giydiğimde de kullanıyorum ve sırıtmıyor. Skechers markasının diğer ayakkabıları da oldukça rahat ve konforlu.

en iyi ayakkabı 2- NİKE
Benim en çok ayakkabıya sahip olduğum, en sevdiğim markalardan biri diyebilirim. Çok farklı tarz ve modelleri var, bu geniş yelpazede herkes kendine uygun bir ayakkabı bulabilir diye düşünüyorum.
Şimdiye kadar giydiğim en rahat ayakkabılardan biri olan Nike air huarache kesinlikle herkesin alması gereken bir ayakkabı diyebilirim... aşırı rahat, konforlu ve kullanımı çok basit. Ayağı komple sarıyor olması ve arkasının lastikli olması ek bir rahatlık veriyor.
Görselde olandan bende var, senelerdir giyiyorum ve Farklı renklerini almayı düşünüyorum.

en iyi ayakkabı markaları Bir diğer önerim ise nike air zoom Pegasus, sanki bir gram bile yokmuş gibi bir hafiflik ve aşırı derece konfor sunan bir ayakkabı. Spor yapanlar için kesinlikle tavsiye edilir. Ben yürüyüşe çıkacaksam veya uzun soluklu bir alışverişe gideceksem kesinlikle bunları giyerim.

en iyi ayakkabı marka tavsiyeleri
Nike air max ise klasikleşmiş bir ayakkabı. Bende düz siyah rengi var, her kıyafetin altına oluyor. Geçen kış bunların rahatına alışıp bot gibi kullandım. Hem rahat hem de kaliteli bir ayakkabı.Görselde olanın aynısı bende var, 3-4 senedir giyiyorum ve öyle duruyor...

Bir başka Nike efsanesi ise Nike air force..
Abiyenin altına bile giyerim ben, benim için öyle bir ayakkabı olur kendileri. Joker bir ayakkabı diyebilirim. 2015 senesinde aldığım air forcelerim hala duruyor, çok kaliteli ve sağlam diyebilirim. Anlatmaya gerek yok...

Bunların yanı sıra Nike-Cortez de benim için efsanevi bir ayakkabıdır ve alacaklar listemde senelerdir olmasına rağmen hala alamadığım şr ayakkabıdır kendileri. 😅 forrest gump izleyenler bilir, tarihi olan bir ayakkabı olur kendileri...
Bu kadar nike yeter biraz da Adidas bakalım,3- ADİDAS
Ben süperstar seven ve alan biri olarak benim favori Adidas ayakkabım süperstardır. 2-3 çift var, bir tanesi çok eskidi bahçeye giderken giyiyorum atmaya kıyamadım.
Abiye, gelinlik, damatlık, jean, kumaş pantolon artık aklınıza ne gelirse hepsinin altına giyilir öyle de kral bir ayakkabı olur kendileri...

en iyi ayakkabı markası hangisi? Bir de stan smith kolayım, gönlü kalmasın kaç senedir severek kullanıyorum. Bu da çok güzel, basic bir ayakkabı.
Görselde olanının aynısını senelerdir giyerim bir şey olmadı, helal olsun!

Biraz da bot ve topuklu ayakkabı deneyimlerimden bahsetmek istiyorum.
4- CAT
Bot denildiği zaman akla caterpillar gelir zaten, bununla bir başlayalım. Ben 2 senedir kullanıyorum görselde olanı. Tek sorunum çok ağır olduğu için bacaklarımı yorması. Onun haricinde Antarktika’ya gider bu botlar, kutup ayıları ile bir selfie çekilip gelir. Söz yok cat bu işi yapıyor.

En sevdiğim ve kaliteli bulduğum bir diğer marka;
5- HOTİÇ
3 tane botunu, 1 tane loafer ve 2-3 topuklu ayakkabısını kullandım ve kullanmaya devam da ediyorum.
Kendisi bir Türk markası olduğu için ayrı bir değere sahip bende, kaliteli ve güzel ürünler ürettiği için çok daha ayrı bir yere sahip. Ürünleri %100 deri olması ve rahat olması, ayak sağlığına uygun ürünler üretmesi ile benim gönlümü fethetti.
7 senedir kullandığım bir botum var, hala ilk aldığım günkü gibi sağlam duruyor. Topuklu ayakkabılarım da öyle. Derisinin kalitesi çok iyi, tabanı da keza öyle.
Bu nedenle alacaksam biraz pahalı da olsa çoğu zaman hotiç alırım.

Ayrıca benim gibi ayağı küçük olan ve ayakkabı, bot bulmakta zorlananlar için de bir kurtarıcı olabiliyor. 35 numaradan başlıyor her ayakkabısı. Böyle de bir güzellikleri var.
Bu yazdıklarıma ek olarak, Converse ve Vans da kaliteli ve her şey ile giyilebilen güzel ayakkabılar yapıyor. Ben severek converse kullanıyorum.
New Balance, Puma ve Reebook da keza güzel ve kaliteli ayakkabılar üreten markalardan.
Diğer en iyi ayakkabı markaları:
- Converse
- Vans
- New Balance
- Puma
- Reebok
Kişinin beklentisine göre kaliteli ayakkabı algısı değişebilir bu nedenle aynı markanın Farklı modellerini de paylaşmak istedim.
Umarım bilgilendirici bir paylaşım olmuştur sizler adına. Okuyup vakit ayırdığınız için ayrıca teşekkür ederim. 🙃
22 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdiye kadar kullandığım ve çevremin deneyimlerinden edindiğim kadarıyla;
En iyi ayakkabı markaları
- Nike
- Adidas
- New Balance
- Reebok
- Puma
- Slazenger
- Converse
- Hummel
- Lumberjack
- Kemal Tanca
- Lotto
bunlar :) Tarz olarak belirtmediğin için genelde spor tarzda olanları yazdım. Kemal Tanca ve Lumberjack biraz daha klasik kaçabilir bunlar arasında.
nike Benim en sevdiğin Nike modeli bu :) Renkleri çok hoşuma gidiyor ♥
10 Yorumla
+1 yılLimit 150 ise ben Nike, All stars, new balance tercih ederdim. Adidas hiç giyinmedi , pumanın kalitesi fiyatına göre düşük, yine en iyisi Nike bence 3 çiftim var çok menunum ;p
13 Yorumla- +1 yıl
Limit 150 derken nasıl yani
+1 yılNew balance tavsiye ederim fiyati 200 lira olanlar, onlarin taban kismi yuksek inan ayaginda yok gibiler. Sevgilimde bende kullaniyoruz efsane rahat. Adidasi gec yani
11 Yorumla
nike tek geçerim. al güzel bir spor ayakkabı, spora da onunla git, dışarı da. her şeyle giyilir valla. ama daha casual bişi bakıyosan tabiki vans ya da toms.
11 YorumlaVans ve toms giyiyorm onlar gerçekten farklı :)
Adidaslar çok klasikleşti. Puma ve Nike'ın çok hoş ve değişik tasarımları oluyordu. Ama Nike'ın her güzel ve değişik tasarımı maalesef Türkiye'ye gelmiyor.
20 Yorumla
+1 yılspor ayakkabı
nike
new blance
reebook
tiger
topuklu da
elle
zara11 Yorumla- +1 yıl
Zaranın hiç kalıteli bir şeyini göremedim şimdiye kadar
Louis Vuitton..
https://www.youtube.com/watch?v=KE8fhKoRNbU
bknz:30 Yorumla
+1 yılspor olarak, nike adidasım var 1 ay önce new balance aldım bence en rahatı new balance.
klasik olarak değişir, pierre cardin,kemal tanca,prada vs vs.20 Yorumla
+1 yıllotto nun belli modelleri adidası yer
benim favorim nike
büyük kalıpları var
ayak 45 olunca:D13 Yorumla
Gizli SoranGittim ayakkabı aldım alırken güzel geldi kaliteli felan dedi adam eve geldim begenmedim hiç güzel birşey almayı bilemiyorum
şu an ayakkabı bulmak gerçekten zor
kalite fena düştü
tüyden ayakkabıya 100 lira para istiyorlar
yolda diken üstünde gibi yürüyorsun:D
Gizli SoranBen veremiyorum 100 lira bir ayakkabı ya, 60 lira verdim ayakkabı güzelde dışı bez gibi
+1 yılspor ayakkabıda Adidas
kramponda Nike
bot alacaksan CAT
ama bana göre en iyisi Kundura :D10 Yorumla
Cat ve Greyder markalarından bot,
Nike, Deichmann'dan spor ayakkabı
FLO'dan kundura alıyorum11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
148Cevap
- Alışveriş & Hediyeler konusunda 31,9b cevap paylaştı.
u +1 yılNike bence
00 Yorumla Ayakkabı seçimi önemli bir konudur. Özellikle spor ayakkabıları seçerken çok dikkat edilmesi gerekir. Çünkü spor ayakkabılar rahatlığı ve her kıyafet ile kolayca giyilmeleri açısından uzun süre kullanılır. Bu sebeple spor ayakkabı alırken hem kaliteli ve rahat, hem de uzun süre giyilebilir materyallerden üretilmiş ayakkabılar tercih edilmelidir.
Ayakkabı seçiminde
Fiyat
Görsel dizayn
Model
Renk çeşitliliği
Markanın etkinliği
Tasarım
Başkaları tarafından tercih edilme oranı
Popülarite
gibi unsurlar etkili olmamalıdır. Çünkü bu unsurların hepsi genellikle algı yaratmaya yönelik birer satış politikasıdır.
Peki en iyi ayakkabıyı neye göre seçmek gerekir?
Herkesin ayak yapısı, parmaklarının ve kemiklerinin formu farklıdır. Bu nedenle bireysel olarak en iyi ayakkabı markası şudur diyebilmek o markayı sadece kalite anlamında değerlendirmek olur. Kalite ya da uzun süre dayanıklılık bir ayakkabıyı en iyi ayakkabı yapmaz.
1. Taban seçimi
Ayakkabı seçiminde ilk olarak taban çok önemlidir. Bu nedenle hafıza taban dediğimiz memory foam ayakkabılar ayakların her zaman için daha rahat etmesini sağlar. Memory foam, ayakkabıyı ayağınıza giydiğiniz anda tabanın ayak yapınızı alarak ayağınıza uygun şekle girdiği bir tabanlıktır. Yapıldığı materyalden ötürü ayakkabı tabanı, diğer ayakkabi tabanları gibi fazla giyildiği için zamanla ayağınızın şeklini almak yerine, ayakkabıyı giydiğiniz anda ayak şeklinizi alır. Bu nedenle ayakkabı tabanı, giymediğiniz zamanlarda normal formuna geri dönerek hiç giyilmemiş gibi olur. Memory foam bir ayakkabı kullanmanın en kötü yanı, bir daha normal tabanlı ayakkabı giyememek olur. Çünkü o rahatlığa bir kere alıştıktan sonra başka ayakkabı giymek istemezsiniz. (Skechersın tüm modelleri bu konuda çok başarılıdır.)
2. Kullanım alanına uygun ayakkabı seçimi
İkinci olarak kullanım alanı çok önemlidir. Basit yürüyüşler için daha basit materyale sahip ürünler yürüyüş ayakkabısı olarak, koşu için olan modeller koşu ayakkabısı olarak, arazide ya da trekkingde giyilecek modeller ise daha farklı isimler ve kullanım alanları altında belirtilir. Bu sebeple spor ayakkabıyı nerede kullanacaksanız ona göre seçmeniz de kullanım ömrünü etkileyecektir. Örneğin yürüyüş ayakkabısı ile koşu yaparsanız ayakkabının daha çabuk yıprandığını görürsünüz.
3. Ayakkabının yapıldığı materyal
Üçüncü olarak ayakkabının materyali çok önemlidir. Sırf gözümüze güzel gözüktü diye kalitesiz bir ayakkabı seçmek istemeyiz. Çünkü her ne kadar giyim sektörü, modaya yön verse de işimiz her zaman rahatlık olmalıdır. Bu nedenle mevsimine uygun materyallerden üretilmiş ve hava alabilen ayakkabılar her zaman daha kaliteli ve sizin için en iyi ayakkabı olacaktır.
4. Ayakkabıya uygun bakımlar yapmak
Ayakkabı seçimi yapıldıktan sonra ayakkabıya uygun bakımı sağlamak da ayakkabıdan maksimum verim sağlamak için çok önemlidir. Özellikle daha temiz olması için ayakkabıları makinede yıkamak zamanla ayakkabının deforme olmasına ve kullanım açısından çeşitli zorluklara neden olmaktadır. Makinede yıkanan ayakkabılar zamanla taban ya da arka kısımlarda ciddi hasarlara neden olur ve ayakkabı ne kadar kaliteli olursa olsun ayakkabının kullanım ömrünü düşürür.
Unutmamak gerekir ki en iyi ayakkabı markası her zaman, ayağınızın en rahat ettiği ayakkabı markasıdır.00 Yorumla
+1 yılSelam🌸
Yazdıklarınız dışında en iyi ayakkabı markalarını sırasıyla şöyle yazabiliriz:
- Skechers- Robert Greenberg tarafından kurulan marka ortopedik ayakkabı üretme konusunda bir numara.
- New Balance-William J. Riley tarafından kurulan marka teknolojiyi yenilikle bütünleştirip gerçekten kaliteli ayakkabılar üretiyor.
- Converse-Marquis Mills Converse tarafından kurulan marka yıldız işareti ile büyük bir ilgiye kavuşup paten ayakkabısı üretme konusunda önde gelen markalardan biri.
- Jordan-Micheal Jordan tarafından kurulan marka Nike markasının yan kuruluşu. Özellikle basketbol ayakkabıları üretmede oldukça başarılı.
- Jump
- Lumberjack
- Salomon
- Reebok-Jeff Joe Foster tarafından kurulan marka Adidas'ın yan markası. Yenilikçi bir ürün pörtföyüne sahip. Fitness ayakkabıları üretmede bir numara.
- Hummel
- Lotto
- Slazenger
- Kemal Tanca
- Zara
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 529 cevap paylaştı. Bence en iyi spor ayakkabı markası COLUMBİA.

🧗 🚶♂️ 🌧 ❄️ 🌞 Ben yakın zamanda Doğu Karadeniz turuna çıkacağım. Bu yüzden özellikle araştırdım ve hem yürüyüşe, hem tırmanışa gelsin, sıkmasın, nefes alsın, uzun süre ayaklarım içinde kalınca kokmasın nefes alsın, yağmuru suyu içine vermesin, hem sağlam, hem dayanıklı ve hem de konforlu olsun dedim. Sonunda buldum özel metal destekli çok sağlam ama çok da pahalı. Hem Boyner’de var, hem de kendi marka mağazasında.
Ayakkabı çok önemli. Amaca uygun iyi kalite marka bir ayakkabıya ilk defa bu kadar yüksek bir para ödedim.
Aldığım ayakkabı Columbia OutDry Facet 60 Low Outdry Erkek Ayakkabı.Hem kendime, hem eşime ve hem de kızıma da alınca, üç ayakkabı aldığım İçin kampanya kapsamında %30 da indirim uygulandı ve sadece benim ayakkabım 5000 liradan 3.500 liraya düşmüş oldu. Kampanyada her an değişiklik olabilir.
https://www.columbia.com.tr/black-facet-60-low-outdry-erkek-ayakkabi-p-20307
Bu benimki. Ben buna koşturan ayakkabı diyorum. Kalıbı enfes gösterişli, hem arazide yürüyüşe uygun, hem hafif, her türlü zor şarta uygun ve özel metal donanımı ile çok sağlam. Üstelik darbe emini desteği var, ayağa çok yoğunluklu taban desteği ile tam oturuyor, güçlü zemin desteği sağlayan kauçuk tabanı ile sıra dışı ve dikişsiz file yapısı ile çok estetik, gittiğin her yerde sana yakışır.
Eşim ve kızının ki aynı markanın kadın modeli. Parayı kaliteye vermek lazım. Paran varsa yerinde harcamalısın. İyi ayakkabıya verilen para boşa gitmez. Paranız sağlığınızı bozmasın. Keyifli günlerde sağlıkla giymeniz dileği ile hoşçakalın sevgili dostlar. 😎
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNike derdim ama Allah'ın ismini ayakkabının altına ve arkasına yazmışlar.
www.google.com.tr/search11 YorumlaYalan ya
Nike ^.^
Rica etsem, ''Bence'' mi okurmusunuz? www.kizlarsoruyor.com/.../a12920-elif-safak-kitaplarindan-insanin-icine-dokunan-10-alinti11 Yorumla- +1 yıl
Tamadir :)
+1 yıl

Favorilerim 💜💚
00 Yorumla
+1 yıl- Reebok çok güzel çok bulunmuyor.
- Nike Çin üretimi eskisi gibi değil ❗️Hem kalıp , hem işçilik hemde kalite olarak modelleri çok güzel ancak beğenmiyorum.
- Nike alırsam özellikle Endonezya malı olmalı onlar çok güzel.
- Adidas fena değil özellikle bayan modelleri çok güzel.
00 YorumlaChristian Louboutin... (aka love, passion and happiness)
images.eu.christianlouboutin.com/.../...1200_2.jpg11 Yorumla
Gizli Soran+1 yıluv eyfel kulesi gibi topuğu var
+1 yılkışlık magnum
https://www.magnumboots.com/
yazlık olarak, puma'nın tasarımları iyi kendi adıma: bmw sauber f1 team, ferrari team, ducati motorazzo v. s...11 YorumlaTesdkkirler
+1 yılkemal tanca ve :D şey şeyin şeyi heh :D new balance <3 :D
14 Yorumla- +1 yıl
şey şeyin şeyi güzelmiş :D
- +1 yıl
:D bak ya hemen neye tikkatt etmişş
- +1 yıl
çok çekici duruyo :D
- +1 yıl
uwww tımm o zmn sorun yoohh :D
NIKE. Nike, spor ayakkabıları için küresel arenadaki en büyük tedarikçidir. ...
ADIDAS. Adidas, şık, esnek ve çok yönlü ultra rahat ayakkabıları ile dünyaca ünlü bir ayakkabı firmasıdır. ...
3. JORDAN. ...
REEBOK. ...
5. VANS. ...
6. CONVERSE. ...
7. UNDER ARMOUR. ...
8. PUMA.00 YorumlaO değilde Türkiye de ayakkabı mağazalarına bakıyorum 100 tl den başlıyor, ve her zaman da kalabalık oluyor kızlar da hava 1500 halbuki o ayakkabılar Almanya da 10 euro ve adı malzeme.
21 YorumlaPuma Adidas Nike Skechers ayakkabılarını giydim. Bugüne kadar en memnun kaldığım ayakkabı Pumadır. Özellikle Bmw, Ferrari gibi markaların sponsorluğunu alarak tabanı olsun, ayakkabının yüzeyi olsun çok daha sağlam yapılıyor. Bu yüzden Puma diyorum.
00 YorumlaFevzi Kundura 1964 yılında faaliyete başlamış olup, ürünlerini yüksek kaliteli el işçiliğine odaklamıştır. Yıllar yılı düzeyli bir kalkınma gerçekleştirmiş olup, üretim ve idari kadrosuyla daha iyi ürün ve hizmet vermeye çalışmaktadır.
00 Yorumla
+1 yılPoletto, Flowers
Iki markayi da Taksim'de görmüştüm. Ayakkabilari cok kaliteli ve guzeller. Biraz pahalilar yalniz, 400 liradan asagi ayakkabi gormedim.15 Yorumla- +1 yıl
40 cift bayan ayakkabisi alirsin be marı :)
- +1 yıl
40 cift ucuz ve kalitesiz olacagina bir tane olsun en kalitelisi olsun. Hem o kadar pahali ayakkabilar da omurluk oluyor birkac ayda gitmiyor. Verdigin paraya degiyor dostum. :)
- +1 yıl
Kiz degilmisiniz para gitsinde nasil giderse gitsib misali :)
- +1 yıl
Yahu ne alakasi var kendin icin de alirken aynisini yap. Kaliteli ayakkabilar cok daha uzun ömürlü diye diyorum :)
- +1 yıl
Haklisin :D
Bende merak ediyorum sevgilimin ayakkabi takıntısı var alıp hediye edecem bilmiyorum l*n gerçi beğenir ne alirsam ama ciddi beğenmesi lazım hangi marka iyiymiş :-)
18 Yorumla- +1 yıl
Hummel :D
- +1 yıl
Malesef :)
- +1 yıl
100 lira filan, neresi uygun degil yapmayin ya. Ne kadar olacak ki bir ayakkabi?
- +1 yıl
No problem 100 neki tuvalet kagidi
- +1 yıl
Guldurdun ahahahahshd :D
- +1 yıl
:Dd
nike.
buda son aldıgım : link10 Yorumlakemal tanca sen yabancı seçenekte koymuşun diesel iyidir
10 Yorumla- Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılSketcher nike adidas puma lumberjack kqlite sadece sağlamlık rahatlık değil aynı zamanda fiyattır da sketcher nike dan bu yüzden daha iyi hem daha alınabilir fiyat hem de daha iyi kalitesi var
00 Yorumla
+1 yılHiçbiri...
Scooter üstüne tanımam. Sitesindeki ürünlerini DENEMEDEN almama rağmen son derece memnun kalıyorum. Taban konforu... Su geçirmez... Aşırı Sağlam ve Kaliteli... bu markanın önceliği.00 YorumlaPuma tercih ediyorum çünkü içerisinde hiçbir şekilde kansorejen madde içermiyor,Keds de aynı şekilde.
10 Yorumlakoşu spor salonu vs. için aASICS
günlük kullanım vans
takımın altına damat :D10 Yorumlaadidas her zaman satın alacağım bir markadır... ikinci seçebilecek olsaydım onetsu tiger i seçerdim...
00 Yorumlabütün markalar iyi.
ne mühendisler kafa patlatıyor ; o ayakkabılar için, biliyormusunuz.
00 Yorumla
+1 yıl38 yaşındayım, New Balance haricinde spor ayakkabı giymedim ,
not: Basletbol oynarken nike airzoom kullanıyorum.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılvalla bazen şans işi olabiio ama ben senelerdir nıke kullanıyorum ve kullanıcamda gayet memnunum..
03 Yorumla- +1 yıl
olur öyle şeyler affetmemiz için bir çikolata alalım lütfen :)
- +1 yıl
- +1 yıl
suan sinirimi o bile alamaz..ama saol :)
+1 yılGenelde Nike kullanırım. Adidas ve vanslar da güzel
16 Yorumla
Gizli Soran+1 yılevet cidden güzeller
- +1 yıl
en iyi si en pahalı tommy hilfiger :)
- +1 yıl
geçen gün nike aldım 160 dan 140 a indirdim :)
Gizli Soran+1 yıluv peki kaç sene giyiyorsunuz?
- +1 yıl
1/2 sene gidiyor
Gizli Soran+1 yıliyiymiş
+1 yılkeds kadar rahat bir ayakkabı tanımıyorum sporlarda
bambi, hummel, mudo severim15 Yorumla
Gizli Soran+1 yılilk defa duyuyorum link verir misiniz hepsinin markalarının?
- +1 yıl
www.google.com.tr/search
bu keds ayyakbı dünyasında var modelleri
mudo collection zaten bütün avmlerde bulursun rahat ayyakabılar
hummel spor mağza yaz google çıkar cidden bilmediğin içinmi sordun?
Gizli Soran+1 yılkeds le hummeli bilmiyordum cidden bid bambi ama keds çok hoşmuş erkek ayakkabısı var mı ki?
- +1 yıl
bambi babaet geneldede
keds in sanırım erkek modelleri yok hiç rastlamadım
Gizli Soran+1 yılhadi ya güzelmiş ama keds
Hiçbiri :D ck guess lacoste özelliklede fred perry :)
124 Yorumla
Gizli Soran+1 yılfred Perry ve ck guess ilk defa duydum bana linkini atar mısınız modellerinin? (-:
- +1 yıl
www.google.com.tr/imgres
bu fred perry çelenk gibi amblemi olur
www.google.com.tr/imgres
bu calvin klein çantalrıda güzl olr ck ckck yazar genlde her yernde
guessin modelini nette bulamadm uçuk pembe dantelli gibiydi yannda guess yazıyodu :)
Gizli Soran+1 yılçok sağ olun (-: fred Perry nin erkek ayakkabısı varsa hoşmuş
Gizli Soran+1 yılhadi ya demiyorum o zaman (-: durun o zaman ben alayım fiyatlar nasıl ki
Gizli Soran+1 yıluv hem fiyat iyimiş hem giydiğiniz yıl (-: bende alayım bir bakayım bordo ya da lacivert varsa
Gizli Soran+1 yılzaten tek rengim lacivert bam başka bir renk (-:
Gizli Soran+1 yılvar bordo , siyah , lacivert , mavi bir de kotumsu bir ayakkabı (-:
Gizli Soran+1 yılevet kotumsu (-: ceketim de var kot içine bide tşört giyiyorum tamamdır (-: çok güzel saatlere bayılırım. kızılayda vardı saatçi ama nerde oturuyorsunuz orada da olabilir götürün :-(
Gizli Soran+1 yılhangisi size yakınsa oraya götürün
Gizli Soran+1 yılÇankaya da mı oturuyosunuz? ayrıca söğüt özü tarafında mı? (-:
Gizli Soran+1 yılhııı elit kesimsiniz o zaman
Gizli Soran+1 yılÇankaya başlı başına elit yani
Gizli Soran+1 yıldoğrusunuz kişiyle alakalı
- 02 Yorumla
+1 yılAdidas süperstarı 4-5 sene giydiğimi hatırlıyorum. Traktör tekerliği gibi ayakkabıydı:D
10 YorumlaNike air force - 270 ve jordan koleksiyonlarının üstüne marka model tanımam.
00 Yorumla
+1 yılPuma sağlam
Adidas asil
New balance rahat
Nike çok bozdu00 Yorumla
+1 yılModel olarakta kullanışlılık ve rahatlık olarak her zaman bir numaramdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk Adidas ve Nike ikisinden şaşma derim ama tarzına bağlı seçeneklere zuma da ekleyebilirsin hem yerli hemde kalitelidir ben almak istiyorum ama heryerde satılmıyor internetten Alman lazım
00 YorumlaUnder armour un ayakkabılarından kimsenin haberi yok galiba. Bu dediğiz markalar yanına yaklaşamaz
01 Yorumla- +1 yıl
Hadi l. a. n ordan
Artık kalite yok bir çok marka ayakkabı kullanan biri olarak son zamanlarda camper
ve özellikle ecco iyi sayılır
00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 369 cevap paylaştı. Adidas konfor ve spor olarak her zaman 1. Sırada benim için.
00 YorumlaPuma hem şekil olarak hemde dayanıklık olarak farkli
00 Yorumla
+1 yılPumayı kullanıyorum spor ayakkabıda güzel ayakkabı markası
00 Yorumla
+1 yılTimberland
Hush puppies
Lacoste
00 YorumlaRahat ve diğer markalara göre daha uzun ömürlü. Model seçenekleri geniş😇
00 Yorumla
+1 yılher ne kadar fakir olsakta hayallerimiz zengin ADİDAS <3
00 Yorumla
+1 yılSkechers , Mizuno , Asics (kaliteli gel modelleri özellikle) bunların hepsinden iyi.
00 Yorumla
+1 yılCeyo marka iyidir
Fakat eskisi kadar piyasa da değil00 YorumlaAlışveriş & Hediyeler konusunda 359 cevap paylaştı. acilidas, nixe, puna, kinesix bunlar süper kanka. 10 liraya pit pazarında satıyorlar. :D
00 YorumlaKıyafet konusunda kesinlikle Fred Perry ayakkabılarıda güzel çizgisi güzel
00 YorumlaHacı biz ayakkabı isindeyiz Prada yi tek geçerim Türkiye de de kemal tanca ben onu giyorum gayet kaliteli ve kullanisli
14 Yorumla- +1 yıl
Boyasi coraba akiyo ama
- +1 yıl
190 almisyi babam beyaz corap kahverengi oluyo
+1 yılHiç kimse de PUMA veya NEO dememiş o zaman ben diyorum PUMA veya NEO
00 Yorumlabütün ayakkabılar iyidir hepsi :D ayrım yapmam ayakkabı çanta ayyyyy :D
02 Yorumla
Gizli SoranNe çok seviyonuz siz onları :)
reebok çok sağlam, puma çok rahat, nike kaç tane aldıysam rahatsızdı, adidasında bazı modelleri çok güzel
00 Yorumla
+1 yılGucci ve Adidas kullanıroum.. başkada tanımam üstüne
Lacoste ne kadar gerçekte olsa, kro'larda gördüğüm için itici geliyor ://10 Yorumlatabi ki adidas bu aralar zaten indirimde tavsiye ederim
01 Yorumla
+1 yılBu saydıklarından 150 TL ye istediğini bulursun.
Aralarından en kibarıda Puma.
Ama hani bulabilirsen Lacost al. Neden dersen bu 3'ü gerçekten baydı.11 Yorumla
+1 yılYazın Zara kışın Greyder kullanıyorum tavsiye ederim.
00 YorumlaVans ama buradakiler değil https://i.hizliresim.com/rmNEqM.jpg
11 Yorumla- +1 yıl
Guzel mis
+1 yılHepsi iyi acıdasın bayadır almıyorum en çok puma nike alıyorum sanırım
00 YorumlaClark. Çok güzel ingiliz ayakkabısı. 20 sene giyersin.
00 Yorumla- Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat