Zihninde belki kaslı ve dövmeli adamlar sürekli aldatır diye kodladınız. Bundan dolayı böyle görüyorsunuz. Kaslı adam çok erkeksi duruyor, günümüzde çok kadına düşmüştür düşüncesi de var. Sen güzel ve yakışıklı olanını sadakatli olanını bul. Hem mutlu olacak hem sevineceksin.
01 Yorumla
Soran1 yılTeşekkür ederim
En İyi Cevaplar
1 yılEllerindeki tek materyal o kasları.. kendilerine göre iyi olan fizikleride ondan. O tiplerle tanistiginizda genelde hızlıca size yürürler. Hemen yakınlaşmak isterler. .. ne oluyoruz dediğinizde.. hemen cirkinkesirler. Kendilerine göre fiziki yeterliliklerinin.. sizler tarafindan onaylanarak... beğeni almaya ve sizi bu fiziki durumları ile hızla etkileyebildikeri duygusunu yaşamaya bayilirlar. Kişilik ve karakterleri ciddi bir ilsikide var olup.. .. terk etmden.. aldatmadan.. sizi incitmeden.. değerli hissetmenizi saglayarak evliliğe yürümeye genelde çok uygun degildir. Kişilik ve karakter olarak kendilerine çok guzenmezler.. fakat hep güçlü. ideali.. her şeyi ben bilirim rollerindedirler. Eksik olan.. bir kızın ilgisini çekebilmekten uzak olan kişilik yapılarıni.. tamamlayabilmeleri için ellerindeki tek materyal.. fiziki gorunuslerini on plana cikarmaktir. Böyle kisiliker genelde ergen.. çok özgüveni yüksekmi rolü yapan.. sizin ile ilgili istedikleri ne ise.. hemen ulaşabileceğini düşünen.. çok sağlıklı olmayan profillerdir. Bu vb. bir profile.. sence hangi kız güvenilir. Tarif ettigin gibi profiller min % 90 i ne yazık ki izah ettiğim gibi.
21 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel yazdınız teşekkür ederim
1 yılOrtada bi emek var o karın kasları kolay olmuyor en zor şekle giren kas gruplarındandır ee haliyle ben bir emek verdim sonunda başardım diyerekten paylaşım yapılıyor ama her gösteriş yapana aynı muameleyi yapmamak gerek
00 Yorumla
Kaslı, dövmeli erkekler bazı kadınlar tarafından beğeniliyor. Onun kendine olan güveninin tam olduğunu düşünüp, başka kadınlara yöneleceği konusunda "beni aldatır" fikri yüzüden güvenilmez bulabilirsiniz.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Yoo dostum, bence dövme ya da kaslı olmak bir insanı güvenilir ya da güvenilmez yapmaz. 😊 İnsanları dış görünüşüne göre hemen yargılamamak lazım. Belki de o dövmelerde bir sürü anlam, hikaye vardır ya da kas yapmak için harcadığı çaba takdir edilmelidir. Sürekli paylaşanlar da kendini ifade etme biçimini seçmiştir, belki! Önemli olan kalp güzelliği 🌟, dış görünüş değil, unutma. 🙌✨
18 Yorumla
Soran1 yılKalp güzelliği ise niye o adamlar güveni yıkıyor
- 1 yıl
Kaslı, fakat dövmesizim.. Aynı zamanda tek eşliğim.. Nasıl olucak peki şimdi?
Soran1 yıl@Beyazkin_34 umarım Sadık bir kadına rastlarsın
Soran1 yılMerto sende kaslısın😂
- 1 yıl
Teşekkür ederim hayatımda o kadın ile birlikteyim zaten.. Umarım siz kassız ve dövmesiz fakat güvenilir birine denk gelirsiniz :)
Soran1 yıl@Beyazkin_34 Allah razı olsun teşekkür ederim sizede bir ömür boyu mutluluklar
- 1 yıl
Teşekkür ererim Soran hanım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,1b cevap paylaştı.
u 1 yılgüven dövmeyle ilgili değildir
20 Yorumla
1 yılKaslı ve dövmeli erkeklerin bazı insanlara güven vermemesinin birkaç sebebi olabilir. Birincisi, dış görünüşleri genellikle sert, asi veya dominant bir imaj yarattığı için, özellikle daha sıcak ve duygusal bağ kurmak isteyen insanlar bu tarz erkekleri soğuk veya ulaşılmaz bulabiliyor. İkincisi, toplumda dövme ve kasın bazen isyan, agresiflik veya özgür ruhluluk ile bağdaştırılması, bilinçaltında “düzene karşı bir duruş” algısı oluşturabiliyor. Bu da bazı insanlarda, özellikle daha istikrarlı ve güvenilir ilişki arayanlarda, temkinli bir his uyandırabiliyor. Üçüncüsü, kaslı ve dövmeli erkekler genellikle dış görünüşüne çok önem veren ve dikkat çekmeyi seven biri olarak algılandığı için, “acaba fazla özgüvenli veya çapkın mı?” gibi düşünceler yaratabiliyor. Tabii ki bu tamamen ön yargı, çünkü kaslı ve dövmeli olup da güvenilir, sadık ve karakterli olan birçok erkek var. Ama ilk izlenimde, dış görünüş bazen insanlara yanlış sinyaller verebiliyor.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
1 yılVücudunu sergileyen çekici erkek ve kadınları linç etme modasına kapılanlardan olabilirsin.
Bu düşüncen, sinema sektörünün insanların aklına işlediği algı (bad boy, femme fatale vb.) sonucu oluşmuş bir ön yargı da olabilir, bu tip çekici insanları çekemeyenlerin başlattığı akım sonucunda da. Çekemeyenlerden kasıt, onlar gibi olamayacaklarını veya o ligdekileri asla elde edemeyeceklerini düşündüğü için o tipleri kötüleyenler. Bakarsan kaslı dövmeli erkekler de, cılız dövmesiz erkekler de güvenilmez olabilir. Ama sonuçta çok ilgi gören kişi daha güvenilmezdir diye bir kaide yok çünkü nihayetinde bu kişiye bağlı bir durum görüntüden ziyade.16 Yorumla- 1 yıl
Doğru söze ne hacet
Soran1 yılNe saçma neyini cekemeyim sende onlardansın belliki saçma aşığı
Soran1 yıl@tiredSavitar ne doğrusu yan hesaptan yazma
- 1 yıl
Soran1 yıl@tiredSavitar sende avukat rolünü iyi ustlenmişsin
- 1 yıl
1 yılErkek adamin kaslarini bi tek manitası görür noktaa
415 Yorumla- 1 yıl
De mi bol bol giyinmeli dışarı çıkarken de 🤣🤣
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık aynen
- 1 yıl
O vücudu yapan adam da gizlemez valla sıkıntısını o çekiyo okdr kapatır mı hiç 😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık biz gizliyosak o da gizlicek nokta
- 1 yıl
Yoo spor yapan kızlar da giyiyor taytını gayet yani. Hem çıplak gezmekten bahsetmiyorum ki adam vücudum yapmış mesela normal tişört de giyse vücudu belli oluyor ki 😀
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ben kendi adıma konuşuyorum milletin naptigi beni bağlamaz
Soran1 yılÇok doğru
- 1 yıl
Tamam da işte spor yapan adam tişörtte giyse belli olur zaten sorun o 😀
- 1 yıl
Manitaya göstermek de haram yalnız
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık tamam bol giysin
- 1 yıl
Oldu yani sende he adam belki öyle bol sevmiyor? Mesela bdn nefret ediyorum oversize giymekten 😃 çuval gibi emanet üstünde
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık senle sevgili olmadigima gore hic sorun yok bro benimki bol giymeyi seven biri olur büyük ihtimal😂
- 1 yıl
Belki olmayacak diyorum bende zaten benimle sevgilisin demiyorum 🤣 adam sevmiyor ne olacak? Huyu suyu iyi ama 😂
- 1 yıl
@AfiliYlnzlık ya sana niye dert oldu bu onu anlamadim😂
- 1 yıl
Konuşuyoruz işte yahu niye dert olsun illa niye öyle düşünüyosun Allah Allah 😂
2 taraf da fiziğin önemli olduğunu kendilerine yedirmek istemediği için sosyal medyada güzel görünmek için spora giden kardeşim gördüm bu işin cinsiyeti yok 20-25 sene sonra kırışıklıklar çıkınca da boşanırsınız mis gibi ulan siz herhalde evliliği cinsellik yaşamak için araç olarak görüyorsunuz ha yazık kafanıza
12 Yorumla
Soran1 yılNediyorsun abi ya
- Moda & Stil konusunda 610 cevap paylaştı.
1 yılSürekli kendilerini birilerine beğendirmeye calisan aciz insanlar
Kadinlarda da var aynisi
Karakteri olmayan veya yüzü güzel olmayan poposuyla foto cekiniyor13 Yorumla
Soran1 yılEvet
- 1 yıl
Karakter ve yüz güzelliğini ön plana çıkarmak da benimle arzusundan değil midir zaten
- 1 yıl
Ve sana bi insanın birden fazla görece iyi özelliği aynı anda taşıyamayacak olduğuna inandıran ne?
1 yılEvet öyle bir izlenim veriyor ama kimsenin içini dışarıdan göremezsin yanılırsın ön yargılı olmak iyi bir şey değil
24 Yorumla
Soran1 yılEfendice yorum
- 1 yıl
Efendi biri olduğumu zannettin ama bide şimdi profil fotomu değiştireyimde gör :)
Soran1 yılProfil foton beni ilgilendirmez yorumuna efendice dedim yani linç yorumu yoktu
- 1 yıl
Linçlenecek bir durum yokki haklısın zaten banada dövmeli kadınlar öyle geliyo ama yanıltır bu cok düzgün biriside çıkabilir
1 yılKesinlikle öyle bencede.. Çapkın karı kız, cinsellik düşkünü gibi bi halleri var, gibisi fazla net 😅
11 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
1 yılBaşka numaraları yok ki kendilerini bu şekilde göstermeye çalışıyorlar :) Bir erkek olarak ben de çok itici buluyorum...
11 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru teşekkür ederim
1 yılKarı gibi begebilmek istemeleri erkeksi durmuyor cunku. Dovme kasta problem yok hatta iyi bile ama sosyal medyaya fotovfalan atmasın mumkunsr 🤢
12 Yorumla- 1 yıl
Boş yapmışsın
Soran1 yılAlakasız cevap
1 yılDövme yapanda yaptiranda lanetlenmiştir kime güven versin
21 Yorumla
Soran1 yılKesinlikle
- Moda & Stil konusunda 480 cevap paylaştı.
u 1 yılÇünkü biz kadınlar çok gösteriş yapıp kas💪 dolu erkekleri güvenilir bulmuyoruz. Nedeni ise ilgi çekme amaçları olduğundan boy gösteriyor çoğu. Bu da bize 👯 güvenilir gelmiyor.
10 Yorumla
1 yılBedeni ile aşırı meşgul olan kişi beynini ve ruhunu aç bırakmıştır. Ben aksini pek görmedim.
11 Yorumla
Soran1 yılÇok güzel
1 yılAmaç çok açık ve net değil mi. Bazı erkekler yok ben sağlığım için, yok ben görüntüm için yapıyorum deseler de, spor yapan kaslı erkekler şov amaçlı ve kadınların dikkatini çekmek için bunu yapıyorlar.
10 YorumlaDövmelerin günümüzde yaygın ilk çıkışı genelde hapishaneler suçlu izlenimi veriyor insana. Kaslı belalı dövmeli tip Amerikan filmi karakteri hesabı. Dövmeyi genel olarak güzel bulmuyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKasli ve dövmeli erkekler güven vermiyorsa takilmayin.
Günümüzde erkekler sadece seks istiyor, kadinlarda onu isteyip yapiyor ardindanda şikayet ediyor.
Ülkemizin büyüksehirlerindeki kızlar çok ucuz (genelleme yapmak dogrumu bilemem ama), belki kirsalda daha düzgün aile yapusi vardir.
Vahim olan önümüzde 30-50yil sonra bu ucuz insanlarin olusturdugu ailelerden yetişecek kesimi hiç düşünmek istemiyorum.
Sanirim ülkemizin gelenek görenek ve kültürel yapısının bozulmasinin sonuclari.00 YorumlaHepsi aynı değil tabi de özgüven biraz fazla sadece
12 Yorumla
Soran1 yılZeka yoksa bişeye yaramıyor zeki kadınlar kasa düşmez
1 yılKesinlikle katılıyorum nedense bana da güven vermiyor tabi tanıyınca yanıldığını anlıyorsun
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılKaslı degilde dövmeliler çok kardeşim gevsek yalaka vibe veriyo
11 Yorumla
Soran1 yılNarsist çıkıyor sonra
1 yılDövme ile alakası yok ama dövmeyi genel olarak sevmiyorum
20 YorumlaErkekler genel olarak güven vermiyor dövmeli tipler de aşırı baskıcı ve y**şak hissettiriyor bence
10 Yorumlasurekli birsey paylasan erkek bence hos gelmiyor ben story ne bilmem atmissam hayatim boyunca 1 2 dir
11 Yorumla
Soran1 yılEn güzeli
Çünkü onlar kocaman bir balon başka hiçbir şey değil
10 Yorumla
1 yılDövme ilkel kabilelerde kimliğin işareti idi. Günümüzde kimliksizleştirilen ve sıradanlaştırılan toplum bireyleri kimlik bulmanın içgüdüsel ve daha sonra moda akımının ifadesi olarak dövme yaptırmaya meylederler.
Toplumsal statüsü olan ve kişisel olarak güçlü kimliklerde dövme ve gereksiz kas yapısı çok görülmez.
10 Yorumla
1 yılBunların eşdeğeri zayıf teşhirci giyinen dövmeli kızlar. Onlar da güven vermiyor. Birbirlerini bulsunlar işte herkes dengine
11 Yorumla
Soran1 yılEvet
Gizli Üye(30-35)1 yılValla ben severim. Bazısı tam tersi cikabilyor. Çoğu da ortamci.
Ama hafif duygusal olanlarla çok güzel cinsellik yaşanıyor. Uzun uzun sevişmeler... O devasa bedenin altında kaybolmak çok güzel bi his 🙏
20 Yorumla
1 yılKişinin görünüşü bu güveni sağlamaz kişidir güveni verir güven sağlanmaz temkin edinir görünüşle alakası yok burada jd
20 Yorumlacunku genelde gereksiz bir ozguvenleri oluyor, her seyi yapabilceklerini saniyor cogu :/
22 Yorumla
Soran1 yılSanıp dursunlar aslında o özgüveni bazı kızlar düşünce buluyolar
1 yılBence kaslı olması disiplinli ve hayatını düzenli bir şekle sokmuş olduğu anlaşılır her gün belli bir saat spor yapmak zor değil, dövmeye gelirseler bazıları hoş gözüktüğü için yapıyor bazıları hatırası olan bir simgeyi bazılarıda gangstalar olabiliyor aşağı yukarı değerlendirmeden anlaşılır nasıl bir kişilik olduğu.
00 YorumlaÇünkü senin gibi günde 50 tane gacı yazıyo adam bu gece hangisiyle takilsam diye katalogtan seçer gibi seçiyor
04 Yorumla
Soran1 yılSenin gibi derken ben kimseye yazmam heleki o tiplere
Soran1 yılSen diyorsun senin gibi bak kendin yazdığın yoruma
1 yılÇünkü kadınlar yakışıklı kaslı erkek görünce bu beni aldatır ben buna yetemem diye düşünüyorlar ve tipsiz erkeklere aşık oluyorlar.
01 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Dövmeli erkekler güven vermiyor, Ne pislik varsa onlarda çıkıyor
Torbacı14 Yorumla
Soran1 yıl@xhwghs neyini kıskansın haklı adam
- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılTanımadan bence kimseye bu şekilde ön yargı ile bakma.
01 Yorumla
Soran1 yılTanıdıklarımız yetti bence önyargı felan yok
1 yılGuvenmeseniz de k. pek oluyorsunuz netice de.
05 Yorumla
Soran1 yılSen öyle san
- 1 yıl
Tecrube bu ufaklik, tahmin degil.
Soran1 yılHer kız aynı değil bu yaşa gelmişin abi anlayamamışsın bunu oku yorumları düşen var mı bir kaç kişi hariç
- 1 yıl
Her kiz ayni olamaz ama %90 i aynı. Anlayamadığım bisey yok canim benim, anladigim icin konusuyorum. Sen daha dur surda yeni resit olmussun, daha insanlari tanımadın.
Soran1 yılTamam 😂
1 yılkaslı erkeklere güvenmiceksinizde kime güveneceksiniz
07 Yorumla
Soran1 yılSende onlardan bir orneksin egoya bak
- 1 yıl
- 1 yıl
Ben egolu biri değilim bana güvenebilirsiniz
- 1 yıl
Soran1 yılSakin olun
- Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı.
1 yılEvet, güven vermediğimiz doğrudur. Güvenmeyin de zaten.
01 Yorumla
Soran1 yılGüvenmiyoruz
- Moda & Stil konusunda 931 cevap paylaştı.
1 yılGörselliklerinden dolayı aldatma ve çapkınlık potansiyeli yüksek oluyor genelde 😂
03 Yorumla
Soran1 yılBence gerçekten de öyle
- 1 yıl
Herkes için geçerli olmasa da
- 1 yıl
Birden çok kadınla olmak erkeğin doğasında vardır
Moda & Stil konusunda 962 cevap paylaştı. Erkek ya da kadın farketmiyor, sahip olduğu bir mal, mülk, yetenek ya da fiziğini bir üstünlük gibi ortaya koyması hoş gelmiyor.
00 YorumlaÖyle erkekler evine ekmek getirmez kızlar o yüzden bizi seçin asdjdk
01 Yorumla
Soran1 yılSeçin şu çocuğu doğru söylüyor
Kadın erkek eşittir ablam. Kadın bedenini açıyorsa erkek de vücudunu gösterir.
01 Yorumla
Soran1 yılEşittir abicim senden küçüğüm bu arada
Aslında en çok onlara güvenebilirsin. Ne yapacakları çok öngörülebilir oluyor
01 Yorumla
Soran1 yılDeğişik
Vücut benim, özgür bir erkeğim. İstediğimi yaparım sjsndkd
10 Yorumla
1 yılHerkes için öyle olmaz tabiki ama böyle bir önyargı var
10 YorumlaToplumda çapkın olur algısı oluyor. Halbuki mühim olan beden değil karakterdir.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılGösterişli oldukları ve hiç çaba göstermeden kolayca kadın bulabildiklari için
10 Yorumla
1 yılBir erkeğin tipi iyileştikçe şerro çıkma özelliği de artıyor
11 Yorumla- 1 yıl
Hiç alakası bile yok. Senin mantığınla gidersek bir kadın güzelleştikçe güvenilmez ve aldatan birine mi dönüşür peki?
Aynı şey kelebek dövmesi yapan kadınlar içinde geçerli
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 547 cevap paylaştı.
1 yılBana da çok itici geliyor. Dövmeli erkekleri ekstra itici buluyorum
00 Yorumla Ben kendi adıma konuşayım
Kaslı uzun boylu yakışıklı (çok tercih edilmek istenen) biri olarak ve boynunda bile dövmeli biri olarak
Ben sadece ailemi seviyorum, doğduğum ailemi. Diğerleri umrumda değil
03 Yorumla
Soran1 yılAteist kısmı seni bayağı bozdu
1 yılHepsi pij oluyor ondan
11 Yorumla
Soran1 yılDoğru
Gizli Üye(25-29)1 yılGüven vermiyor ama g. tlerinden de ayrılmıyorsunuz?
Nasıl iş bu?14 Yorumla
Soran1 yılKim ayrılmıyor ben zeki adamı tercih ederim
Cevap sahibi1 yılBen de zeki kızı tercih ederim ama hem zeki hem de çirkin görünce kaçasım geliyor. Bu ne olacak?
Soran1 yılSen nasıl birisin acaba haha
Cevap sahibi1 yılSıradan 😂
Çünkü hepsi çapkın oluyor yaa.
15 Yorumla
Soran1 yılAferin güzel yorum
Soran1 yılBaşak benim senin?
Herkesin bir yaşam biçimi kültür farkı vardır.
Güven her insanın kendisine ait bir özelliğidir.
Ailede başlar ailede biter.10 Yorumla
1 yılGöbekli ve dövmesizim :) güven veriyorum o zaman
12 Yorumla
Soran1 yılDaha sevimli
- 1 yıl
Seven bulursam söylerim :) hala yalnızım da ;)
1 yılOrada burada cinsiyet farketmeksizin vücudunu paylaşanlar benim gözümde arananlardır, ne kadar namuslu rolü yapsanız da en azından ben yemiyorum
00 Yorumla
1 yılbencede cirkin olsun sıska olaun daha iyi insanin akli kalmaz baskalarida bakiyomu diye
20 Yorumla
1 yılÇok ciddi ilişki erkegi gibi durmuyorlar ama tabi ki bilemeyiz sadece bununla insanı yargilayamayiz
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılOnlardan ne koy olur ne kasaba salla gitsin tum dertleri dahs cok begenilmek daha cok kadin
21 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSorularimiz es geciliyor adminler kizlara kiyak geciyor surekli
Güveni bırak onlar protein tozu içmekten biraz mal oluyorlar beyin gelişmemiş onların
32 Yorumla
Soran1 yılKas geliştirmekten beyine sıra gelmemiş 🐱
1 yılÇünkü çapkınlar tek amaçları eğlenmek ciddi şeylere gelemezler
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım