Benden güzel erkek gördüm mü ona alıcı gözle bile bakamıyorum.
İlişkide erkeğin güzellikte bir tık geri olması daha iyi sanki :))
İlişkide erkeğin güzellikte bir tık geri olması daha iyi sanki :))
İnsan neden durduk yere tanımadığı her insana güven vermek zorunda olsun ki? Ruh hastası mısın sen evladım? Ne kadar benmerkezcilsiniz ya, özellikle şu yeni nesil kızlar... Ben durduğum yerde durayım, dünya nasıl olsa benim etrafımda dönüyor, ama kerem dönmüyor! hiç güven vermiyor! di mi? helal olsun o kereme!
Durum şöyle yakışıklı insan sana güven vermiyor değil, sen kendine yakışıklı birisini elinde tutabilecek kadar güvenemiyorsun, sorun bu. Kaldı ki haklısın da, ben mesela öyle aşırı yakışıklı bir insan değilimdir, ama bu kafa yapısıyla beni, biz yaşamayı haketmeyen fanileri (!) bile elinde 3 saniye tutamazsın.
Reçetene bol bol balık yazıyorum, fosfor lazım, bir de kendini en iyi kendin bilirsin, o yüzden ilk önce kendin kendine güvenebilmek için biraz doldurmak lazım, sadece ambalaj yetmez, önce şu transparanlıktan kurtulmak lazım, argüman atınca içinden geçmesin
Vayyy EİG lik yorum
Bol inceden inceye hakaret de var da hadi görmezden geldim :D
Ya ben kendime güveniyorum çok şükür. Ama yakışıklı olunca etrafında kız çok olucak çok beğenilcek yani beni sevse de kafası karisa bilir ya da kaçamak yapmak isteyebilir. Bu ihtimali daha çok bence. İşte bu ihtimal benim içim iicmi yer
Tartışmalı pozisyon diyelim, ama görmezden gelip erdem gösterdin madem, peki fevri çıkışım için kusura bakma, hani "lanet günlerden biri" dediğin günlerden birini yaşadım, ama genel hatlarıyla konuyla ilgili söylediğim şeyleri gerçekten kastettim.
Bak sence de burada bir çelişki yok mu?
Kendime güveniyorum ama... bla bla bla... içim içimi yer.
Niye yiyor?
Kendine mi güvenmiyorsun? Sevdiğin adama mı?
Eğer sevdiğin adam güvenilmez biriyse onunla daha başından yollarını ayırırsın zaten, başlamazsın
Ama güvenilir düzgün bir adamsa devam edersin, adam yaratılışını mı değiştirsin senin için?
Demeye çalıştığım şey, bir adam sana durduk yere gelip güven vermez, güven dediğin şeyi öyle uzaktan bakarak anlayamazsın, tipten hiç anlayamazsın, kimin için neler çıkar neler.
Benim mesela gerçekten ama gerçekten kıvanç tatlıtuğ kadar yakışıklı (belki daha yakışıklı), genç bir arkadaşım var ve eleman ve sevgilisiyle beraber havuza gittik, 3 saat kaldığımız havuzda 5 tane kız geldi, kız arkadaşına "erkek arkadaşınız mı yoksa kardeşiniz falan mı?" diye sordular, ne yapsın ki çocuk bu duruma ve ben biliyorum adam dünya iyisi bir adam, sevdiği kızdan başkasına bakmıyor, ama orta yakışıklılık sınıfından aldatan bir çok arkadaşım var, insanları genelleme, git tanı, tanış, bireysel yargıla ;)
Sahra biz genç kızları zorla yakışıklı oğlanlara ayarlayan gizli bir tarikatız, bu gün de kurban olarak seni seçtik, üzgünüm =)) renkler zevkler tartışılmaz, sen neyi sevip neyi istiyosan o, ama seçiminin altında yatan sebepler çok sağlıklı değil bence, üstüne düşünürsen biraz kendinle ilgili belki bir sürü şeyi daha net göreceksin ve karakter olarak gelişeceksin bence
Ne diyim gönlüne göre bir çirkin bulursun umarım =))
Her yakışıklının ve güzelin poposunu kaldıran insanlar olduğu sürece egoları tavan oluyor ve bir ondan bir bundan arı gibi bal almaya çalışıyorlar. Yakışıklar ondan pek güvenilmez. Ha bir de kendilerini şanslı olanlar grubunda görürler. Çirkin insanları ise şansız taraf olarak sınıflandırırlar. Egosuz yakışıklı var mı acep piyasada
Ben maymunum ondan simarmiyorum galiba kanka
Sırf yakışıklı diye hoşlandığım çocuktan kendimi soğutmaya çalıştım 😞😞
Hı hı 😞
Cevap
29Cevap
Güven vermiyor değil sen güvenmiyorsundur yani senin böyle düşünmen gerçekleri böyle yapmaz.
Bir erkek içinde kendisinden daha iyi bir kız aynı şekilde güven vermeyebilir.
Erkeklerin çoğu içinde bu tehdit görülür işte.
Ama sen öyle rahat hissedeceksen ayrı tabi.
Ama bence bu tarz şeylere takılmadan önce önemsenmesi gereken çok daha önemli şeyler var.
Her erkek değil ama birçok erkek çok güzel kadınla beraberken her daim tedirgin olabilir.
Yani biraz güvensizlik duygusu ağır basabiliyor birçok erkek için.
Çünkü güzel kadın demek daha fazla alternatif demektir
Yalnız belli bir tipin üzerindeki kişiler eğer ilgi delisi değilse ilgiye doymuş oluyorlar ve gözü dışarıda olmuyor fazla tabi birde karakterliyse ama belli ortalamanın altında ilgi görmeyen insanlar en ufak bir ilgide dahi aldatmaya meyilli olabiliyor çünkü kafa karışıyor ilgiden.
Yani iş biraz karakterde bitiyor bu tarz şeylerde.
Birisini seversen zaten her türlü yakışıklı veya güzel gelir gözüne o yüzden işin zor😁
İşte güzellik yakışıklılıkta görecelidir.
Sen birisini yakışıklı değil diye seçersin ama bir bakarsın bazılarına çok yakışıklı gelmiş.
O yüzden en temizi iyi karakterli aidiyet nedir bilen insan seçmek.
Neyse saat geç olmuş iyi geceler size.
Fazla kıskanma istemiyorsundur. Fazla kiskanacaksindir. O yüzden guvenmiyorsundur.
Bu nasıl bir çelişki hepinizde yakışıklı avcısısınız ama?
Kendini kandırmasın kimse
Kendini kandırmaya devam et peki 😅
Güzelim kanmak isteyen her türlü kanar erkekle kadınla ilgisi yok aklı kıt olurmuş laflara bak 😅 yakışıklılıkla bunun ne alakası var karakter önemli karakterrrrrrrr artık uyanın
Bir hamurun mayası sağlamsa o hamurun şekli bozuk olsada lezzeti bozulmaz ama maya bozuksa şekli istediği kadar güzel olsun tad alamazsın anladın mı 👍
Hahahah 😅
Komik sanane benim yorumum bu 😅
Haklı olmadığını tecrübe ederek anlarsın bir gün 😅
Bu da ilginç bir yaklaşımmış ama dayandırılan sebep nedir
"Erkek milleti"😂 yine başlıtoruz fakat şunu düşün tip olarak iyi olmayan birini mesrla 1 kişi ister onun da fıtratında vardır ve aldatır ama çok istenen de karakteri sağlamsa seninle kalır bu kadar basit ne cinsiyet ne de başka bir şeyle alakalı bu durum
Hahah kesinlikle düşünceni anlıyorum ama paranoyak olma yeterki yoksa ikinize de zehir edersin kıskançlıktan sen güzel sev yeterki :)
Hahah karar senin tabi
Çok çirkin bile olsa sen sevince sana güzel ve çok yakışıklı gelecek ama
Haha ben çirkin biriyim o yüzden kimse beni istememezlik yapmaz galiba😁
O bir tık geri olunca da kızlar bu sefer güven vermiyor 😂
Yoo hiçte bile😁 gayet güvenilir adam gibi adamım hatta hiç sevgilim olmadı ama olursa eminim çok sadık kalırım ona
Daha neler
Bu arada resim koysana bakayim bana orta dediğine göre çokk güzel birşey olman lazım senin 😁
Hayır ben güvenilir biriyim bunu en çok cevrem söyler
Evlenmek istemeyip eylenmek istedikleri için hem bunun yakışıklılık la alakası yok ona bakaraktan güzel kızlarda güveni bırak yüzüne bakmiyo bile
kadınlar da bir eşiği aştığı zaman kontrol edilemez bir ilgi açlığı yaşayan makineye dönüşüyor.
Boşuna demiyoruz dış görünüşe fazla değer vermeyin 😂😂
😂😂erkeklerde cirkinler daha cok kendini begenmis oluyor
Kızların ne olduklarını görüp ona göre davrandıkları için.
Yakışıklı erkek mi güzel erkek mi karar ver 😂
Beni dene. Etrafım lezbiyen kaynıyor 😂
Hmmmm bu yüzden mi korkuyordun benden be hatun🏴☠️😎😜😂🤫😘🌹💞
Çünkü peşinden koşan çok 🤩
Güzel kızlar da güven vermiyor o zaman 🤷🏻♂️
selam ben güzellikte bir tık geri :D
kapalı ama :D
Bizimde tek derdimiz bu
Yani buda bir ihtimal
güvenmeyin zaten ahahahahs
burunları biraz havada olduğundan olabilirmi?
bizim de sorunumuz bu :D
Aldatma potansiyeli yüksek
Güven duyduğuna yönel
Aldatir diye mi?
Bu karakter meselesi.
Adam olanın aklı karişmaz.
Niye versinki
Ben güven veririm.
Geç bunları
Sanki daha iyi 😂
Bilemeyiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?