Gizli Üye(30-35)+1 yılKişiden kişiye değişiyor. Ama bence küpe takan erkekler daha çekiciler ve ayrıca erkek adam küpe mi takar diyenleri anlamıyorum. Kim demiş takamayacagini?
Eger takmayi dusunuyorsan sana birkac tavsiye
1. Asimetrik olsun iki kulagini da deldirme. Ikisini de deldirmeyi dusunuyorsan bir tanesi delik olsun. Bence asimetrik olmasi daha hos duruyor
2. Farkli çeşit kupelerin olmali. Örneğin siyah gri lacivert gibi koyu ve belki metalik renkler tercih etmelisin (daha cekici duruyor)
3. Küpe ttaktiğiin zaman bir de bere takarsan cok hos olur ozellikle saclarin uzun ve kulaklarini kapatmiyorsa. Berenin ucundan cikan saclari hafif yukari kaldirirsan cok cekici olur. Bere ile kupenin renklerini kombinleyebilirsin
Cok uzattigim icin uzgunum ama erkeklerin kupe takmasi ile ilgili bur soru görünce icimi dokmek istedim. Umarım işine yarar ve bu sirada soruna gelince kesinlikle ÇEKİCİ !!!30 Yorumla
En İyi Cevaplar
Yakışıyorsa çekici, yakışmıyorsa itici. Bu kadar basit. Yani yüz şekline göre, taktığı küpeye göre yakışıp yakışmaması değişir.
02 Yorumla
Takar ne var bunda...
Millet sistemler yikiyor cag atliyot biz hala erkek kupe takamaz.. bu nedir simdi o zaman kadinlarda pantolon giymesin..
Hem kupe takmak asil erkekliktir sizin gibilere karsi sizin acinizdan cesarettir..
Ben takiyorum mutluyum.30 Yorumla
yakışanda hoş duruyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
55Cevap
Kardeşim isteyen istediğini giyebilir takabilir. İnsan Hakları Beyannamesi'nde yaşam ve giyim-kuşam özgürlüğü vardır. Kimsenin sana "bunu niye giydin?" diye hesap sormaya hakkı yok. Gönlün ne istiyorsa onu tak, giy. O konuda rahat ol ayrıca yakışan erkekler de var yani kızlar beğeniyor
40 Yorumla
+1 yılKulağındaki kupeyi gorduğum an ışık hızıyla soğuyorum.. Biraz da komik bir durum:) uç yıldır uni kantininde aynı çocuk duruyor kupesi yüzünden uç yıl gıcık gıcık baktım hep ters konuştum. Bu yıl kupesini çıkardı ve ters konuşmayı bıraktım daha samimi geldi ve şu an çok güvendiğim sayılı arkadaşlarımdan :))
02 Yorumla- +1 yıl
Yanlış görmüyorum aslında.. Ama bana çok itici geliyor erkekte kupe olduğunu gormek
+1 yılEskiden padişahlar dahi takarmış çünkü müslümanları yahudilerden ve hristiyanlardan ayırmak için. Müslümanın bir nışanı olmalı bence. Ama şimdi herkes takıyo. O yüzden gereksiz...
16 Yorumla- +1 yıl
değinmek istediğim şey osmanlı falan değil oradaki amaçtı. Peygamber efendimizde takarmış zamanında çünkü o zmnlar yahudiler küpe takmıyormuş sonra onlarda takınca küpe bırakmayı bırakmış. snra yavuz sultan döneminde yahudiler küpe takmadıkları için padişah takmış. burdaki asıl amaç diğer dinlerdeki insanlardan ayrımımız. Şu an gereksiz dememin sebebi her dinden insan takıyor müslüman özenmemli bence
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yıl21 Yorumla
+1 yılbizim sınıfta da biri var. bana küpe ile ilgili soru sormuştu. annesi babası çok dindarmış, eve gitmeden iyileşmesi için ne yapacağını sorduydu. o günden sonra kızlarla aramızdaki lakabı, "küpeli" oldu :D
01 YorumlaŞahsen bir Asya fanı olarak bu konuyu baya aştığımi düşünüyorum. Sallanan küpeye bile ıyy demem ama süslü kadın küpesi olanlardan değil. Sade ince olanlar falan. Onun harici de kişinin zevk anlayışına bağlı
00 Yorumla
+1 yılO zaman kadinda pantolon gitmesin erkek saclarini uzatmasin. Çok saçma ya yakabilir çokta hoş olur yani. Kiz gibi görünmediği uzaktan görünce bu kiz mj erkek mi diye soru olusmadigi surece gayet normal
00 Yorumla
+1 yılBanada kız arkadaşlarıma da hep itici geldi. Erkeksi adam ztn az erkekler ezik domates gbi artık kbkmaynda.. bide küpe hiç yakışmıyor bakıyorum hoş falan dier tarafını bir dönüyor küpe tamam sıfırlandı direk. Nolur takmayın sesimi duyunn:)
00 Yorumla
+1 yılİtici. Tamam yakışanda var ama ne kadar yakışırsa yakışsın hoşlanmıyorum. Küpe her daim kadınsı olarak algıladığımız bildiğimiz bir şey. Erkeğin kadınımsı bir şeyi üstünde taşıması hoşuma gitmiyor. Ama takanada saygı duyarım.
00 Yorumla
+1 yılYa bana çok itici geliyo 1-saçı omuzlarından aşağı olan erkek 2-küpeli erkek 3- tayt gibi pantalon giyen erkek daima bacımdır:D
31 Yorumla- +1 yıl
Aferin kız
+1 yılErkekten erkege degisir. bazisina cok deli yakisir ama bazisinda acayip siritir. genel olarak begenirim ama
01 YorumlaÇok hoş duruyor.. ama gaza gelipte iki kulağa birden takmayın sakın tek kulak iyidir. Birde şu ortası delik olanlar var kulak deliğinden arka taraf gözüküyor çok itici!!!
00 Yorumla
+1 yılTaktığı kupenin taşı olurumm
:D :D şaka tabiki ama yakısana yakışıyor yani kito gibi giyinip küpe takarsa iyyy derim ama cool biri takmissa oooo derim ;))00 Yorumla
+1 yılTakmasınlar ya..
Erkek dediğin sakal bırakır , bıyık bırakır, kızdığında bir bakışı yeter..
Karizmatik olmak için ne gerek var böyle şeylere?
Delikanlı adam zaten karizmanın ta kendisidir.00 Yorumla
+1 yılBen yakistiramiyorum erkek dedigin sakali biyigi boyu posu olana adam gibi olana denir bence tabi sahsi gorusum bu
21 Yorumla- +1 yıl
aferin kız
Anadolu kızı işte
+1 yılSırf dışarı farklı gözükmek için taktiklarini düşünüyorum.
11 Yorumlaabartmadıkları sürece siyah ufak küpeler çok çekici duruyor
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuslu erkekleri sevmem dogrusu, cunku suslu erkege suslu kiz oluyor. Ben bile taki kullanmiyorken sevgilimi oyle istemezdim. Yalniz disardan bakildiginda bazi tiplerde guzel duruyo. Allahin abazasi takinca abes kacar tabi.
10 Yorumla
+1 yılTop sakal, uzun saç, küpe... Bunlar en nefret ettiğim şeyler bir erkekte. Üçü bir aradaysa özellikle öğğk...
12 Yorumla- +1 yıl
Kısaca HİPPİ ya da zübbe diyebilirsin
- +1 yıl
İğrenç tek kelimeyle...
Süper taksinlar ama tasli kupe degil metal halka küpe yakisiyo.
13 Yorumla- +1 yıl
Taşlı taksınlar abıla derik
Tarz olucam diye özenip sacma sapan olurlar ergen itici olurlar. Zaten özenti erkek başlı başına itici.. Bunlardan ancak liseli ergen kızlar etkilenir onlara çekici gelir bana gelmez
00 Yorumla
+1 yılBazilarina yakisiyor olumlu bakiyorum ama esim takarsa koparirim kulagini :p oglum ilerde takmak isterse bir duzine kupe alirim :p
00 Yorumlaitici bulmuyorum. bazılarına gayet yakışıyor. şuanda sevgilimi de bu konuda ikna etmeye çalışıyorum. yakışacağını düşünüyorum :)
00 Yorumla
+1 yılBence yakisiyosa gayet b guzel olur ama bu apaciler takiyolar saclar bir ayri bir de kupe kusasim geliyo resmen
00 Yorumla
+1 yılKüpe her erkeğe yakışmaz o yüzden çekicilik, iticilik değişebilir küpeyi en çok yakıştırdığım iki insan Ranbir Kapoor ve Ranveer Singh çok yakışır
00 Yorumla
+1 yılsçma sapan küpeler takmadıkları sürece sorun yok bence yakışıyo da bir çoğuna. tek takınca daha iyi
00 Yorumla
+1 yılÖnceden begeniyordum yani ergenlikte ama şu an hoşuma gitmiyor parlak parlak tek taş gibi hiç hoş degil
00 YorumlaModa & Stil konusunda 440 cevap paylaştı. Hoş durmuyor bana göre. Ne gerek var? Sallanıyor kimisinin kupesi, tovbe yarabbi. Erkeğin bir çizgisi olmalı, küpe bunu bozuyor. O cekiciligi nedense kaybediyor gözümde.
00 YorumlaYakışana yakışıyor şimdi :) Tabi tarz olayım diye apaçi kılıklı herifler takıyor onları görünce yaşama sevincim gitmiyor da değiiilll
00 Yorumla
+1 yılDeğişiyor bazıları horoz ibiği gibi sallana küpeler takınca itici buluyorum kişiden kişiye değişir tabi
03 Yorumla- +1 yıl
Bazılarına yakışıyor
+1 yılkendine yakışıyosa yakıştırıyosa taksın abicim.
bize laf düşmez herkes kendinden sorumlu.20 YorumlaYakışan var yakışmayan var şimdi tüm erkeklerin kulakları küpeli farkları yok yani
01 Yorumlaben babyface lere ilgi duyduğum için onlara aşırı yakştırıyorm. aşık olduğum kişinin kulağı delik zten... bence çok seksi duruyor ^^
00 Yorumla
+1 yılYakışanı var yakışmayanı var ama takılması gerekli mi ya da bayanlara özel bir takı olarak kalmalı mı bilemiyorum.
00 Yorumla
+1 yılbence kişiye göre değişir yani bazılarında çok tarz dururken bazılarında fazlalık gibi durabilir.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılküpe takmayı seviyorumda çünkü yakıstırıyorum kendime oda benim tarzım diyorum. böyle arada 2.3 kro çıkıp laf vurduğunu sanıyorya onlara ayar oluyorum.
10 Yorumla
+1 yılçok itici buluyorum kanka :))
https://i.hizliresim.com/mradq0.jpg00 Yorumla
+1 yılKüpe takan erkekle pantolon giyen kadın arasında zerre fark yok
=========<<===========<<=========
ERKEĞE BENZEYEN KADIN İLE KADINA BENZEYEN ERKEĞE ALLAH LÂNET ETMİŞTİR.
》HAZRETİ MUHAMMED《20 YorumlaModa & Stil konusunda 898 cevap paylaştı. Bazısına çok yakışıyor, bazısına ise hiç yakışmıyor.
50 Yorumla
+1 yılGarip buluyorum.
bazılarına yakışıyor ama bazılarına...00 Yorumla
+1 yılKişiden kişiye değişiyo tabi bazılarına yakışıyor. Ama bence saçma.
00 YorumlaFiziğe göre değişebiliyor ama ben çekici buluyorum :)
00 Yorumla2 kulaga takan erkek iticidir acik ve net fakat tek kulakta cok hos duruyo :)
00 Yorumla
+1 yılItici de gelmiyor çekici de. Olmasa iyi ama varsa da sorun çıkarmam
00 YorumlaInce halka kupeler -tercihim gumusi renktir- cok cekici gelir bana
00 Yorumla
+1 yılBence cok tatlı bir de saçları kıvırcık olsun son olarak turuncuda olursa 😁 tadından yenmez
00 Yorumla
+1 yılkeko olup da takanlar var ya da sırf takmak için takanlar. oyle biri değilsen, tarzınla bağdaştırabilirsen gayet hoş bence
00 YorumlaBence sadece tek kulakta (ve kadınsı olmayan bir küpeyle tabi kii) yakışıyor 👍
00 YorumlaBazı erkeklere yakışıyor beğeniyorum :) sanada yakışır :)
03 Yorumla
+1 yılYakışanı var yakışmayanı var. Ama yakışırsa gerçekten de çok hoşuma gider.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılHer onune gelen takmasin da, bazisina da cok yakisiyor be abi
00 Yorumla Herkesin kendi tercihi tabi ama ben yakıştırmıyorum
00 Yorumla
+1 yılErkeklerim persing. Ve kupe takmsni bwgnirm erkklerde yakisr
00 Yorumlaiki kulaktada varsa çok itici ama tek kulakta varsa yakıştrmasını bilene çok yakışıyor
00 Yorumla
+1 yılgötlü göbekli koca koca adamlar takıp mundar etmese gayet çekici aksesuar
00 Yorumla
+1 yılben seviyorum tek küpe özellikle ama 30dan büyükler uzak dursun lütfenn :D
00 YorumlaDelikanlı adam kupe takmaz..
100 YorumlaModa & Stil konusunda 789 cevap paylaştı. Normalde uygun bulmuyorm ama bazısına bı yakısıyo bı yakısıo :d
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 332 cevap paylaştı.
+1 yılyakışan var yakışmayan var örn;Arda Tura gibi koca kafalı biri takarsa iticidir
00 Yorumla Küpe takan erkeklerin birçoğunun modern olduğunu düşünüyorum en azından erkek adam küpe mi takar ya kalıbından çıkmayı başarmış olduklarından giyim tarzına da uyuyorsa neden çekici olmasın.
30 Yorumla- Devamını Gör (330)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat