Moda & Stil Erkeklerin yüzük takmasını nasıl buluyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Erkeklerin yüzük takmasını hoş karşılıyor musunuz yoksa saçma mı buluyorsunuz? Erkeklerin yüzük takmasını nasıl buluyorsunuz? Cevapla Erkek Soruları Yüzük Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. bence yakışmaz 0 0 Yorumla
Tumisimlerialmisiniz Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Mehmet Karahanlı vur de vuruyum öl de öleyim 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. İşaret parmağıma düz siyah yüzük takarım. Diğer erkerler umrumda değil 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Erkeğe aksesuar yakışıyor. Yakışan neyse onu taksın 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yakışıyor yüzük erkek kadın farketmezsizin her 2 cins de güzel duruyor ben takarım 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl İğrenç buluyorum erkeklerin tek takması gereken yüzük alyans 0 0 Yorumla
Doludoludolu Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evlilik nişan yüzügü falan dışında hoşlanmam pek ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben taki sevmiyorum eşimin Nisan yuzugunumuzu bile tasmasını istemiyorum 0 0 Yorumla
özüm_35 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 35% +1 yıl Alyans dışında taktıkları itici duruyor 1 1 Yorumla Kışkırtıcı_zevkler +1 yıl @özüm_35 kol saati de dahil mi Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Büyük taşlı yüzükleri itici buluyorum sadece 0 0 Yorumla
sweet_trouble99 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Küpe takmasınarda yuzlü güzel taksınar 0 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gümüş yüzüğü saçma buluyorum. 0 0 Yorumla
Cooldusunce Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı. Hiç yakistiramiyorum 0 0 Yorumla
RedViper01 Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 94% +1 yıl Yaprak gibi hiç sevmem erkeklerede yakıştırmam 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,9b cevap paylaştı. fotodaki saçma 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence yakışmaz
Mehmet Karahanlı vur de vuruyum öl de öleyim
İşaret parmağıma düz siyah yüzük takarım.
Diğer erkerler umrumda değil
Erkeğe aksesuar yakışıyor. Yakışan neyse onu taksın
Yakışıyor yüzük erkek kadın farketmezsizin her 2 cins de güzel duruyor ben takarım
İğrenç buluyorum erkeklerin tek takması gereken yüzük alyans
Evlilik nişan yüzügü falan dışında hoşlanmam pek ben
Ben taki sevmiyorum eşimin Nisan yuzugunumuzu bile tasmasını istemiyorum
Alyans dışında taktıkları itici duruyor
@özüm_35 kol saati de dahil mi
Güzel yakışıyor bence
Büyük taşlı yüzükleri itici buluyorum sadece
Küpe takmasınarda yuzlü güzel taksınar
Gümüş yüzüğü saçma buluyorum.
Alyans taksın sadece.
Hiç yakistiramiyorum
Dert etmiyoruz böyle seyleri