Mühendislik okuyorum, bakımsızım, çirkinim ne yapmalıyım?

Birinden hoşlanmaya başladım. Hani u dönüşü de yapmak istemiyorum ama değişmek istiyorum. 22 yaşıma kadar hep ders ders dedim kendime hiç bakmadım. Bizim okuldan birinden hoşlanmaya başladım. Hoşlandığım iddialı bir çocuk. Zaten normalde arkadaşız ama böyle şeyler düşünmüyordum zamanla oldu. Bana sürekli keşke güzel olsan, keşke düzgün giyinsen, keşke kendine baksan falan diyor. Tabi şaka maksatla söylüyor ama ciddi. Ne olur bana akıl fikir taktik verin. Önce şu an ki özelliklerimi söyleyeyim; 50 kg 1.68 boyundayım. Kemiklerim iri ama çok zayıf yani kara kuru gözüküyorum. Burnum da büyük kemerli. Ve gerçekten yaşımdan küçük gösteriyorum. 1 hafta önce ilk okul önünde otobüs beklerken kadının biri benimle konuşmaya çalıştı eee sen bu liseye mi gidiyorsun dedi. Ablacım ben üniversite öğrenciyim burası da lise değil ilk okul dedim. Sonra dış görünüşümü baya düşünmeye başladım. Esmerim ama kollarım açık renk yüzüm baya kara. Tesettürlüyüm şal kullanıyorum. Kaşlarım da çok kötü durum da. bir gözlerimi çok seven var gözlerim iri iri çok parlak. Ne yapmalıyım neler yapmalıyım yardım edin bana.
Mühendislik okuyorum, bakımsızım, çirkinim ne yapmalıyım?