mesela ben sınıftayken gelip resmimi çekiyor üstelik hoca dersteyken, ya da dedikodumu yapıyorlar, ya da bile isteye sınıfıma gelip beni rahatsız etmeye çalısıyorlar anlıyorum ama bisey dersem ispatlayamayacağım için hiçbir şey yapamıyorum.. ne önerirsiniz. bu insanlar hayatta en çok iyilik yaptığım insanlardan. ne demişler besle kargayı oysun gözünü. zamanında oda arkadaşlarımdı yurtta.
2 ay
Üniversite okuyorum, akran zorbalığı yaşıyorum. Ne yapmalıyım?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Lisede kalmiyor muydu boyle sacma davranislar... bu nasil universite aga uzuldum genclige.. bunun caresi yeni arkadas grubu olusturman apla... baska turlu bundan kurulamazsin kavga da etsen sikayet de etsen sen tek oldugun surece kurtulman zor. o yuzden yeni arkadaslar edin tek kalma tek gezme.. sonra hadlerini bildir.. o kucuk a mlari sulu o rus bu lara...
Garip üzücü bir durum kısa zamanda umarım kurtulursun
teşekkür ederim maalesef aileleri eğitememiş salmış dilerim bana yaşattıklarını yaşasınlar dolabından çıkan alkolünde yurtta bana iftirasını attı birisi diğer ikiside destekledi
İlk senen mi
hayır ilk senemde onlarla yurt arkadasıydım artık ordan çıktım tek kalmıstım diğer sene, insanlardan aynı odayı paylaşmaya çekinmeye başladım sayelerinde , nerede psikopat var hasta var okulda sokakta heryerde ya
kendisi çalısıyordu ben çalısmadıgım için bana çalışamayacağımı bunu beceremeyeceğimi söylüyordu ama ben öğrenciyken ihtiyacım yoksa neden çalışayımki?
Hangi şehirde okuyosun
şehir söyleyemem maalesef
Sen haklısın boş ver
Tamam sorun değil bu kadar psikopat nerede diye merak ettim 😅
bandırma
Üniversitede yetkili birine söyle eger hala duzelmediyse ailene anlat
Kendini korumayı öğrenmelisin, hem psikolojik hem de fiziksel olarak.
Çocuk üniversitesi falan mı kaç yaşında insanlar :D
Bu yaptıkları hareketlerle bu kişiler nasıl üniversite okuyor merak ettim..
Muhtemelen onlar bu yaptıklarından rahatsızlık duyduğunu düşünmüyorlar sınırını hatırlat
hayır nasıl düşünmezler onlar bana iftira attılar kötülük yapıyorlar bile isteye
dolabından çıkan alkolü benim üzerime atmaya çalıştı yurtta diğer ikiside buna eşlik etti
Yurt müdüresiyle konuş, olaya müdahale etmezse Cimere şikayette bulunacağını söyle
Polise şikayet et. İzinsiz resim çekmişse polis ek koyar telefona ve bu sayede ispat etmiş olursun. Kısacası bir daha kimsenin gotu yiyemez yapmaya
Onlara ağırlık gösterip korkut ki bir daha yapamasinlar
Aynı şeyi lisede yaşamıştım ve onlara meydan okuyarak ve karşı gelerek susturdum
Sakin olun, sabırlı olun
Nıyecekıyolar
kafalarında var çünkü dışarı çıktım dersten ordada çekiyor çaktırmamaya calısıyor kafamı kaldırınca kaçtı apt* l
Nereyıcekıyo
normal beni çekiyor nereyi çekecek asalak insan diğerleriyle grubuna atıyordur o diğer iki s**akla
Mllr sendecek onlarcekıyoken elharaketıyap
😅 hahah iyi fikir ya da bende onu çekeyim😂
Instgrmlarını at benonları guzelcekıpatayım sana
Sende resmini çek
bidakine bende aynı yapayım😅
Jeton düstü
evet galiba bu insanlara aynı olmazsan rahatsız etmeye devam ediyor üç harfli gibiler