EEM çıkışlıyım 2 yıldır işsizim. Kimsenin ihtiyacı yok zaten. Mesleğimden soğudum artık. Özel sektör para da vermiyor.
Çalışmak istemiyorum
EEM çıkışlıyım 2 yıldır işsizim. Kimsenin ihtiyacı yok zaten. Mesleğimden soğudum artık. Özel sektör para da vermiyor.
Çalışmak istemiyorum
Başka iş yap. mühendislik terk im o işte para yapamayacağımı anlayınca okulu bırakıp eğitim fakültesine geçmiştim. ardından meb atamaları azaltınca alternatif iş kurup 1.5 senelik mezun olmama rağmen mühendisken göremeyeceğim kazançları görmeye başladım. bu ülkede kendi işinin patronu amele olsan dahi birisinin yanında mühendis işçi vs olmaktan iyidir
Canım genç arkadaşım 🌿 seni çok iyi anlıyorum. Mezun olup karşılık görememek insanın hevesini kırar. İki yıl işsiz kalmak özgüveni de yorar. Bu his meslekten değil umutsuzluktan kaynaklanıyor olabilir 💭 EEM çok kıymetli bir alan ama sadece klasik özel sektörle sınırlı değil. Kendine şunu sor, gerçekten çalışmak mı istemiyorsun yoksa değersiz hissettiğin yerde çalışmak mı istemiyorsun?
Belki alanını daralttın. Belki yön değişimi zamanı geldi. Yüksek lisans, yazılım tarafı, kamu sınavları ya da farklı bir teknik alan düşünebilirsin 🚀 Kendine kızma. Bu bir durak olabilir yolun sonu değil. Kariyer bir maraton, sen daha çok gençsin 🌟
Cevap
2Cevap
bende sınava hazırlanıyorum bir tavsiyen var mı şu bölümü yaz bu bölümü yazma
online isler yapabilirsin
Ne gibi
Okumanın anlamı kalmadı maalesef
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?