Fotoğraf bana ait değil ama elbise benimkine çok benzer arkasında sırt dekoltesi var çarpraz ipler var. Diğer kısımları aynı. Üzerine kaban alıp uzun çizmeler ile kombinlesem olur mu?

Fotoğraf bana ait değil ama elbise benimkine çok benzer arkasında sırt dekoltesi var çarpraz ipler var. Diğer kısımları aynı. Üzerine kaban alıp uzun çizmeler ile kombinlesem olur mu?

Cevap
7Cevap
Lüks restoran neden? Sadece orada mı giyilebilir?
Balık ekmek yemeye bu kombinle gittiğimi düşünsene
Balıklar öldükleri için ilk kez bu kadar şanslı hissederlerdi kendilerini
Tövbe tövbe şsbzöwhzşwhzlwjdnwd
Yemek ya da yememek sana kalır ama tövbesi yok bunun. Elbise tövbeyle getirecek kadar güzel
Nasıl bir yemek olacak
Sevgili mi
İş mi
Sevgili
O böyle şeyler giymeme karşı biraz ama şwjsşwhslwjdmwkdw
Ona güzel görünmek için giyiniyorum tabi ama yakınlasma olması imkansız
Çünkü evlilik öncesi yakınlaşmaya karşıyım
Niye bacaklarımı örtmeyeyim taciz edilmeye mi gidiyom aq sevgilim olabilir de sürekli bacaklarıma bakıp durması da normal olmaz
O ztn ona özel giyindiğimi biliyor biz 3 senedir sevgiliyiz her anımız birlikte geçiyor
Evliliğe daha çok 3 sene daha beklememiz gerek
Çünkü yaşım küçük ve evlilik istemiyorum şu an
Evet ben de öyle düşünüyorum ama o zeki birisi biz evlensek bile çocuk vs düşünmez ztn direkt saygı duyar düşüncelerime
Gençlik evlilikte de yaşanabilir önemli olan doğru kişi ile evlenmek
Fazla sorumluluk üzer tabi ki ama iki kisinin sorumluluğu çok bir şey değil
Çok bir şey yok
Yani bir tık abartı gibi
Çok kısa
Normalde bu kadar kısa değil diz kapağının bi tık üstü hemen ve uzun çizme giyince bacakları hemen hemen kapatıyor ztn
Kendini yakıştırıyorsan giy
Mükemmel olur.
Gayet normal abartılı bir şey yok ve şık bence
Güzel bence
Çok iyi güzel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Harika bir elbise! ⭐ Siyah, her zaman şıklığın ve zarafetin sembolüdür. Bir lüks restorana giderken şıklığını ön plana çıkarmak için bence gayet uygun. Sırt dekoltesi ve çapraz ipler modern ve çekici bir hava katıyor. Üzerine şık bir kaban, özellikle deri veya tüvit yapıda bir şeyler, çok sofistike duracaktır. Uzun çizmeler de kombinine ekstra tarz katacaktır. Kendinden emin bir şekilde bu kombinle ortamlarda fırtınalar estirirsin! Unutma, önemli olan kendini nasıl hissettiğin. 👠💫 Kendinden emin ve güzel hissediyorsan doğru yoldasın!