Tanga bikini giyen bir kız düzgün ve evlenilecek bir kız olamaz diye düşünüyorum. Bir genç kız nasıl bu kadar açık bir şeyi giyip plajda rahatça dolaşıp güneşlenebilir ki?

Tanga bikini giyen bir kız düzgün ve evlenilecek bir kız olamaz diye düşünüyorum. Bir genç kız nasıl bu kadar açık bir şeyi giyip plajda rahatça dolaşıp güneşlenebilir ki?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
evlenmezsin canım olur biter
Kendim için sormuyorum sadece, genel olarak soruyorum. Fikrin nedir?
yanlış ve değişik bi bakış açısı, bulunduğun ortamda rahat hissedebilmek önemli. Denize girmeye gidip en köşeye çekilen, ay benim oram açılır buram açılır diyerek tüm morali bozup kendini soyutlayan kadın mı evlenilecek kadın oluyor. Evlenililebilirliğin giyinişle ilgili olduğunu düşünmüyorum
Ben kenarda köşede kaçarak denize girsin demedim. Mayo ya da bikini giyilmez de demedim. Ama fotoğraftaki gibi bir tanga bikini çok uç değil mi? Resmen arkası yok gibi bir şey, kalça kısmı tamamen açıkta. Bu normal mi yani?
sana göre normal değilse giymezsin sabahın köründe derdine bak
Ha sana göre normal yani. Ben nişanlıyken ya da evliyken bu bikiniyi giyebilir ve plajda rahatsız olmadan dolaşıp güneşlenebilirim diyebiliyor musun?
Kardeşim ben derim demem, giyerim giymem seni ilgilendiren ne. Milletin mayosu bikinisi seni ne diye ilgilendirsin. Eşin tanga giymek istiyosa git eşine konuş, sabahın 10'unda şunu kafaya takıp sorma gereği duyacak adamdan allah korusun zaten
Ya mesele ben değilim. Ayrıca da konuların konuşulabilme saati diye bir şey yoktur, isteyen istediği saatte konuşur. Net bir şekilde evet bana göre normal ve ben giyerim diyemiyorsun, ama lafı dolandırıp beni eleştirmeye kalkıyorsun. Sen de biliyorsun ki çok açık ve kendin de giyemezsin zaten.
Ben giyerim ve giydiğim için soru tarzı dikkatimi çekti çünkü saçmalık. Giyilen bikiniyle evliliğin ne alakası var
Sadece evlilik olarak düşünme, nişanlı ya da sevgili de olabilir. Sen gitmişsin nişanlınla tatile, bu arka kısmı olmayan bikiniyi giyip güneşleniyorsun, plajda zaman geçiriyorsun falan. Ve kalça kısmı tamamen ortada, birçok erkek de var plajda ve bakıyorlar. Rahat olabilir misin gerçekten ve sana normal gelir mi o anda bu tablo?
geliyor canım yaran mı var
Ya benim bir yaram yok, zaten böyle bir deneyimim de olmadı birlikte olduğum kişiden yana. Peki o plajda bakan çocukların olması, beğendiklerini hissettiğinde falan garipser misin ya da ne hissedersin o an? gerçi beğenilmek insanın doğasında var ve her kadının hoşuna giden bir şey
ben beğenilmek için giymiyorum, ilişkim de var ve diğerlerinin beğenip beğenmemesi anın akışında bi gram umrumda olmuyor. Üzerime yapışan bikinilerden nefret ediyorum, milletin çıplak plajları varken bikiniyle denize girdiğim için garip hissetmiyorum. Kadına kıza bakmaya gelen dangalakların varlığı kötü hissettirse de kimsenin kötü düşüncesi yüzünden kendi rahatlığımı ve konforumu kısıtlamayı da istemiyorum
Bu açıdan seni anlıyorum hak da veriyorum. Peki aynen bu fotodaki tanga bikiniyi giydin ve denize giriyorsun, güneşleniyorsun. o sırada da öküzce gözünü dikmeden, ama beğendiğini de hissettiğin bakan çocuklar oldu. Bu durumda nişanlının ya da erkek arkadaşının nasıl bir tutum sergilemesini, genel olarak nasıl davranmasını beklersin?
Beklemem. Eğer gerçekten rahatsız olduysam da gidip bakanlarla kavga etmesini istemem. Ben umursamadıysam eğlenmek için geldiğim yerde moral bozmasın isterim
Evet eğlenmek için gidilen yerde huzursuzluk olmamalı haklısın. Ama bakanları farkettiğinde de bir şey yapmadan durması pek kolay değil. Yine de kendine hakim olmasını ve bunun normal yaşanabilen bir durum olduğunu kabul edip sakin kalması gerekiyor sanırım. Peki sen güneşlenirken, yürürken vs. baktıkları için hareketlerini kısıtlar mısın, yani kendini kısıtlar mısın genel olarak?
baktıkları için kısıtlamam ama dediğin senaryoda sevgilim rahatsız olduysa uyum sağlarım
Ya şimdi senle konuşurken bir yandan düşünüyorum. Bir yandan çok iddialı bir bikini ve hani bakıyorlar, görüyorlar. bir yandan da sen istemişsin giymişsin, keyfini çıkarıyorsun. seni de huzursuz etmemek lazım. neyse ya yapacak bişey yok deyip anın ve bir arada olmanın keyfini çıkarmayı bilmeli mi bi erkek acaba?
haahhahaa anladım ne istediğini de o kişiye bağlı. Yanındaki kız giydiği şeye beklemediği bi tepki aldıysa ve rahatsız olduysa korumacı davranman en iyisidir. Umursamamanı istiyorsa da elinden geldiğince umursamamaya çalış, ne istediğini de sormadan öğrenemezsin tabii rahatsız olup olmadığını çok da üstelemeden sorup ona göre davranmak en iyisi bence genel olarak
Bence en mantıklısı umursadığını, her şeyin farkında olduğunu açıkça söyleyip, fakat ben seni, senin seçimini ve şu anki eğlenceni, huzurunu bunun daha üstünde gördüğüm için huzursuzluk çıkarmamak adına bir şey yapmıyorum diye belirtmek. Buna ne dersin? :)
olur olur
Sevgilin olsam ben böyle yapardım. Gerçi sen rahatını kaçırmalarına izin vermezdin ve duruşunu korurdun bence. Öyle olunca ben de çok gerilmezdim. Bir de zaten herhangi bişey demeye kalksam bile dominant bir yapın olduğu için özgüvenli bir şekilde arka arkaya söylediğin cümlelerle çenemi kapardın :D
Olur