Hadi mini etek, elbise neyse de tanga bikini giyen bir kız düzgün ve evlenilecek bir kız olabilir mi ya! Bir genç kız bu kadar açık bir şeyi giyip plajda nasıl rahatça dolaşıp güneşlenebilir?

Hadi mini etek, elbise neyse de tanga bikini giyen bir kız düzgün ve evlenilecek bir kız olabilir mi ya! Bir genç kız bu kadar açık bir şeyi giyip plajda nasıl rahatça dolaşıp güneşlenebilir?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar Ne Diyor
Ben tercih etmem ama isteyen giyer kanka sen kimsenin giyimine karışamazsın giyime göre düzgün insan kötü insan müamelesi çok yanlış
İsterse üstsüz güneşlenir, çıplak takılır, yine de namuslu düzgün kız olabilir diyorsun yani. Anladım kanka, sen bu kafayı neyle yaptıysan bana da söyle içeyim, güzel kafaymış :D
Sen üstsüz güneşlenmekten bahsetmedin sorunda. Tabii ki topluluk içinde etik kuralları bozmadan her kes istedigini giyebilir. Ve evet giyim aklak ölçer degil. Çok gördük sapik hoca turbanli abaza.
Kalçaları bir kızın özel bölgesidir. Özel bölgesini başka erkeklerin görmesine izin veren, bundan rahatsız olmayan bir kız nasıl düzgün ve namuslu olabilir?
Olamaz ya bu ne herkes her yerini görüyor eşine özel bir şeyin de kalmıyor.
Bence de öyle ama şu da var, bazı erkekler eşini üzmemek, kırmamak için nasılsa ben yanındayım ve elit bir oteldeyiz diyerek sorun etmeyebiliyor. O açıdan bakınca makul gibi
Hayır bence hiç makul değil. Gav*tlık.
Kız bekarsa tamam ama evliyse yapmaması lazım
Bekarsa nasıl tamam oluyor? Bekar olunca vücudunun özel yerleri olmuyor mu?
Olamaz. Gav🐴 olur erkek.
Evet olabilir.
Nasıl olabilir bu kadar açık bir şeyi giyen bir kız?
Türban giyip twerk atanları da biliyoruz ya da madem namus diyorsak başı kapalı olupta yüzlerce erkeğin önünde düğünlerde oynayan kızlar içinde aynını demen lazım.
Gayet olabilir. Şöyle evet giyimi açıktır fakat karakteri iyidir örneğin yalan atmıyordur, iftira dedikodu gıybet yapmıyordur, empati saygılı kibar anlayışlı biriyse neden evlenilecek biri olmasın
Kapalı kızları savunmuyorum bende zaten. Ama bi kız en özel yerlerini açıkta bırakan bi bikiniyi giyipte nasıl rahat edebilir o kader erkeğin içinde
Plaj sonuçta çoğunluk öyle olunca gayet doğal
Nasıl doğal ya baksana kalçaları yani özel bi yeri ortada kızın tamamen. Plaj olsa ne farkeder. Özel biyerini görüyor bütün erkekler sonuçta
Olur
Nasıl olur ya kalçaları bir kadının özel bölgesidir. Özel bölgesini başka erkeklerin görmesine izin veren, bundan rahatsız olmayan bir kız nasıl düzgün ve namuslu olabilir?
Erkeklerle hiç muhabbetim yok tanga bikini giyerim
Olur neden olmasın
Nasıl olur ya baksana ne kadar açık bir bikini, düzgün bir genç kız bunu giyip de nasıl rahat edebilir o kadar erkeğin içinde plajda?
Yalnız kadının vücudu iyiymiş
Evet kızın vücudu güzel ve yakışmış orası ayrı. Ama yani sence de normal mi giyebilir mi bir insan bu kadar iddialı bir şeyi plajda başka erkekler varken?
Herkes öyle orada ama
Ya tamam ama ne biliyim. Mesela sen giyebilir misin erkek arkadaşı, nişanlın ya da eşinle gittiğin tatilde? ve bu bikiniyi giyip plajda rahatça hareket ederek güneşlenebilir misin?
Ben mayo seviyorum bunları giyip taşıyana da saygı duyuyorum
Kilon mu müsait değil yoksa sadece tercih mi? Çok beğendiğin bir tanga bikini modeli olduktan sonra neden giymeyesin ki madem sorun değil?
Fiziğin herseye uygun lakin mayo seviyorum