Arkadaşım tanga bikini giyen kızların k... aşar olduğunu söyledi ve böyle kızlarla evlenilmez kanka dedi. Bir kızın böyle tanga bikini giymesi normal mi yoksa yanlış ve ayıp mı sizce?

Arkadaşım tanga bikini giyen kızların k... aşar olduğunu söyledi ve böyle kızlarla evlenilmez kanka dedi. Bir kızın böyle tanga bikini giymesi normal mi yoksa yanlış ve ayıp mı sizce?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Herkesin bakış açısı farklıdır ancak bu tür hitapları da yanlış buluyorum. Evlenilecek kadın olarak görmüyor olabilir ancak kişiyi tanımadan önyargıyla karakteri hakkında yorumda bulunmak veya hakaret etmek uygun değildir.
Bende çok görüyorum kız kapalı ama yediği haltlar açık olan kızların bile ağızlarını açık bırakır derecesinde.
Bana göre böyle bikini normal. Zaten şu var böyle giyinen bir kız istemeyen zaten tanışmasın. Tabi sırf böyle giyindi diye de kız hakkında da konuşup hakkına girmesin.
Tangayı geç bikini giymek bile gerçekten masumca mı?
Sen de abartma istersen, çarşafla mı girsin insanlar denize sen söyle o zaman
Çarşfla girsin mi dedim? Vücudunu sergilemek dışında bir şey değil. Herkesin kendi seçimi ama benim değil
Tamam ben de fikrine saygı duyuyorum. O zaman çözüm sun, insanla denize neyle girsin?
Kimseyi ilgilendirmez, evlenmek istemeyen de evlenmez yani. Neden insanlar kendilerinde her şeyde bu kadar söz hakkı görürler ki? :D
Anlaşılan burada tanga bikini seven ve giyen birileri var :)) ya ben ona katıldığımı söylemedim zaten, sadece soruyorum kızma :)
Valla hiç tanga bikini giymedim ama bu kadar ağır bir yorum yapabilmek ne bileyim, saçma yani. :D Arkadaşın için diyorum senden bağımsız. :D
Okey yorumu bana da ağır geldi, ondan sordum zaten. Çok iddialı bir model olduğu kesin tanga bikininin. yine de genelleme yaparak bunu giyen tüm kızlar için güvenilmez demek bence de yanlış :)
Bütün genellemeler yanlıştır. :D
Bütün genellemeler yanlıştır diyerek de bir genelleme yapmış oldun ama onu napıcağaz :D
Bilemiyorum Altan. Şimdi gece gece felsefe mi tartışalım tanga yüzünden :D
Takibe aldım, mesajımı attım, evet gerekirse felsefe yapalım :D :D
Abo :D
Baksana gö*ü hep dışarıda ben doğru bulmuyorum
Ne alaka ya
Ne alaka derken?
Arkadaşına nee isteyen istediğini giyer
Daha neler
Neden öyle dedin?
Çok saçma çünkü
iyi de neden saçma açıklar mısın
İsteyen istediğini giyer insanları buna göre mi sınıflandırıyorsunuz
E ona bakarsan isteyen mini eteğin altına iç çamaşırı giymeden dışarı çıkabilir, metroda otururken cinsel organını göstererek frikik verebilir. Bu da onun giyimi. Ne diyeceğiz şimdi bu kişi için, güvenilir bir kız mı diyeceğiz?
Ne dersen de bana ne
İşin içinden çıkamayınca böyle kestirip atarsın işte.
Verdiğin örnekler birbirleriyle örtüşmüyor bile neyin tartışmasını çıkarabilirim ki seninle
Yahu nasıl örtüşmüyor? Bir kız mini etek giymiş, altına da çamaşır giymemiş. Bu şimdi giyime dahil bir konu değil mi?
Rahatsız ediyorsa bakma kardeşim
Allah'tan da mı korkunuz yok, günah olduğunu bile bile giyer mi insan ya?
Sende günah olduğunu bile bile yaptığın şeyler vardır?
Bilmeden vardır elbette ama bile bile yaptığım yok. Ayrıca bu kadar tepki verdiğine göre sen de giyiyorsun belli ki
Benim ne giydiğim ne seni ne de başkasını ilgilendirmez sizin gibi erkekler uzak dursun benden
Ne alakası var, yakışıyor yakışmıyor demiyoruz ki, giydiğinizde bakıyoruz da hoşumuza gidiyor sonuçta
Bakılsın
Peki dürüst ol, tanga bikini giydiğinde etraftan bakan, beğenen çocuklar olduğunda ne hissediyorsun hoşuna gidiyor mu?
Umrumda olmuyor beğenmeleri takmıyorum kimseyi çünkü
peki senin de beğendiğin biri olursa seni beğenen kişi?
Değerlendirilir durum
peki tanga bikini giydinde kendini daha bir güzel ve çekici hissediyor musun aynaya baktığında?
Of boş yapma ya sus
normal bir soru sordum ya, her kız hisseder sonuçta kendini çekici ve güzel giyimine göre
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?