Arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım tanga bikini giyen kızların k... aşar olduğunu, böyle kızlarla evlenilemeyeceğini söyledi. Diğerleri de ona katıldı. Bir kızın tatilde böyle tanga bikini giymesi normal mi yoksa ayıp mı sizce?

Arkadaşlarla konuşurken bir arkadaşım tanga bikini giyen kızların k... aşar olduğunu, böyle kızlarla evlenilemeyeceğini söyledi. Diğerleri de ona katıldı. Bir kızın tatilde böyle tanga bikini giymesi normal mi yoksa ayıp mı sizce?

Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
O arkadaşın ve o na katılanlarda kapalı giyinenlerinde her türlü haltı ettiklerini de söylemiş mi? Ne kapalılar görüyoruz yemediği haltlar kalmıyor, o tangalı dediğiniz kızlardan kat kat ahlaksızlar.
Tanga giyeni sevmeyebilir veya hoşunuza gitmeyebilir. Bakmazsınız olur biter ilgini çekmiyorsa çekmiyordur. Ciddi düşünülmeyen biriyle zaten çıkılmaz.
Evlenecek erkekte çıkar evlenmeyecek erkekte çıkar.
Burada kapalı kızlarla açık kızları kıyaslamıyorum ben. Tabii ki kapalılardan da ahlaksızlar var. Ama hangisi daha ahlaksız diye kıyaslamak ya da tanga bikini giyip kalçamızı sergileyelim, nasılsa kalbimiz temiz, ahlaklı dürüst kızız biz bir şey olmaz kafasına gitmek de yanlış.
Şu bikiniye bakar mısın, resmen arkası yok gibi bişey, kızın kalçaları tamamen açıkta. Bir kız bunu giyip nasıl güneşlenebilir, nasıl yürüyebilir o kadar erkek bakarken? Utanmadan hareket edebilmesi, rahatça giyebilmesi mümkün mü böyle bir tanga bikiniyi namuslu bir kızın?
Namus kavramı yaparsak şu an ikimizin konuşması bile namussuzluk. Ben tanga giyen hatasız demiyorum ayrıca. Diyorum ki erkeklerin bakmasında sorun var. Tanga giymesi erkeklere bakma hakkı vermiyor. Hadi kadın ahlaksız namussuz diyelim bakan erkek neoluyor peki o da ahlaksız ve namussuz oluyor. Tepkim şunadır tanga giyene öyle şeyler diyipte tanga giymeyenlere denmemesi. Tanga giymeyen ama daha ahlaksız dolu insan var. Kaldı ki namus kavramını tam usulüne göre yaparsak plaja filan gidilmemisi lazım mayo da olsa isterse haşema olsun gene ahlaksızcadır. Namus kavramına göre de plaja giden erkekte kadında ona giriyor
Sen dine göre olan ahlak anlayışından bahsediyorsun. Yani olaya günah kavramı üzerinden bakıyorsun. O açıdan bakarsan evet öyle. Fakat ben seküler açıdan bakıyorum. Giymişse erkekler bakar. Ben bakılmasının günah olmadığını söylemiyorum, tabii ki günah işlemiş oluyor. Ama sonuca bakacak olursak, erkekler bakar. Erkekler bakarken bir kızın utanmadan, rahatça hareket edebilmesinin pek mümkün olmadığını düşünüyorum. Ama tabii ki rahat olabilenler de vardır. Bir kız olarak empati yaptığında sen ne düşünüyorsun. Tamam diyelim ki elit bir otelde, eğitimli, öküz gibi bakmayan insanların olduğu bir otelde yani sevgilinle ya da nişanlınla gittiğin bir tatilde tanga bikini giydin. Etraftan da öküz gibi bakanlar yok, rahatsız eden de yok. Sen rahat olabilir misin?
Giymişse bakar düşüncesi yanlış. Giyeni kusurlu görüpte hayla bakıyorsa burada erkekte hatalıdır. Evet rahat olabilirim neden olamayım ki? Herkesin yetiştirilme, kişisel tercihleri düşünceleri farklı olabilir. Sen rahat olamayabilirsin ama başkaları olabilir. Bana saçma geliyor bu görüş çünkü tanga giyip sadece eşine veya sevgilisine sadık olanlarda var. Tatilde öyle giyiniyor diye k*şar demek çok saçma. Yani öyle giyinmeyip normal kapalı bikini giyipte k*şarlık yapanlarda var. Tepkim zaten tanga giydi diye k*şar denmesidir. Bir insanı tanımadan etmeden davranışlarını görmeden k*şar demek çok saçma.
Ne demek neden rahat olamayım ki. Çünkü plajdaki başka çocuklar kalçalarını görüyor tamamen, bakıyorlar. Onlar kalçalarına bakarken sen rahatça nasıl yürüyebilirsin, nasıl uzanıp güneşlenebilirsin ya?
Basbaya. Neden rahat olamayım ki? Benim düşüncem böyle aslında yani herkesin yaşam tarzı düşüncesi aynı olmayabilir. Tanga giyilmesi hoşuna gitmeyebilir, rahatsız edici bulabilirsin buna anlarım. Ama hakaret etme hakkı vermiyor bu sana. Örneğin tanga giyen birinin sana bir zararı yoktur. O kişiyi eleştirmek hakaret etmek yerine kendi hayatına odaklanman daha doğru olur.
Giyim kuşama kalsa yine iyi
Kapalı ne insanlar var çapkınlık yapıyor
Haklısın, kapalılardan da var. Ama tanga bikini giymek de çok farklı bir durum. Yani namuslu bir kız kalçalarını tamamen açıkta bırakan böyle bir tanga bikini giyebilir mi? Bir kız bununla utanmadan, rahatça nasıl güneşlenip yürüyebilir o kadar erkeğin içinde?
Açıkta olması onun herkese verdiği anlamına gelmez, vücudu göstermek kendine güvendiğini gösterir
Ya iyi de en özel, en mahrem yerlerine bakıyor olacak diğer erkekler. Baksana fotoğrafa, arkası tamamen yok gibi bikininin, kalçalar tümüyle açıkta. Erkekler en özel yerlerinden birine, kalçalarına bakarken bir kız erkek arkadaşının ya da nişanlısının yanında rahat edebilir mi bu şekilde?
Herkes bir değil bende giyorum yazın tanga bikini
Sevgilin ya da nişanlın yok mu? Yani giydiğinde illa ki etraftan bakan çocuklar oluyordur, bu bakışlar karşısında ne hissediyorsun? Hiç mi utanma çekinme ya da rahatsız olma durumun olmuyor?
Kendileri demek ki çok bakıp etmişler
Yani açık olursa her erkek bakar, orası ayrı. Ama sence de öyle değil mi, yani düzgün bir kız böyle bir bikini giyer mi tatilde? Baksana neredeyse arkası yok
Aynen sizin için düzgün kız anca başına başörtüsünu örtmüş kadın ahlaklı namuslu.. neyse ya cidden tartışmaya bile degmezsiniz
Ben asla düzgün kız sadece başını örtmüş kızdır demedim, bu fikir biri değilim. Ama bu bikini sence de çok açık, çok uç noktada değil mi? Düşünsene, bir kızın sevgilisi var ya da nişanlı, aradaşlarıyla gittiği bir tatilde bu bikiniyi giyiyor. Sence olur mu, normal mi?
Cevap veremeyince geri adım attın sanırım ses gelmediğine göre
Yanımda eşim sevgilim varsa giyerim tek giyemem
Nasıl yani, yanında nişanlın ya da eşin varken aynen bu fotoğraftaki tanga bikiniyi giyebilir misin?
Evet izin verirse neden olmasın elit bir otelde giyerim
Ya buna izin verecek erkek milyonda bir çıkar bence. Çıksa bile sen nasıl rahat edebilirsin ki bununla, baksana arkası yok gibi resmen. Güneşlenirken, yürürken ederken nasıl rahat edebileceksin kalçaların tamamen açıkta olmuş olacak?
Sevgilim izin veriyor ve her tatilde giyiyorum çok da abartılacak bir şey değil
Ya ama arkası yok gibi, kalçaların tamamen ortada, bir sürü bakan insan olur, çevrendeki erkekler bakarken nasıl rahat hareket edebiliyorsun ki? Yani nasıl hissediyorsun kendini tanga bikiniyle?
Kimse bakmıyor çünkü herkes böyle
Ya bakmaması mümkün değil, dünyanın her yerinde, her erkek bakar. Sadece gözünü dikip öküzce bakmaz da daha insan gibi bakar. Elit bir ortam olunca kalitesi ona göre olur oteldekilerin de. Peki boyun ve kilon kaç, minyon biri misin?
Evet minyonum
Çok uzun boylu kızlarda daha fazla dikkat çekiyordur. Ama fiziğin düzgünse, minyon da olsan sende de dikkat çeker. Etraftan bakanlar olduğunda hissediyorsundur bir kız olarak, kızlar olarak bizden daha iyi hissediyorsunuz çünkü
Bakması benim için problem değil
Yani sen güneşlenirken, plajda yürürken falan çocukların bakıyor olduğunu farkettiğinde bir utanma, panik tarzı bi heyecan durumu falan olmuyor mu hiç? Ne hissediyorsun bakıldığını farkedince?
Sanırım bakıldığını fark edince bir utanma oluyor, o yüzden cevap yazmadın
Olmuyor
Nasıl ama ya, kalçaları açıktayken ve başka çocuklar bakarken o an bir kız nasıl utanmaz, ne bileyim yani aynen rahatça hareket etmeye nasıl devam edebilir ki?
Anlatamıyorum galiba? Türkçe konuşuyorum
Anlıyorum tabii ki sadece çok şaşırıyorum, yani sonuçta erkekler ve beğenerek bakıyorlar kalçalarına, fiziğine falan. Genelde çoğu kız utanıyor ya da rahatsız oluyor bu tarz durumlarda diye biliyorum
Diğer kızlar gibi değilim demek ki
Onu farkettim demin söylediğinden. Peki yani nasıl hissediyorsun bakıldığını farkettiğin zaman? Yani beğenip bakmaları sana nasıl hissettiriyor?
Güzel
Güzel derken, yani bakmaları, beğenmeleri hoşuna mı gidiyor?
İlişkin varmış, erkek arkadaşın olduğuna göre başka çocukların bakması hoşuna gidiyor olamaz
Gidiyor
Erkek arkadaşın var ama yanında, nasıl olur da başka çocukların bakması hoşuna gider ya?
Ne alakası var neden evlenilmiyormus
minicik tanga bikini ya, arkası resmen yok, kalçalar tamamen ortada. bunu giyip de plajdaki diğer çocukların kalçalarına baktığını bildiği halde güneşlenip aralarında dolaşan kızla nasıl evlenilebilir?
ya normal bikinide de bakıyorlar ama aynı şey mi, normal bikininin bir arkası var. bunun yok görmüyor musun fotoyu, normal bikiniyle nasıl bir tutarsın bunu?
çocukların sen yürürken, güneşlenirken kalçalarına baktıklarını, beğendiklerini farkettin diyelim ki. ne hissedersin, nasıl davranırsın o an söyler misin lütfen?
rahatsız olmam, taciz etmediği sürece bakıp beğenmesin normal karşılarım diyorsun yani?
Dürüstçe söyler misin peki, diyelim ki nişanlınla ya da eşinle gittin tatile, aynen bu tanga bikiniyi giydin. orada da genç, yakışıklı çocuklar var yakınınızda, baktıklarını, beğendiklerini hissettin. bakmaları ve beğenmeleri hoşuna gider mi, bu sana iyi hissettirir mi?
yani nişanlın ya da elin yanındayken, tanga bikininle güneşlenirken yandan sana, kalçalarına bakıp beğenenler genç ve yakışıklık çocuklar olduğunda bu bakışları beğenmeleri hoşuna gidiyor, açıkça bunu söylemiş oluyorsun. vay be diyebiliyorum sadece
Bunda vay be denilecek hiç bir şey yok diyorum bende siz diyorum eşinizle falan denize gitmeyin diyorum denize gittiniz dede illa tanga giyinmek zorunda değilsiniz ne giyinirseniz giyinin bakışlar üzerinizde olur bu erkek için de geçerli bir şey neden sadece bayanlarin bu tarz şeyler giyinmesi hoşunuza gitmiyor onuda anlamış değilim sanki genç kizlar erkeklere bakmiyormus gibi
Ya haklısın onlar da bakıyor evet, ama normal şekilde bakılması ayrı bir şey sonuçta. Buradaki bikini çok iddialı, çok açık. Arka kısmı yok resmen ve çocuklar kalçalarını tamamen izliyor olacaklar, hatta ister istemez beğenirken bir yandan tahrik de olacaklar. Sen de bunu bir kadın olarak illa ki hissedeceksin. Yine de bakıp beğenmeleri, hatta kendi içinden tahrik olmaları cidden hoşuna gider mi o an?
Haklısın. Ben de soruyorum, beğenip tahrik olduğunu bilmen bakarken, hoşuna gider mi? Yani onun beğenmesin yanında tahrik olması da hoşuna gider mi?
inanamıyorum cidden. yani nişanlın yanındaki şezlongda güneşleniyor. sen parmağında alyansınla yüzüstü uzanmışsın, kalçaların tamamen ortada, yandaki arkadaş grubundaki çocuklar kalçalarına bakıyorlar, gülüşüyorlar kendi aralarında, beğendikleri, tahrik oldukları da belli ve senin hoşuna gidiyor bu. o zaman sen nişanlı ya da evli de olsam başka erkeklerin beni beğenmesi, tahrik olması hoşuma gider diyorsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?