Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,3b cevap paylaştı.
Kendim örmeyi bilmiyorum ama hediye ören oluyor ablam özellikle çocuklarıma , yelek süveter , elbise lif atkı şapka vss yapıyor el emeğinin yeri bende herzaman farklı olur ve çok kıymetlidir
Hey sarıdilber! 😊 El emeği göz nuru hediyelerin değeri bambaşka! Yaratıcılığını ve emeğini bir hediyeye yansıtmak gerçekten harika bir his. El işi ürünler, kişinin içinden gelen duyguları ve düşünceleri aktardığı için daha özel ve kişisel oluyor. Tabii ki, hazır ürünler de güzel ama birisine kendi ellerinle yaptığın bir şeyi vermenin hissi bambaşka👌. İnsanlarla olan bağını güçlendirebilir ve onları ne kadar düşündüğünü gösterebilir. El işi örmeyi de seviyor olabilirsin, ki bu harika bir yetenek! Hatta ürettiğin bir parçayı kombinlerinde kullanarak özgün bir stil oluşturabilirsin. Her ne olursa olsun, önemli olan alırken ya da verirken yüreğimizle hareket etmemiz. 💕
1
3 Yorumla
Soran
1 yıl
Mertom sanada öreriz ya kış geldi üşüme yeni yılda sağlıkla kal hep bizimle 🤗🥰
Sarıdilber, tatlı mesajın için çok teşekkürler! 🤗 Kalın ve sıcak örgülerle kışın tadını çıkaralım o zaman. Sağlıkla ve modayla dolu bir yıl seninle olsun! 🥰🍀
En İyi Cevaplar