AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
132Cevap
Boynuna ellerinin üstüne yüzüne dövme yaptıranlara ön yargım var bu zamana kadar da hiç yanıltmadı
Benim hiç bir zaman olmadı ben seviyorum ve yakışıyor genel olarak
Millet umurumda değil ki benim vücudum benim hayatım kim ne yaprağımi düşünürse düşünsün
Ahlak dövmeyle ölçülmüyor. Bedeni yerine Kalbi karalanmış olanlardan uzak durun
Kişilere karşı genelde önyargım yoktur dövmesi olana da aynı şekilde farklı düşüncelerle bakmam.
Çok sevdiğim söylemem , küçük dövmeler normalde aşırısı itici geliyor.
Ön yargım yok ama pek hoşlandığım bir şey değil
Bende yok isteyen yaptırabilir ama ben sevmiyorum
Hayır herhangi bir ön yargım yok popo üstü ya da vajina üstüne yaptıranlar hariç.
vücutta bölgeye uyumlu yapılan dövmeler güzeldir estetik durur☺️
fazla ve aşırı dövmeler rahatsız edici oluyor benim gibi insanların sevmeyen tarzı bu ama genel olarak yaşadığımız coğrafyada daha çok anadolu da hep önyargı var. tabiki isteyen istediği gibi yaşar istediği resmi dövdürür😁
Ön yargılı değilim. Aslın dövme yapan insanlar kendileri hakkında ipucu veriyorlar çünkü bir nevi kendi karakterlerini yansıtan dövmeler yapıyorlar
bir hadisi şerifte dövme yaptıranlara lanet etmiş peygaberimiz
doğruysa
niye dövme istenmesin allah
ferarinin üstünde niye çizik istemesin sahibi çünkü degerli
allah içinde kulu değerli
Artık herkesin daha özgür olduğu bir dünyada yaşıyoruz ve arkadaşlarımın genelinde en azından 1 dövme var. Bu yüzden kendi jenerasyonumun dövmeli insanlara karşı ön yargısı olduğunu düşünmüyorum
Benim de dövmelerim var bir çok insan kıskanıyor bazı insanlarda kınıyıp yadirgiyor şimdi bakıyorum kendi evlatları yaptırmaya baslamış hayatt işte
Minimal dövmem var. Saygı duymak lazım. Herkesin hayatı kendine.
Aksine dövmeli insanlar çok çekici geliyor bana
İşidçi sakalı olan birine neden on yargı var? Ya da Afgan’a benzeyen birine? Cunku hayır gelmez öylesinden insanın dışı neyse içi de o dur. Dovmeli olup serseri olmayan yok.
Zaten bi yargı/imaj oluşsun diye dövme yapılıyo. Sırtımda nazi kartalı görsen, aa ne kadar müslüman bi adam mı diycen
Bi' ön yargım yok. Ön yargısı olan biri değilim. Bazı kişilerin, her şeye bi' ön yargısı olduğu gerçek.
Benim bi ön yargım yokta, işyerlerinin ön yargısı var. Niye var anlamadım. Sevmiş yaptırmış. Beğenmiş, kendi vücudu. Ne var bunda?
Aslında bir nevi haklılık payı var uyusuturucu alkol vs kendini kesen bunlar da çok dövme yapiyo birazda onun etkisi var
Ön yargım yok ama çok sevdiğim bişey değil minimal dövmeler geçerli ama mahrem yerlerine tüm vücuda yapılan dövmeleri sevmiyorum
Hiç sevmem tuval miyim ben kardeşim çizecekler beni bence ergen insanlar yapar
Öf ciddi ciddi sizden olmayan aman neyse
@dilekdiyorlar senden mi olacaz profile neye bak😂Hey Allahım
profilimi eleştirmek için fazla gizli değil misin
@dilekdiyorlar burada herkes gizli zaten profilimi açsam tanıyacakmış gibi boş yapma😀
Arçelik yapsam
@dilekdiyorlar zeka seviyen uçmuş
Pist dersin iner
10 dan fazla dövmesi olan kızların hepsi yollu onu bilir onu söylerim tecrübeyle sabittir
Ön yargılı değilim ama bana itici geliyor, birde ufak masum bir şey olabilir ama tüm vücut kaplama tuhaf yani.. bunun yaşlılığı var, buruş buruş bir vücutta o dövmeler daha iğrenç gözüküyor
Ön yargı yok gerçekler var. Dövmeli insanların nasıl olduğu aşırı belli.
Ön yargı kötü, ama dinimizce uygun değil zaten ayrıca kötü gorunuyor
Benim ön yargılı yok, ben ön yargılı biri olmayı kestim
Hemen boş karalama cilde zarar hemde günah daha ne olsun. yargılamamak suç
Genellikle dini açıdan ön yargıyla bakıyorlar zaten ama bence çok hoş ve güzel duruyor
Sağ kolumda kemal Atatürk dövmesi var görenler canavar gibi bakıyor özellikle akp li olduğu belli olan kişiler
Görüntü kirliliği yapıyor lâkin kişiliklerine lafım yok.
benim parmak dövmelerim var kolumda var ön yargı yapan defffolsun gitsin bende ona yaparım
Parmak dövmesi nasil oluyor?
Kimsenin önyargısı oldugunu sanmıyorum Sanat göstermek veya icraat etmek neden hoş olmasın
Bayılırım dövmelereee ama hiç cesaret edemedim bir tane yaptırmaya
Hayır tabi herkesin kendi iradesiyle yaptığı bir şey sonuçta kendi bedeni ama az dövme daha hoş
Aman yaa uctane var kadınlar özellikle öcü gibi bakiyor
Küçük dövmeler hariş kimseye yakıştığını görmedim (mike tyson hariç)
Hayır yok ama abartı olanlar ve heryeri dövme kaplı olanlar mesela fotodaki adam iğrenç duruyor
Önyargım yok. Sadece neresine ne yaptırdığına bakarım. Yakışmış mı diye?
Bu hızla devam ederse dövmesiz insan kalmayacak. Önyargı kaldı mı artık.
Önyargıları erkekler yapıyor genelde. Özellikle kelebek dövmen varsa adın o... oluyor ne yazık ki. Saçmalığa bak
Dövmede model tercihleri ve yapılan bölgelerden kaynaklı olabilir, bende de dövme var birkaç adet benim için anlama sahip şeyler memnunum, resim defteri değilim sonuçta
Kelebek 🦋 dövmesi olanlar ağır hasar kaydı diyorlar ama önyargı işte
Erkeklerden biri bile yazmamış baktım ulan Twitterda neler yazarlardı
Kadinlars ufak dövmeler yakışır da resimdeki kanka ne ya yaa
Yo ben çok beğeniyorum çok hoş bence.
hos bulmuyorum nedense.
Çok fazla ve büyük dövmesi olanlara yakışmıyor.
Ön yargılı değilim hatta ilgimi bile çekiyor
Günah olduğu ve bence pis göründüğü için olabilir
Beğenmeyen yaptırmaz kardeşim çokta güzel duruyor
Hayir ama resimdeki abartı
bizden önceki insanlar bu yargıyı kalıplaştırdı ve hala devam ediyor olabilir dini olarakta yapılması uygun olmadıgı ıcın
Ön yargım yok ama ne dövmesi yaptırdığı ve nereye yaptırdığı önemli tabi cinsel bölgesine dövme yaptıran var
Var ya korkunç geliyo
Daha serseri olarak görüyorlar galiba
Kırık olma ihrimalleri çok yüksektir
Benim bir ön yargım yok
hayır bir ön yargım yok
Kendi tercihleridir, beni bağlamaz.