Dövmeli insanlar hakkında ön yargı kullanır mısın? Genelde dövmeli insanlar için suça daha yakın olduklarını düşünür insanlar. İzlediğimiz filmlerde de vardır dövmeli kadını, erkeği daha serseri ruhlu karakter olarak gösterirler. Senin düşüncelerin nedir? Kimi kimlere kırdırıyor bu hayat.. 🦁
Yok asla! Neden böyle bir tavır içine gireyim ki? Dövme, saç, küpe ya da dış görünüşü ile ne olursa olsun kimseyi yargılamam ya da ön yargılı davranmam. Hiç ummadığın adamlar yeri gelir öyle kahramanlıklar yapar ki herkes şaşar kalır. Benim için hiçbir önemi yok. Toplumsal dayatmalar zerre umurumda değil.
Dövemelere karşı zaafım var. Ama kaliteli güzel dövme olmalı. Bende dövme yaptırmak istiuorum ama hala dövme yaptıramadim. Güzel olmamasından ve pişman olmaktan korkuyorum.
Ben bir tek keko dövmesi olanları suça yatkın buluyorum. Kollarında bir sürü jilet izi oluyor. Bu görseldeki gibi olanların suça yatkınlığı olduğunu düşünmüyorum.
Hayır, vücudu kaplayam büyük dövmeler değilde, minimalist dövmeleri aksine çok hoş buluyorum ve yapılan şekillere bağlı olarak muazzam duranlarda var...
Kişilik & Karakter konusunda 14,5b cevap paylaştı.
Hayır. Sadece heryeri dövme içinde olan kişiler birazz enteresan geliyor. Onun haricindeki dövme bana güzel geliyor hep. Anlamlı olan ve aşırı büyük olmayanlar tabiki.
Evet Sonuna Kadar Ama Haklıyız ön yargılı Olmak da Allah ne güzel yaratıyor Allah'ın verdiği bedeni karalamak bu nasıl nankörlük tur müslüman olmayan karalar müslüman yapmaz yaparsa ondan halt olmaz serseri nin tekidir dövme yapan
Ben kendim yaptırmama ama dövmelere bayılıyorum. Dövmeli birini görünce en fazla ön yargım dövmeyi inceledikten sonra kötü yapıldığını fark edersem olur. Ne biçim dövmeciye yaptırmış hiç araştırmadı mı derim ajdjwjjwjwj
Aşırı dövmeli olanlar itici duruyor ve birde yüzüne dövme yaptıranlaraa anlam verememekle birlikte psikolojisinin bozuk olduğunu düşünüyorum.. Bu ikisi haricinde önyargım yok :) 🤷♀️
Hayır önyargılı değilim. Üniversitedeyken eski sevgilim dövmeliydi.5 tane dövmesi vardı. Yani normal bir şey. Birinin dövmeli olması anormal bir durum değil.
Asla ve asla önyargılı değilim aksine kaliteli cool tarz ve ya minimalist dövmelere bayılırım aşık ola bilirim hatta o insana ileride eşimlede dövmelerimiz olsun isterim🥰
Topluma bu şekilde servis ettikleri için dövmeli insanların dövme yaptırmayan insanlara göre daha psikopat bir tip olduğu ön yargısı var bizim toplumumuzda.
On yargılı değilim ama aşırı büyük ve katq dövmeler itici geliyor ufak tefek estetik bi görüntüye sahip dövmeler güzel bile oluyor NOT:bende gençken yaptım ama kalıcı değildi