AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
588Cevap
Gonul gozuyle bakmasini bilirsen onemsiz..
Ama cogu insan yaninda guzel gezdirip, havasini atma derdinde.. Neyin havasiysa?
Helalin olmadiktan sonra
Onemli olan ic guzelliktir ama dis guzellikte onemlidir yani kizin bir dalagina bobregine asik olacak halimiz yok :)
Bence birinci planda yer alan bir şey ama çirkin karizması diye bir gerçek var onu da unutmamak lazım, en tehlikelisi :D
Önemlidir. Fakat önce kalbiyle sonra dış görünüşüyle ilgileneceksin. Yanına yakışan, bakımlı, güzel/yakışıklı bir insanı herkes ister :)
Ne kadar kalp güzelliği desek de karşındakinin yüzüne bakıp huzurlu hissedemiyorsan ne kadar iyi olursa olsun farketmiyor.
Simdi herkes birine gore guzel veya cekicidir ama Ic guzelligide bir yere kadar arkadas ben icini mi koluma takip gezdircem..
benim icin en onemlisi duruşu yuruyuşu. bide temiz olmasi. tabikide yuz guzelliginede dikkat ederim. genellikle icten gülen gozlere aşik olurum. sevgiliminki gibii :)
Makyajsız güzel varsa evet., yoksa mesela sen makyaj yapmışın çirkin olduğun için hayır.
Vallahi aynen bende makyajdan nefret ediyorum unlulerin. guzelliklerine zerre itibar etmiyorum. hic makyaj yapmadim ekmeginide yiyrm şu an 20 yasinda saniyyorlar. buyke dusunn uyank erkeklerde varmis mutlu oldum genelde erkeklern kolunda makyasli palyoncolar. :D
İğrenç makyajdan sonra insan soğuyor dürüst olun,
Hemcinslerine palyaço diyecek kadar basitsin kendine gel sana makyaj yakışmaya bilir yakışanada karışma sanane
İçi ile dışı bir olan iyidir içi altın dışı teneke olana maalesef bakmiyorlar. İçindeki altını görene kadar yoksa tenekeye yanaşmayan korkan çok bir yanassalar zaten gerisini sen düşün
Göreceli bir kavram olmasına binaen kişiden kişiye belli düzeyde önem arz eder.
Lakin bazen gönül, sevda kuytusuna düşüp boğulmakla yetinmek istiyorsa, suretin önemi kalmıyor madam :)
dış görünüş kesinlikle önemlidir güzel veya yakışıklı doğmadıysan ömür boyu yalnız kalmaya da mahkumsun. önemli olmasaydı şimdi elini tuttuğum bir kız olurdu
İlk görünüş etkiler sonra iç güzellik meydana çıkar. İçi kötüyse dış güzellik beş kuruş etmez.
Güzellik görenin gözündedir ve gönlüme güzel olsun isterim.
Katılıyorum size
Degil bence; Aramızda essekle ask yasamis insanlar var sonucta onlari harekete geciren nalli fatmanin ic guzelligi olsa gerek ki dunyanin en guzel gozleri yne onlardaymis sarkilar yazilmis sozler bestelenmis anlayana
Bi' insanın dışı güzel olmadan içini merak etmeyiz..
Biraz yüz güzelliği olmalı evet * sadece o da yetmez bunu da ekliyim
https://turkcaps.com/wp-content/uploads/ruh.jpg
Önemlidir tabi ama çok kız gördüm güzelliğini tarif edemeyeceğim, ama gerek konuşması gerek hareketleriyle güzelliğinin bir öneminin kalmadığı.
Sanırım yüzde 100 önemli. İster kabul edelim ister etmeyelim önemli
bazen önemli bazen önemsiz. çikinlere haksizlik olmasin
Insan kiyafetiyle karşılanır davranışlariyla uğurlanır. Evet ilk zaman için önemli ama kalici olan davranışları yani icinin güzelliği.
Uuuuu uzmanlarla dolu bir soru.. Ben en iyisi fikrimi kendime saklayayım.
%30 etki payı vardır. Özellikle ilk tanışmada ve geçerliliği 2-3 haftadır.
iç güzellik en önemlisi ama dış güzellikte önemlidir biraz. ama iç güzellik daha önemlidir
Etkili iletişim dersinde gördüğüm kadarıyla dış görünüş gerçekten ilk anda etkili fakat tanıdıkça o etki artabiliyor ya da azalabilyor her ne kadar dış görünüşe bakmıyoruz desek de dürtüsel olarak bakarız
Onemlidir tipki paketi guzel olan bir seyi guzel olmayan bir seye tercih ettigimiz gibi
Bak şöyle düşün sen hiç bir dilenciye aşık olan bir kız gördün mü? Dış görünüş önlemli değil diyenlere bu soruyu sor
Öncelik dış güzelliktir 😉
Hiç kimse dışını çekici bulmadığı birinin içini merak da etmez 😅
insan olur olmaz dis goruse vuruluyor tabiki, sonrada ic guzeligine gore ya variz ya da yokkuz hayatinda :D
sen çok güzel olduğun için sorun etme ama kişilik her erkek için çok önemli
Ya bence birazcık önemli çünkü seviyosunda bir amele gibi tipide kaldıramazsın yani?
Dış güzellikte önemlidir tabii, sonuçta ruhlar aleminde yaşamıyoruz dimi yavrum :)
Soru boşuna sorulmuş. Zaten cevabi herkes biliyor..
erkekler için kesinlikle önemlii onlar kalbe fikirlere niyete bakmaz onlar için sadece güzel olacak ama kızlar için o kadar da değil
bir insan güzelse ve iyiyse kusursuzdur. Ama çirkinse ve iyiyse sıradandır gibi bişey oluyor.
bilmiyorum ki kör olabiliyorum ben niyeyse. kalbi güzel olmalı insanın
Önemlidir, ziraa ciddi bir ilişki istiyorsan kişilik, zeka, davranış, sosyallik biraz daha önemlidir, (ikisi açısındada kötüyüm) :(
Dışardan bakıldıldıgında begenmedikten sonra içi pekte ilgimi çekmiyo benim
+ REP
Dışını beğenmediğim birinin içini merak etmem açıkçası..
evettt fakat uyum ve anlayışta aynı şekilde önemmli
Güzellik önemli bir kriter... Ne kadar ben iç güzelliğe bakarım desek de.
Karakterini öğrenmeye çalışırken göze hoş gelmesi önemli.
Güzelliğin kişiden kişiye değişebileceğini unutmayalım. Ama bakımlı olunuz, lütfen!
Önemlidir sonuçta tanışmak iç güzelliği tanımak için bir dul görünüş bizi etkilemeli ki iletişim kuralım genelde böyledir
Bir kızın iç görünümünü bilmedikten sonra benim gözümde dış görünümünün bir önemi yok.
Her şey dış güzelliktir. İç güzelliğe de önem veren çoktur ama dış güzelliği seni etkilemiyorsa arkadaştan ileri gitmez. Acı gerçekler.
Önemli tabii. Dışı beni etkilemezse karakteri ne kadar mükemmel olursa olsun sadece arkadaş kalır o kişi benim gözümde..
Disinda begenmedigin bir insanin kalp guzelligini umarsamazsin ki zaten.
bu konuda kendimi firenliye biliyorum :) tabikide değil :)
Dış güzelliğe baksamda karşımdakinin bakımlı olmasını isterim.
Kesinlikle onemli disini begenmedgmin içini merak etmemm :))
çok yazık bu demekki bir kaç koca değiştirecen :)
Yoo nie degstriyim ki
Allah bizi böylelerinden korusun :)
Ya önemli bence (kendime bakmayinca bile kötü hissediyorsam).
allah yardımcın olsun evde kaldın
Ihtimal yok ;)
Dış güzellik önemli olmasaydı uğur böceğini sevdiğimiz kadar hamam böceğini de severdik.
kabı güzel olmayanın tadı da şeklide güzel olmuyor.
iç güzellik kadar olmasada önemlidir bence sonuçta bir ömür paylaşıcan yani
eyşo sen git ev işleri ile uğraş çeyizini hazırla buralarda fazla gezinme
Önemli değil.
Eski kafam olsaydı evet ama şimdi değil..
Dış görünüş cok azda olsa önemlidir yanımda taşıycam sonucta ya da bakımlı olsun keko olmasın kalbı temiz olsunn
Yanımda taşicam ne kızım çantan mı sandın?
Seni taşısam tasma takarım merak etme üstüne alınıp kasma @HBeyefendi
Tabiki her ikiside önemli yanına yakışan ve kalbi'de senin gibi olacak yani şöyle diyim ruh ikizin olacak :)))
Dışı kötü olanın insan içini merak etmiyor insanlar dış görünüşleriyle agırlanır sözüyle ugurlanır :))
Önemli. insanların aklında bir yer bile edebiliyor baksanıza muhabbetini bile yapabiliyoruz :)