AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
588Cevap
Dış güzellik erkeği tatmin edecek kadar yeterli bence standart olsun bir film izleyecek kadar yeterli internet hızı ya da bir video oyununu kaldıracak minimum sistem gereksinimi gibi
Kendini salmış olmamak lazım ama güzellik fazla abartilacak konu da değil çünkü bazi kişiler görüyorsun 1 konusmasiyla hemen itiyor
Yani ic güzellik konusma tarzi vb de bir o kadar önemli
şöyle söyleyeyim %40 dış güzellik %60 içgüzellik çünkü içi güzel olmayanın dışı güzel olmuş neye yarar önce kalbi güzel olacak sonrada azıcık dış güzellik albenisi olmalı
Evet Önemli :D
https://i.hizliresim.com/ayl9Q2.gif
yok değil ben bunu sürekli savundum ben hiç bir zaman birini sırf güzel diye sevmedim
dış güzellik önemli ama bir şişe kezzap la oda kalmıyor.. öncelik içi güzel olsun..
Erkekler Rus kızı kızlarda İtalyan erkeklerini önemsiyorsa bu kadar çok demek ki önemli
İçimden sonra dışı da önemli tabi. Ama herkesin güzellik algısı bir değildir.
çirkiniz diye etmediğiniz zulüm kalmadı... evt çok önemli hadi biz çirkinleri fırınlarda yakın !
Sonuçta karşıdan gelirken kimsenin kalbinden etkilenmiyoruz
Önemli olmaz mi. Ama para daha önemlidir para maymundada olsa onunla takılacak insanlar vardır.
tanımadan önce dış güzellik tanıdıkça iç güzellik önemli
tabiki biraz önemlidir, ama beni en etkileyen tek şeyi zekası.
dış görünüşe bakarak bir insana yaklaşırsın. o yüzden önemlidir.
Bir iç çamaşırı markasının , reklam olmasın , sloganıydı ; iç güzellik önemlidir.
Çoğu kişi değil desede ilk olarak ilgi duyulan şey dış görünüştür iç güzelliği ikinci plandadır.
İlkten önemli en azından temiz bakımlı falan olunması iyi bir özellik
Dünya kadar malı olsa biraz şundan olsaydı deriz şükretmesini bilmek gerekir
önemsizdir ama kimsede 90-60-90 a hayır demez heralde :)
Belli bir yaştan sonra karakterine bakıyorsun, bakımlı ve fit olması daha önemli.
Evlilikte hiç ama hiç önemli değildir... iyi geçinebilecek birini buldun mu tamam.
Evet önemli. Kollarında kıl gördüğüm bir kıza asla yaklaşmam, kaçarım direk...
Kimse kendini kandirmasin
İç guzellik diyoruz ama ilk baktigimiz dis guzellik değil mi? :)
Birini dış görünüşünle etkilersin. İç dünyanla bağlarsın.
Bendede ağız burun kulak var karşıdakindede fazla detaya gerek yok insan olsun yeter
tabikide önemli yani çok çirkin bir kızla beraber olmam
Kim uydurmuş bunu? yok dış güzellik önemli değil iç güzellik önemli falan, hangimiz şişman bir kıza ve ya şişman bir erkeğe bakıp güzel düşünüyoruz, şişman birisi gelip çıkma teklifi etse hemen reddersiniz.
Hayır iç güzellik önemli tabi diyenleri duyar gibiyim.
Hala var mı ya bu cümle?
Kadınlar dış güzelliğe erkeklerden daha çok önem veriyo
Evet. Ruh güzelliği de iyi ama ruhlar aleminde yaşamıyoruz :P
onemli tabi, ama tanidiktan sobra cildinin pek 1 onemumi kalmiyor.. Yuzu guzele 50 guunde doyarsinda huyu guzele 40 yilda doyamazsin...
dış güzellik iç güzellikten sonra gelmeli ama biz insanlar önce dışa bakar yorum yapar ya bırakırız ya da sler atar.
Dış güzellik bilmiyorum okadar yakışıklı adam varken beğendiğim adamlar ruhu bana yakın olanlar oluyor
Göreceli sanırım, kişiden kişiye değişiyor yani, kalbi güzel olmalı tabi de, yüzüne de bakılmayacak gibi olmamalı heralde.
Edebiyat parçalamanın alemi yok önemli olan iç güzellik falan .. . Hiç kimse dış güzelliğini beğenmediğinin içini merak etmez.
Dış güzellikten çok iç güzellik önemlidir ^^ ben o kişiyi gerçekten seviyorsam dış güzelliğine önem vermem ^^
Bence önemli değildir ama maalesef çoğu insan dış görüntüsünü beğenmediği insanları tanıma fırsatında bulunmuyor.
Ne dış güzelliğe bakar gönül ne iç güzelliğe aşık oldumu gözler kaybolur gidersin aynı bedende tek vücut yaşarsın aşk denen gönülhanende
Dış görünüş tabii önemli de, karakterde önplânda olmalı. Maalesef e. i. g 'te ki gibi nefîs diye birşey var.
Önemlidir hem de çok ama çok önemlidir. İnsan baktı mı bir daha bakası gelecek o derece güzel olacak.
e yani 1 yerde güzel olsa iyi olur. recep efendininde dediği gibi. ruh güzelliğin iyidir fakat gel gelelim ki ruhlar alemindede yaşamıyoruz.
Başta tabiki önemli ama ben bir insanı tanidiktan sonra onunla anlasabilir miyim onu düşünüyorum. .. yani tipi iyi olsa bile o an tip de bitiyor
önemlidirde kendini güzel zannedenlerde az değil sinirimi bozuyor tiplemeleri. kendisi hacı murat ama sorsan ferrari bu olay beni gıcık ediyor :))
recep ivediğin dediği gibi iç güzellik önemlidir ama gel gelelim ruhlar aleminde yaşamıyoz birazda dış güzellik olsun
recep ivedik :))
insan dış güzelliği ile karşı cinsi etkiler
etkileyince de iç güzelliğini tanımaya karar verir
yani kısacası dış güzellik önemlidir
evet önemli. ben kendime nekadar dikkat ediyor nekadar bakıyorsam ne eksik ne fazla... aynısını isterim.
Önemsiz diyen kimse olacağını sanmıyorum ya yalana gerek yok ama biraz olsun bakımla çoğu kadın güzel olabiliyor :) iç güzellik daha önemli tabi
Evet.. Dış güzellik olmazsa iç güzelliği öğrenmek için hareket etmem bile.. Değil diyen yalan söylüyordur
aklıma bu geldi direk :)
gözlerine baktığımda kalbinin ne kadar güzel olduğunu anladım keşke benim sevgilim olsaydın senin için herşeyi yapardım
biliyorsun ki kalbe giden yol gözlerden geçer
...https://kralcaps.com/media/created/0usj2k.jpg :D
cevap verilmiş
Bu ülkede evet demiş, arkadaşa soruyorum diğer ülkelerde koklaşarak mı yakınlaşıyorlar?
Bence yüz, bakışlar ve davranışlar önemlidir yane evet önemli ama çirkin insanda yok bu zamanda ;)
Herkes güzeldir sadece bakımlı ya da bakımsız olarak ayırırız. Bakımlılara güzel bakımsızlara çirkin derler. Ama en önemlisi davranıştır zaten kişinin davranışı vücuduna yansır :)
Tamam önemli illaki yakışan Olmalı yanımıza ama 15 yıl sonra o güzellik yerini neye bırakacak onu iyi duşun yüzü güzele 10 yıl ama kalbi güzele Ömür boyu doyamazsin
Önemli değil tabi ki insanlara göre göreceli... Ben kendi adıma söylemeyelim ki insan olsun yeter.
Ben dış güzelliğe önem vermem, önemli olan iç güzelliğidir..
Hass.. tlan ordan:))
İç güzelliği o kadar çok olacak ki onu sevebileceksin
kim ne derse deşin dış güzellik herkes için önemlidir
Onemli tabi ama zamanla onemi kayboluyor karakter on plana cikiyor