AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
588Cevap
tanışırken önemli ondan sonra karakter girer devreye
Kimse tipini beğenmediği birinin karakterini tanımak istemez.
Sana baktıkça önemli değildir demek farz oluyor asdfsdf
İç güzellik önemli. Dışı ne kadar güzel olsada önemli olan içindekidir
En basitinden ilk intiba dış görünüş ile oluşur o yüzden önemlidir
ilk önce tabiki dış güzellik kişinin kendini yetiştirmesi filan ama sonra kesinlikle iç güzellik.
kalbi güzel olanın güzelliği yüzüne vuruyor zaten. o yüzden gönlünün güzelliği önce gelir bende.
35 40 yasına kadar önemli bir etken olsada o yastan sonra geriye kalan sadece kalp
Kimse beni vucudum icin sevmesin icimde ki gorunmeyen minik serceyi sevsin :) ben öyle yapiyorum
Ne aradığına bağlı çünkü herkes iç güzellik aramaz önce dış der o yüzden ve bu devirde dış güzellik diye tutturuyorlar
İnsanlar görünüşe göre davranıyor bu bir gerçek güzellik öenmli değil diyen çoğunluğu yansıtmaz istisnalardır
sorduguna gore senin icin oyle demektir bence hayir degoldit
Yalana gerek yok. % 40karakter % 40 görünüş % 20 de her kıza göre değişir.
sonucta dis güzellige bakarak tanisiyorsun cogu zaman..
İlk göz sever ama uzun bir ilişki için yeterki degildir
Bence ic kadar olmasada onemli dusunsene kendine bakmayan pis kokan dislerini fircalamayan 1 2 gaaftada yikanan
Ben yuzu cirkin vucudu guzel erkek seviyorum. Daha seksi erkeksi geliyor. Benim icin onemli degil pis olmasin yeter.
tabikide önemli
bu şey gibi sen hiç çürük domates aldınmı? Görünüşe bakarak alıyorsun dimi bu da onun gibi bişey
Önemli dir ama şu var ki dış güzellik iç güzellik kadar önemli deildir. Dışı güzel içi çift kaşar. Dışı eh işte ii gerçekten bulunmaz bir kaftan.
Her ne kadar herkes "Önemli olan iç güzellik ben kalbe bakarım" dese de önce dış görünüşe bakıp sonra karar veriliyor..
Onemli ancak ici yaramazsa bir sure sonra dıs guzellik kurtarmyor zamanla bunu tecrube ettigimiz icin pek dıs guzellik aramaz hale geliyoruz
Elbette önemlidir çünkü dış güzellik ilk sözü söyletir ama gel gelelimki iç güzellikte son sözü söyletendir...
İlk anda dış güzellik tabikide ama ilerleyen dönemlerde iç güzellik önemini kazanıyor kısacası bu kisini bir birinden ayırmak saçma geliyor bana :))
Evet
demişsin ya kalp güzelliği yetmiyo bazen asıl bazen yüz güzelliğide yetmiyo sevemiyo beğenipte
dıs guzellık cok onemlıdır benım ıcın en basta o gelır tabı bu sadece onemsız karakterıde ıyı ıse o kısı ıle sonuna kadar gorusmeye evet :)
Annanemin bir sözü vardır yüzüne bakılacak kadar güzel olsun ama kalbi güzel olsun önemli olan kalp güzelliği der
önemli ama sadece güzellikle olmuyo bu iş. bakımlı olsun. tanıdıkça sevebileceğin yönleri çıkıyo insanların. herşey tip değil ama
Önemli değil hiç önemsemem diyen yalan söyler herkes için belli bir ölçüde önemi var aksini söyleyen en büyük yalancıdır.
Ne demişler karpuzu alırken içine bakarsın
Bir şeyi atliyorlar
Ama içine bakmak içinde İlK önce gözüne hoş geleni eline alırsın değil mi
Kimin hangi gözü ile baktığıyla önemlidir kimi iki gözüyle kimi gönül gözüyle karşına gönül gözüyle bakan çıkarsa dış güzellik önemsiz olur
Walla yaaa bence önemli yani iç güzelliğini bilemezsiniz uzun zaman beraber yaşarsın öğrenirsin anca. çooook önemli bu devirde çokkkk
bazen insanın psikolojisine göre değişiyo o.. dış güzeelikten çok bakımlı olması daha önemli diye düşünüyorum
Dış görünüş önemli.
Ahlakı önemli.
Konuşmaları önemli.
Kalbi önemli.
Bir bayanı bayan yapan herşey onemli
bence ic guzellik diyen erkeklere ina mayin dalga gecer birakirlar tipe her zaman onem verirler vermiyorum diyende de tip yoktur oyle avutuyodur kendini
Ya bir kız eğer yalancı ve kaşar biri deilse her türlü erkek onu sever yani bebek gibi masum olmalı bebeklerin dış görünüşüne bakan var mı yok tabikide
bence önemli ama tanıdıktan sonra gözüme güzel gelen insanlar da çok
Buzdolabındaki dondurma kabından dolma çıktığından beri dış görünüş benim için fosss
önemli değildir pampa iç güzellik kalp önemlidir :DDDDDDDD
ben bunu lisedeyken bı kıza sordugumda
^^sen hıc kertenkeleye aşık oldunmu ^^ dedi...
aslında önemli ama sen güzel bişeye benziyosun takma kafana :)
Tabiki önemli bırakın bu iç güzellik masallarını :))
Dış görünüş tabiki daha önemlidir lakin içi dış güzelliğini derecelendirir.
Kim değil diyorsa diğer taraftan kendine rezerve yaptırsın
Bir insan disini begenmedigi birinin icini merak etmez :)
Bence önemli ama dış görünüşten çok ic güzellik daha önemlidir
Dış güzellik önemli değil diyen yalan söyler. Önce dış görünüşü hoşuna giderki ilgilenirsin.
onemlı degıl dıyenler daha cok onem verır mısal, ilk basta tabıkı onemlıdır
Tanımadan önce önemlidir, tanıdıktan sonra önemini kaybeder.
güzellik veyahut çirkinlik zihinlerde oluşturulmuş şablonlardır.
Selamün aleyküm Tuğba. Dış güzellik elbet olur ama önemli olan iç güzelliktir. Hele de dinine bağlı bir kız olursa, dünyanın en çirkin kızı olsun, farketmez.
ya içini ne kadar sevsende daha güzeli görünce l*n niye bende boyle diyebilirsin.
Sınavın ilk kısmı dış görünüş bunu geçmeden 2. ye girilmiyo
Tabii ki önemli değil, önemli olan içinin güzelliği (TABİİ Kİ ÖNEMLİ LAN)
Tabikide kalp güzelliği en önemlisi ama yanında birazda dış güzellik gerekli malesef
Bir başkasının gözünde değerlendirme yapacaksak önemli !
Önemli Değil diyen hani bildiğimiz yavşaktır yalandır.
Insan cocugunun kendisi gibi degil de annesi gibi olmasini istiyor
Ruh güzelliği tabi önemli lakin gel gelelim ruhlar alemindede yaşamıyoruz.
Dış güzellik çeker, iç guzellik yaninda kalmasini saglar ;)
Güzellik göreceli bir kavram bence. kime ve neye göre güzel olduğunu sorgulamak lazım.