Dış güzellik herşey de önemlidir. Algı yeteneklerimizin büyük bir bölümünü görmek oluşturur çünkü. Bu yüzden araba alacağımızda çoğunlukla görünüşü ilk olarak cezbedenlere bakarız keza telefon alırken tasarımına bakarız en ince detayına kadar, bugün üst baş aldığımızda birbirine uyucak ve stil olan şeyleri seçmeye çalışıyoruz, oramızı buramızı ne kadar örttüğü ya da sıcak tutması ilk aşamada pek önemli değil. Aynı durum ilişkilerimizde de var ve bu çok doğal birşey. Ben bir kadının dış güzelliğinden etkilenirim öncelikli olarak. Çünkü benim için dış güzelliğine önem veren bir insan hem kendine yatırım yapan biridir. Doğuştan gelen bir güzelliği de varsa çocuk için doğru adaydır. Bu zaten bilimsel olarak kanıtlanmış bir durum. Kalıtsal açıdan en düzgün ve sağlıklı bireyi seçme eğilimindeyiz. Her dış güzelliğini beğendiğimiz insanla da beraber olacağız anlamına gelmez tabii ki bu, en azından benim açımdan bu böyle işliyor.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Moda & Stil konusunda 12,2b cevap paylaştı. Önemli değil desek te nefis yine güzeli istiyor^^
1228 Yorumla- +1 yıl
Iç güzellik daha önemlidir ama dışını beğenmediğinin içini de merak etmiyosun malesef
- +1 yıl
@LostinDreams kardesimm ne güzel soylemissin be helallik
- +1 yıl
- +1 yıl
Tesekkür ederim :)
@delergecerim
+1 yıldis guzellik onemlidir. AMA soyle onemli:BAKIM!! dogustan gelen guzelligimize yapacak birsey yok o kesin. ama hersey bizim elimizde bana gore dis guzellik bakim ve tarzdir. yakisikli ama bakimsiz tarzsiz birindense tarzi olan bakimli olan birini tipini umursamadan tercih ederim. tabi bence guzelligi yapan bircok faktor var. dis ve ic guzelligi icinde barindiran kisini birlestiren guzellik. tam merkez yani. karakter mimikler gulumseme samimiyet konusmalar ve zeka. bunlarda benim icin guzelligin merkezindedir.
00 Yorumla
- Moda & Stil konusunda 565 cevap paylaştı.
+1 yılİlk bakışta herkes önem verir dış güzelliğe lakin dış güzellik için insan ayıranlarda çok malesef. İnsan ilk etapta dış güzellikle gördüğünü sever, sonra tanır kalbiyle sever. Yani toparlarsak dış güzellik evet önemlidir ancak bir noktadan sonra önemini yitirir.
469 Yorumla- +1 yıl
Yorum yapmama gerek kalmamış @YokkiSonrası Birebir katılıyorum.
- +1 yıl
- +1 yıl
Söylemek istediğim nokta da bu aslında. Direk dış görünüşe göre insanların değerli veya değersiz olduklarını öngörmek. Oldukça üzücü.
@BlueKingg - +1 yıl
Yeni sayılırız :)
@Lipobay - +1 yıl
Doğru yaş ilerleyip güzellik bozulunca dış görünüş yitirir önemini. Buna en güzeli aslında leyla ile mecnunun hikayesidir herhalde bence. Ama işte biz insanlar nefsimize hakim olamadığımız için ne kadar önemli değil desek de mecnun gibi olmamızın imkanı yok önem veriyoruz maalesef..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
586Cevap
- Algı Yönetimi+1 yıl
Sevgili dostum
Siyasetten midemiz bulandığı için artık kendi alanımıza ve konularımıza dönelim diyorum. Ben bir Algı Yönetimi Uzmanı olarak seçimler konusundaki görüşlerimi kanalımdaki en son videoda anlattım analizlerimi yaptım benden bu kadar. Biz dönelim kendi ponçik kişisel gelişim konularımıza değil mi efendim.
Bugün sizlere güzel insanlardan bahsedeceğim. Malum Instagram sayesinde metrekare başına düşen güzel kadın ve erkek sayımızda ciddi bir artış var. Öyle bir hale geldi ki artık Sosyal Medyada hatta sokaklarda pek çirkine rastlamıyoruz. Estetik biliminin gelişmesi her birimize yeni kapılar açtı.
Peki hocam bu güzel insanların olayı nedir ve güzel insanların ne tür psikolojik avantajları vardır diyorsanız yaklaşın yamacıma size algı yönetiminde güzellik nasıl kullanılır anlatayım.
Öncelikle dostum güzellik ve fiziksel çekiciliğin insanların algıları üzerinde lazer silahı etkisi yaptığı bilimsel pek çok araştırmada kanıtlanmıştır. Yani burada boş laf etmeyeceğim. Bu güzellik denen nane ilk izlenimler, sosyal etkileşimler hatta kişinin yaşamdaki başarısı üzerinde gerçekten etkili. Çirkinler kabul etmek istemese de güzellik iş yapıyor kardeşim. Buyurunuz size tek tek anlatayım.
1) HALO ETKİSİ
Efendim Halo etkisi denen psikolojik fenomen insanların güzel ve iyi görünümlü insanları daha pozitif ve olumlu değerlendirmesine dayanır. Dion, Berscheid ve Walster'in 1972'deki araştırması, fiziksel çekiciliğin yargılama sürecini nasıl etkileyebileceğini göstermiştir. Fiziksel olarak çekici olan kişiler, daha az çekici olanlara göre daha zeki, yetenekli ve sosyal olarak kabul görür. Yani dostum örneğin zekası vasat, pek yetenekli olmayan ve utangaç bir arkadaş eğer ortalamanın üstünde güzel veya yakışıklıysa etrafındaki diğer insanlar tarafından olduğundan daha zeki, daha becerikli ve daha popüler olarak algılanır. Yani işyerindeki güzel arkadaşının terfi üstüne terfi almasının gördüğün gibi bilimsel bir temeli var. Buradan çıkaracağın sonuç şu olsun. Ben işimi yaparım, çalışan kazanır elması kızarır deme makyajına önem ver ve erkeksen biraz sakalını bıyığını düzenle.
2) İLK İZLENİM ETKİSİ
Bak dostum ne yazık ki kitaplar kapaklarına göre değerlendiriliyor. Keşke böyle olmasa ama böyle. Bu sebeple ilk izlenim cidden önemli. Örneğin yapılan bir deneyde daha çekici olanların daha fazla olumlu ilk izlenim oluşturduğu ve bu olumlu izlenimin zamanla devam ettiği görülmüştür (Willis & Todorov, 2006). Yani eğer birisi seni ilk defa gördüğünde fiziğinden, giyiminden, ses tonundan etkilenmişse sen tamamen saçmalasan bile seni olduğundan daha güçlü ve sempatik görüyor. Ancak bu keser iki türlü çalışıyor. Örneğin firmanda uzaktan tanıdığın üst düzey bir yönetici hafta sonu seni kafede salaş bir kıyafetle ve acayip sesler çıkararak muzlu süt içerken görürse bir hafta sonra onunla yapacağın toplantıya James Bond gibi gitsen bile o ilk izlenimi silmen çok zor. Bu sebeple her ortamda elinden geldiğince derli toplu olmaya çalış hele hele bir iş görüşmesine veya toplantıya en yüksek versiyonunla katıl.
Şimdi bu denklemde eğer fiziğin düzgünse verdiğin ilk izlenimler her zaman üst seviye oluyor ve etrafındakiler da sana bu şekilde davranıyor.
3) SOSYAL İLETİŞİM AVANTAJI
Fiziksel çekiciliğe sahip insanlar, genellikle daha iyi sosyal becerilere sahip olarak görülürler (Feingold, 1992). Bu, hem iş hem kişisel ilişkilerde büyük avantaj sağlayabilir, çünkü bu kişiler daha rahat bir şekilde etkileşime girebilir ve daha iyi sonuçlar elde edebilir.
Güzel kadın ve erkeklerin genelde daha popüler olmaları hatta öyle olmasalar bile daha girgin gözükmelerinin sebebi budur. Sosyal iletişimin önemli olduğu Halkla İlişkiler, Medya veya Satış gibi sektörler güzel insanların maça hep beş sıfır önde başlamalarının sebebi budur. Yahu güzel insanların Instagram takipçisi bile fazladır.
4) İŞ PİYASASI DEĞERİ AVANTAJI
Fiziksel çekicilik, iş görüşmeleri ve iş başvuruları sırasında da avantaj sağlar. Hosoda, Stone-Romero ve Coats (2003) tarafından yapılan bir meta-analiz, çekici insanların iş başvurularında daha olumlu değerlendirmeler aldığını ve daha yüksek maaşlarla işe alındığını bulmuştur. Çok saçma ve haksız geliyor değil mi? Ama işin gerçeği benzer öz geçmişlere sahip iki aday iş başvurusunda bulunduğunda ve mülakata girdiklerinde daha güzel veya yakışıklı olan ağzını bile açmadan maçı kazanmaya başlıyor. Şirketlerin en çok gol yediği alan da burası zaten. Tecrübesi olmaya bir İK uzmanı normalde işe almayacağı birini sırf fiziksel algısından etkilendiği için işe alıyor ve bir kaç ay sonra bu hata fark edilmeye başlanıyor. Bu sebeple bir iş görüşmesine olabilecek en güzel ve yakışıklı halinle gitmen cebindeki diplomalardan çok daha önemli dostum.
Şimdi efendim tüm bunlar, fiziksel çekicilik ile ilgili birçok bilimsel araştırmanın bulgularını yansıtmakta. Ancak, bu psikolojik avantajların varlığını kabul ederken, onların sadece genel eğilimler olduğunu ve her durumda geçerli olmayabileceğini bilmeniz de önemli. Her bireyin kendi benzersiz değerleri ve yetenekleri vardır, ve bunlar da başarıları ve etkileşimleri üzerinde büyük bir etkiye sahip olabilir.
Burada dengeli bakış çok önemli. Sadece fiziksel özellikler önemlidir önermesi de yanlıştır, ama fiziksel özelliklerin hiç bir etkisi yoktur önemli olan kafanın içindekiler de önemlidir lafı da aynı şekilde yanlıştır.
Bu anlattıklarımdan çıkaracağınız şudur.
Eğer fiziğiniz ortalamanın üstündeyse belli bir avantajınız var ama sadece buna güvenirseniz işin sonu pek iyi bitmez. Eğer fiziğiniz ortalamaysa biraz dezavantajınız var ama bunu bilerek kendinizi geliştirmeniz ve bu dezavantajı aşmanız önemli. Eğer görüntünüze ve imajınıza önem vermiyorsanız bu huyunuzdan vaz geçmeniz de önemli. Her zaman en iyi halinizde olmaya dikkat etmek bir çok zorluktan sizi koruyacaktır.
Evet diyeceklerim bu kadar. Algı Yönetimi ve Kişisel Gelişim konularına merakım var diyorsanız tonlarca eğitim videomun olduğu kanalımı bir incelemende fayda var.
İşte kanalım buradadır.
https://www.youtube.com/c/aydınserdarkuru
Sevgilerimle
10 Yorumla
+1 yılpeki bu soruyu soran a bir soru sormak istiyorum? kapalısın iyi güzel hoş sen kendin içinmi Allah içinmi erkek içinmi kapanıyorsun? Hayır Allah için kapanıyorum diyosan bu soruyu sorman çok abes neden çünkü Allah kadını ve erkeği kendi sıfatından ve kendi nurundan yarattı Allah kimini güzel yarattı dünyada zevk alsın zevk versin beni unutsun diye , kiminide çirkin yarattı neden biliyormusun beni ansın diye çirkine kendinden özel bir ruh üfledi beni daima ansın bana dönsün benim sevgim herşeyin üstünde kalsın diye güzele sapkınlık yapsın diye şeytana üfletti şeytanı yaratan allah senin gibi kadınlarıda onun emrine verdi
01 Yorumla- +1 yıl
burada önemli diyen genç kızlara yarın kadın olduklarında bu soruyu sormak gerekir evlenip mutlu olamadıklarında ne olacak çok merak ediyorum bir insan sadece bir kere evlenir kızlar sakın unutmayın 2. 3. 4. evliliklerinizde zaten aradığınızı bulamayacaksınız ve kendinizi kullanılmış bir don olarak göreceksiniz :(
Iç guzellik sadece birinden etkilenmeye yarar hoslanmaya degil. Onun fikirlerinden falan etkilenirsin bu kadar. Onunla birlikte olma yeri gelirse sevişmek isteği dis guzellik kaynaklidir. Ha bir sey daha var ki o da herkesin bir alicisi cidden var. Gecen gun burada birisi su cocuk yakisikli mi diye sarisin unlu tas gibi bir abimizin resmini koymustu yani bir erkek olarak benim bile vay be dediğim kisiye burun kiviran kizlar vardi. Bu da demek oluyor ki guzellik görecelidir ve herkesin guzel gorundugu bir karsi cins illa vardir.
10 Yorumla
+1 yılBir gün, güzellik ve çirkinlik bir deniz kıyısında karşılaştılar ve dediler, ‘haydi denize girelim.’ Giysilerini çıkartıp suda yüzdüler. Bir süre sonra, çirkinlik kıyıya dönüp, güzelliğin giysilerine büründü ve yoluna gitti. Güzellik de denizden çıktı, kendi giysilerini bulamadı; ama çıplak olmak utandırıyordu onu, çaresiz çirkinliğin giysilerine büründü ve yoluna devam etti güzellik. O gün bugündür, erkekler ve kadınlar onları birbirine karıştırır. Ancak içlerinden güzelliğin yüzünü önceden görmüş kimileri vardır ki, giysilerine bakmaksızın tanırlar onu. Ve yine çirkinliğin yüzünü bilen kimileri vardır ki, gözlerinden tanırlar çirkinliği.
10 Yorumla
+1 yılhiç önemsiz falan denmemesi gereken bir kavramdır. insanın önce dış güzelliğine temizliğine tertibine bakılır. eğer bunlardan etkilenmezse iç güzelliğe bakma hevesi pek olmaz. ama dış güzelliğin insanı tanıdıkça yavaş yavaş değerini kaybetiği de kesindir.
90 YorumlaModa & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. İlk intibada kesinlikle önemli.. Fakat o güzelliği sürekli güzelliğe çevirmek karaktere kalıyor..
Çoğu kötü karakter güzel bulduğun birini gözünde çirkinleştirebiliyor..100 Yorumla
+1 yıldış görünüş elimizde değildir bu yüzden insanları dış görünüş olarak kıyas yapanların kalbi ister istemez kirlenir gözleri hep yanlışı doğru görür
bu devirde sevipte mutsuz olanların çoğu dış görünüşe kanıp yanılmıştır ve suçu kendinde aramak yerine --------------aşk yoktur ---------------- demiştir ama düşünmemiştir senin aşkı bilecek yüreğin var mıydıda aşkı yaşadım sandın50 Yorumla
+1 yılDış Görünüşün Bir anlamı Yoktur. Hani Bir Söz Vardır.
Makyajına Ve Yüzündeki Boyalarına Güvenmee UNUTMAAAA YoLLarda GüzeLdir
Ama ALtından KanaLizasYon GeçeeR diye :)
Hani Birde Şöyle Birşey Vardır Kar mı Güzel Toprakmı GüzeL Diye Kar Dış Görünüş OLarak GüzeLdir Ama Elledigin Zamannn Elin üşüür Üşürsün Yani Bir NEvi Ama Topragın Dış Görünüşü Güzel Degil Ama Tüm Yaşamlarda Topraktan GElir Toprak Olmasa Agaçlar Olmaz Hiç Birşey OLmaz Bu Sorunun Cevabıda Buda
İnsanın Kişiligi Önemlidir Kişiligi Dıs Görünüş Geçiçiliktir Hepimiz Elbet Birgün Yaşlanıcaz Yaşlandıkmı Heryerimiiz Buruşucak Çirkinleşicez Ama Kalbimiz Yaşlanıcakmı Hayııır :)
SAYGILARIMLA <3
SerkanMontana00 Yorumla
+1 yılben bir insanin ilk once kisiligine bakiyorum kisiligi uygunsa is gorunuse gelince eger gordugumde heycanlaniyorsam benim icin olay bitmistir. Cok cirkin olmadigi surece sorun yok ki ben kimsenin cok cirkin oldugunu dusunmuyorum. Zaten cok yakisikli erkeklerden bir fayda gelmiyo, cok guzel kizlardan da oyle. En iyisi orta orta takilmak iste. Onemli olan kisilik kesinlike, zaten insan sevdigini guzel gorur ve sevgi icin kisilik yeterli diye dusunuyorum
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabi ki önemi vardır. Ama insanlar birbirini tanıdıktan sonra bunun önemi kalmıyor. :):
https://i.hizliresim.com/89zaLk.gif61 Yorumla
+1 yılbaskalari icin bilemem ama benim icin deyildir... o kadar guzel olsun ki insan olmadikdan sonra neye yarar o guzellik? tabiki hic bir seye mesala yaninda yakisikli bir erkek gorunsun diye ya da kadin dis guzelliye onem veriyorlar peki ya onlarin davranislari konusmalari hosunuza gidiyormu bence hayir o yuzden once insanliga onem vermek gerek
00 Yorumla
+1 yılEğer sen onu seviyorsan senin açından sorun olmaz. Ancak çevredeki insanlar o şahıs hakkında kötü düşüncelere sahip olursa ve bunları sana çaktırmadan vurgularsa sen de elinde olmadan üzülürsün ve uzaklaşmaya başlarsın. Erkeğin psikolojisi de bozulur, ayrılmanıza bile yol açabilir bu durum.
00 YorumlaBir psikiyatri sitesinde okumuştum; fizik önemlidir ilişkilerde. Bunu bilinçaltımızla algılarız. Kadın için de önemlidir, erkek için de. Örneğin kadının kalçası-bel oranı, doğacak bebeğin sağlık durumuyla ilgili mesaj verir, doğumun kalitesini gösterir, erkek de bunu bilinçaltı olarak bilir, ona göre "güzelliği" ölçer. Yüz güzelliği de birşeyleri ifade ediyordu da unuttum. Erkeğin fiziği de önemlidir, kadınınki de.
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir şey var ki insan 1 saniye sonra hayatında ne olacağını bilemez. Evinin kapısından çıktıktan sonra o çok sevdiği, gamzesi olan yahut masmavi parlak gözlerinin olduğu yüzünün bir trafik ya da başka bir kazada kaybedeceğini düşünemiyor/ düşünmek istemiyor. Fakat her ne kadar bizler bunların farkında olsak bile o doymak bilmeyen nefsimiz hep ambalajı güzel olanı istiyor.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 552 cevap paylaştı.
+1 yılKimse kimseyi kandırmasın. Zira, kalp güzeli isterken gözümüz de kendisine yakışanı dilemekte...
100 Yorumla Dış görünüş ilk görüşte önemlidir. Eğer yanında kendimi iyi hissediyorsam çok takmam hatta gözüme güzel görünmeye bile başlar ama tabi güzelliğinde ölçüsü var. İnsan beyni gördüğü tüm yüzlerin bir ortalamasını alır. Kalın dudaklı zencilerin arasında büyüyen çocuk kalın dudak sever. Fakat televizyon ve İnternet bu algıyı altüst etti maalesef. Kısacası işin göreceli kısmı ilk gördüğümüzde ki andır. Karakterle birlik yüz algımızda beyinde oturur.
00 Yorumla
+1 yılHer ne kadar onemli degil diyenler olsada bence onemli, ornegin bir daire alacaksin, once disina bakarsin komsularini arStirirsin, hosuna giderse icine oyle bakarsin, disi ilgini cekmezse icinede bakmaya gerek duymazsin, bende once yuzune bakarim sevimliyse diger taraflarina bakarim, sonrada kiralik dairen vatmi diye sorarim, he he,
00 YorumlaEy gönül; ille de birini seveceksen dışını değil içini seveceksin. Gördüğünü herkes sever ɑmɑ sen ɑsıl görmediklerini seveceksin. Sözde değil özde ɑşk istiyorsɑn elbet tene değil cɑnɑ değeceksin..!
Hz Mevlana
Siz dışı o halde devam sevin ben insanların içini severim.00 Yorumla
+1 yıl:D ya önemli yalan deıl ama genelde ikisini bir arada bulmak zor oluo :D
bide böle konusuoruz ya bizim begendıgımız bizi begencekmi oda var :D narsist olmuşuz hepimiz :D
samimi sıcak böle gülümseyen :D tatlı mimimkleri olan kızlar guzel bence tamamen dıs gorunus deıl yanı mankenlerı begenmem pek :D benım gıbı dusununen pek yok ama haberın olsun :D00 Yorumlaİç güzellik muhakkak tartışma götürmeksizin çok önemlidir. Dünyanın en güzel bayanı ya da dünyanın en yakısıklı erkeği olsa partneriniz kötü biri ise size kötü , aşşağılayıcı davranıyorsa ne önemi vardır ki dış görüşünüzün. Bunun yanı sıra tabiki dış görünüşde insanın doğası gereği talebidir. Ama öncelik dış görünüşe verilemez iç güzellik daha önemlidir.
00 YorumlaTabiki önemli canım . İki gönül bir olunca samanlık seyran olurmuş derler ama öyle olmaz inan. Yakışıklı bir adam bir kadın için özgüven meselesidir. aynı şekilde güzel bir kadında öyle. Gerçi kaliteli olsun yeter bir insan her halukarda güzel ya da yakışıklı olur zaten :)
00 Yorumlasevme konusuna gırmeyım lakın gıyım tarzı gosterıs semtıne gore degısır nısan tası besıktas gıbı besıktas farklı nısantası farkllı gıyımın ve dıs gorumun bır alakası yook semtıen gore degısır guzlelık nısantasındakı gıyım tarzınızada bakarlar besıktastakı gıyım tarzınada burada guzellık degıl onemlı olan kasapta asılı duran kuzu gıbı gorukmenızz bazıların gozunde :)
00 YorumlaÖnemlidir, ben yakısıklıysam , güzel kızla da çıkarım, ben normalsem normale çıkarım, ben cırkınsem cırkınle çıkarım, Doğan'ın kanunu bu, istisna durumlarda olabılıyor, bazı tipsizler güzel kızlarla cıkabılıyor, bunun Kızın o donemdekı ruh halı Yüzünden , aldatılmış veya vesvesesi olması nedenınden ötürü,
00 Yorumla
+1 yılDudakları için hakikat, sesisin güzelliği için dua, gözlerinin güzelliği için merhamet ve vicdan, elleri için cömertlik, vücudu için dürüstlük, kalbi için sevgi ve şefkat parfümleri
kullanan kısacası güven ve sadakat kokan bir görünüş olması kafi Gerisi ALLAH'ın verdiği bir güzelliktir. RABBİM her daim gönlüne göre ihsan eylesin...
Bu hoş sorunuz için teşekkürler...
Sevgilerimle...20 Yorumla
+1 yılDis gorunus kasit ne yuz mu vucut mu cogu zaman ikiside onemli ama genel olarak evet etiket onemli ilk goruste sen bile takim elbiseli insana daha saygili yaklasirsin algi karmasasi yaratir beyin bu yuzden pahali elbise pahali araba beynine saygi goster izen isareti verir. Kizlarda da ste meme g. t gibi kavramlar kimse hokka buruna bayilmiyor artik.. :)
00 Yorumlakarsılastigin insana baglı bazısı tipe o kadar takılmaz kisiligine daha cok dikkat eder bazısı da sırf sekilcidir guzel/yakisikli olsunda gerekirse agzima etsin mantigi sonuca gelirsek genelde 1. grubun ciddi ve mutlu bir iliskisi olur
fakat bir seyi daha eklemeden edemicem kızlar erkekler kadar şekilci değil onlar tipe bakmaz demiyorum ama erkeklerin yarisi bile yok00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim karakter olarak iyi olduğumu düşünüyorum. .. Tabii kimse yoğurdum ekşi demez...
Velhasıl kelem tipim yok :S şükür ki sağlığımda sıkıntı yok ;) Allah'tan kendimle barisigim sıkıntı yok ;)
Peki bir hanfendi olarak benim yaş kaç ve tamam tipsizim de çok mu tipsizim yorum alabilir miyim rica etsem? ;)11 Yorumla- +1 yıl
+1 yılbelli bir yaştan sonra dıştan çok, iç güzelliğin önemli olduğunu anlıyor insan, siz de ileride anlarsınız; karşılıksız sevmek, kendini ona adamak, bir ömür onun olmak, ona bağlı kalmak, ona hep saygı duymak, onun da sınırları olduğunu unutmamak ne demek...
10 YorumlaKimse hayır demesin bence helede kızlar çok gördüm ben sevgilisinin yanında başka erkeklere bakanlarıda. Lafta kalır o önemli olan insanlık tip benim için önemli değil lafı. İnsan karşısındaki ile uyum ve mutluluk içerisinde ise bana göre dış görünüşün bir anlamı yok. İsterse dilsizde olsun, görmeyen biride olsun ben yine seversem adam gibi severim. Kolay gelsin.
10 Yorumlaçirkin insan yoktur bakımsız insan vardır.
birini seversin çok güzeldir ama tanıdıkdan sonra bir b*k olmadığını anlarsın. ama bakımsıszsa bakımlı olup güzel ola bilir. Erkekler zaten çoğyu bakımsız olur kadın ona giyim felan seçer :) çünki erkkeklerin çoğu anlamaz :)00 Yorumlaşahsen çok aşırı bir görsellik aramam hatta aşırı güzel dikkat çeket tiplerde istemem hayatımda kafamı yoramam onla karakteri iyi olsun beyni çalışsın sohbeti çekilir olsun espri anlayışı olsun e biraz da eli yüzü fiziği düzgün olsun sürekli mızmızlanmasın, çok şey istedim sanırım
00 Yorumlabir örnek verelim; asgari ücretli, sigara içmekten dişleri sararmış, tipi kayık ama içi çok güzel bir adam mı yoksa eli ayağı düzgün iş güç sahibi ama yavşağın önde gideni mi?
esas kızı kim kapar sence?
iç güzellik çirkin insanların kendini avutmasıdır.10 Yorumlasoruyu görünce profil fotona bir bakayım dedim guzelmişsin :) soruya gelincede dış görünüş herşey demek değil ama herkez ilk dış görünüşe bakar sonra içini merak eder bide her malın bir alıcı vardır diye bir laf vardır birine güzel görünen başkasına çirkin gelebilir :)
00 Yorumlayanı bunda cırkın kızları gommek veya kotulemek gıbı bı amacım yok ben dıs gorunuse onem vermem degıl yıne bır suratına bakılcak kadar guzellıgı olsun kendıne baksın ozen gostersın ıc guzellık bakımından da ıyı olsun merhametlı olsun felan gıbı seyler ama ınan bana dıs guzellık onem vermem dıgen erkeklerın %85ı yalan soyluyordur diger bir %15lık kısım ise yokluktan dıyorlar
00 YorumlaZaten cevabı vermişler. Dış güzellik insanın içini görene kadar geçerli. Kalbi pislikten ibaretse yüzü de tiksinçten ibarettir benim için. Ama kalbi güzel olanın yüzüne yansır zaten o da onu çirkin olsa da güzel gösterir karşısındakine.
10 YorumlaKızlar da ilk etkileşim için önemlidir ama sonrası için pekte bir önemi kalmaz ondan daha önce gelen şeyler vardır fakar erkekler de durum bence böyle değil güzel kıza her erkek meyillidir daha karakterini bilmeden bile :)
10 YorumlaModa & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Karakter zaten temel şart olduğu için dış güzelliği iç güzellikle ikame edemeyiz.. Anca kariyerle ikame edilebilir..
Yani "giderin yoksa gelirin olmalı, gelirin yoksa giderin olmalı".. İkisi de yoksa gözüme görünme..10 Yorumla
+1 yılGozlerinle seversen evet
Kalbinle seversen hayir
Bu ulkese yuzde doksanida goz zevki icin seviyor :)40 Yorumla
+1 yılGenele bakıldıgında onemli fakat cevrene baktıgın zaman uuf yakısıklıya bak kızım diye arkadasına soylediginde ve her ikinizde o cocuga baktıgınızda yanındaki o kızı gormenizle hayal kırıklıgına ugramıstır herkes. Demekki gercekten sevdiginde bir erkek guzellik onemli olmuyomuus
00 YorumlaDış görünüş önemli olmayabilir. Çirkin kadın yoktur güzel olmasını bilmeyen kadın vardır ifadesi dogrudur. Bakmak ile görmek arasında ki fark gibi. Siz karşınızda ki insanda bulduğunuz yakınlığı iyi analiz edebildiğiniz sürece çok önemli değildir. Bana göre dış görünüş önemli değildir.
00 Yorumla
+1 yılResmine baktim. Oncelikle yorumum ne o sekilde giyim olmus nede o giydin bir kesimi temsil eder nitelikte. Neyse bu benim fikrim. Esas sorunda ise tabi guzellikte onemli sonucta gorup begenirsin. Lakin dis guzellikte ic guzellik kadar onemli ama ici guzel olmayanin disi guzeller guzeli olsa neye yarar ici elbet ayni kalir lakin guzelligi gelip gecicidir.
00 YorumlaÖnemli tabi ki Önemsiz diyen yalan Söyler. Ama şöyle bişey var Bazısı için çok Önemlidir isterse Dünyanın en berbat kişiliğine sahip olsun taş gibi olsun benim olsun der bazısında az Gözüme hitap etsin yeter der.
00 Yorumlaonce onemlı gıbı gelebılır ama bence kesınlıkle SES bır ınsanın sesı onun herseyı ya ben en cok buna bakarım dıs guzellık ıcındekı guzellıgı gorunce gercekten onemlı olmuyor bunu cıddı soyluyorum laf olsun dıye degıl hakkaten böyle :)
00 YorumlaBiraz geç kalmış bir yorum ama bir göz atın derim.
https://www.youtube.com/watch?v=ozMtT8q_92Q00 Yorumlaönemli ama nasıl önemli sadeece tip yetmez içi de güzel olmalı. Sadece iç güzelliği de yetmez dış güzellikte olmalı yani ikiside olmalı birbirlerini nötrlemeli sonra apolar mı polar mı karar veririz neyse sustum taam
00 Yorumla
+1 yılRealist olmak gerekirse her seyin ortasi iyidir. Karaktere bagli olarak karakterler kotuyse guzel aldatir, cirkin aldatilir karakterler iyisi cok mutlu bir birliktelik olmaz. Kendinize denk bir seyle hayatinizi birlestirin, dunya boyle napalim.
00 Yorumla
+1 yıl00 Yorumla
+1 yılBiraz önemli gibi. Aslına bakarsan ilk etapta önemli. Mesela ailenin yanında saç baş dağınık oturuyorsun. Sana olan sevgilerinde artma ya daveksilme olmuyor dış görünüşünle. Belki yıllar geçince bir evliliğin üstünden, o moda gelirler.
00 YorumlaDış guzellik onemli tabi.. kalp guzel olsa nolur.. bu işin cinsellik kismida var.. insan omrunun yarisini cirkin biriyle koyun koyuna gecrmek ister mi.. Hem zaten gercekten kalbi temiz olan birinin yuzude guzel oluyo genelde... :)
00 Yorumla
+1 yılÖnemli değil desek yalan olur ama güzellikte degil önemli olan. Insanların karakterinin bir şekilde dışına yansıdığını düşünüyorum o yüzden hayatım boyunca belirli bir tipten hoslandim
10 Yorumla
+1 yılYüzüne bakmadığınız adamlar belkide sizi dünyanın en mutlu kadını yapacak ama dış görünüşü yüzünden karşı cins ile tanışma fırsatı yakalayamıyor. Oyüzden dış görünüş demek ilk adım demek oluyor. Haklısın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen daha çok iç güzelliğie bakarım.
www.tekinmedikal.net/.../steteskop.jpg40 YorumlaTabiki belli bir önemi var. Ama hayatda her şey bu değildir. Karakter olarak sevdiğim insanların Asla güzelliğiyle ilgilenmem.
26 Yorumla- +1 yıl
Hayır bakmam😊
Bak ben bir sürü güzel çekici insan gördüm tanıdım ama içinde insanlığa dair hiç bir şey yok. Hani karaktersiz desem yeridir.
Ve bazen öyle de insanlar gördüm ki sade pek öyle ahım şahım özelliği , güzelliği olmayan insanlar. Ama tam aksine onlar öyle bir karaktere sahiptiler ki , bir ömür dostum arkadaşım bildim. Gönlümün bir köşesinde Bir Ömürlük yer edindi Onlar. Şimdi görüşemediklerim de var içerisinde ve onları da hep Büyük bir Saygı ve Sevgi ile anarım.
Anlayacağın üzere ben bir insanla tanışacağım sırada onun dış görünüşüne bakıp da
" Ay bu ne be , nasıl da çirkin , hiç benim tipim değil " diye bir laf etmem😊 ( şimdiki zamanda böyle söyleyenler oldukca fazla )
Doğrudur güzel olan herşey gibi insanın da güzeli çeker insanı. İlk o farkedilir. Ama yeri geldi sade sıradan birinin tek bir sözü tek bir haraketi de benim dikkatimi çekmeğe yetdi diyebilirim😊😊😊 - +1 yıl
Hmm anladım tm ;)))
+1 yılGüzelin de yakışıklının da alıcısı çok olur. Karakteri sağlam olmayan birinin de -ki ekseriyetin karakteri değildir- kafası bu sebeple çok karışır. Sürekli teklif geldiği, beğenildiği için bunları bir süre görmezden gelse bile zamanla birlikte olduğu insan ona batmaya başlar ve ilişki biter.
Benim için çirkin olmaması yeterli. Sarışın, mavi gözlü hanımlar başkalarının olsun. Ben mutluluğu seçiyorum :)00 YorumlaGünümüzde insanlar.(Çogunlugu.) Dışı güzel olmayanın içini merak etmiyor. İçinde nekadar hazine yatarsa yatsın ama önce dışı sonrada içi güzel olsun diyor ama olmuyor.
00 Yorumla
+1 yılBoyle bisey basima geldi , arkadas cevrem oglum cok cirkin , su tipinle cok iyilerini bulursun vs. Umrumda olmadi iliskim hala devam ediyo ve ciddi dusunuyrm. Bna verdigi deger sadikligi daha onemli.
00 Yorumla
+1 yılkızlar için önemli değildir kızlar her türlü erkeğe aşık olabilir. erkekler için çok önemlidir genelde. böle erkekler de kızlar için önemli değildir ;)
00 Yorumlaönemlidir ama bir ömür beraber yaşayacağın kadında dış güzellikten ziyade içi güzellik öne çıkıyor. bu erkek içinde geçerlidir. hem dışı hem içi güzel olursa tadından yenmez tabiki:)
00 YorumlaIster istemez insanlar yanındaki kişinin başkaları tarafından beğenilmesini istiyor bence ( Şunun yanındaki kıza bak çirkin: şu kız bu oğlanda ne bulmuş anlamadım kendine yazık ediyor ) aşılmalı bence :))
00 Yorumla
+1 yıliç güzellik önemlidir o yüzden toy insanlar içinin güzel olup olmadığına bakmazlar. ama olgun insanlar bilirki en nadide antikalar vitrini en kötü olan antikacıdadır.
00 Yorumla- Devamını Gör (790)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat