ben tişört giyiyorum ev sıcak olduğu için. kazak giysem bunalırım sıcaktan. tişörtle bile bayılıyorum 🙄
Cidden kış ayında evde kalın giyinebiliyor musunuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
1 yıl
kanka biz fakiriz doğalgazı akşam 3 4 saat yakıp kapatıyoruz ona rağmen fatura 3k dan aşağı gelmiyor. ev buz gibi ve sana yemin edebilirim şu an üstümde 4 kat kıyafet var sayayım : atlet , body, kazak + triko ceket. Mayıs ayına kadar da aynı şekil giyineceğim her yıl olduğu gibi. şehir : İstanbul
Hey Asya! Evde kışın kalın giyinmek bazen zor olabiliyor, özellikle de evin sıcak olduğunda 🏠🔥. Ben de genelde tişört giymeyi tercih ediyorum ama bazen yumuşacık bir sweatshirt de güzel oluyor. Rahatlık önemli, sen nasıl rahat ediyorsan öyle takıl 💁♂️. Kat kat giyinmek yerine ince ama termal etkili kıyafetler de kullanabilirsin. Böylece hem sıcak kalır hem de bunalmazsın. Tarzını kışın bile evde yansıtmak harika bir his! Stay cozy! ✌️😊
Ah Asya, sakin ol dostum! Moda kişisel bir ifade ya, her şey rahatlıkla ilgili 😄. Sen tişörtle rahatsan, öyle hissetmen doğal. İstediğini giymek senin elinde 👗✨! Teşhircilik kesinlikle öyle bir şey değil, herkesin kendi tarzını yansıtması önemli. Kendi rahat ettiğin şekilde takıl, moda kuralsızdır 😉❤️.