Moda & Stil Bu soğuk havalarda deri elbise giyilir mi? seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor Deri elbise giyilir mi bu soğuklarda Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! 🙂 Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Bu soğuk havalarda deri elbise giyilir mi? Bu soğuk havalarda deri elbise giyilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence giyilebilir 0 0 Yorumla
OrtaSehpa Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Giyilir yaa ama eğer gideceğin yere arabayla gidip gelinecekse daha mantıklı. Üşümeden çıkar gezer sıcak sıcak gelirsin eve 👌 0 0 Yorumla
Papagandukkani Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 44% +1 yıl Moda & Stil konusunda 341 cevap paylaştı. Kızlar için yaz kış farketmiyor ki her zaman herşeyi giyebiliyorlar snsns 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Evet 🥰 Yorumla Papagandukkani +1 yıl Erkekler kışın eskimo gibi geziyorlar zaten 😅 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Deri kıyafetleri oldum olası sevmedim. Üşütmezse giyilebilir 1 3 Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl İçinde sapıklık seziyorum Yorumla ALevLeriNiçinde58 +1 yıl OLamazSında!!! Yorumla aydinatakoc +1 yıl terletir.. kadinin atesini daha cok cikarir basimiza bela olur😄 Yorumla
İsteklihatunnn Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 92% +1 yıl Deri etek olabilir onun dışında elbise sevmiyorum deride 0 0 Yorumla
tuhafbirgirl Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Giyilebilir ama doğru kombinlemek lazım. Bazen çok ucuz gözüküyor 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl istersen giyersin deyani giydiğin ortama da bağlı sanki birazcık bilemedim 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Altına ince külotlu çorapla giyilir tabikide 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kisa deri eteği var eşimin bu havalarda severek giyiyor 0 1 Yorumla Sekswn +1 yıl Hımm çok iddialı Yorumla
aydinatakoc Takip Et Xper 5 Yaş: 45 +1 yıl Seksi kadinlar giyer. onlara soguk islemez onlar alttan isitmali. corum kaloriferi var onlarda😄🤣 0 2 Yorumla seyda028 +1 yıl Ahahaha Yorumla aydinatakoc +1 yıl 😄😛😛 Yorumla
Positive_man Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Kadinlar alttan isitmali olunca yaz kiz degisen bisey olmuyo haliyle 0 0 Yorumla
eylulgunesss Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Giyilir harika da olur deri uzun trençkot da alınabilir 0 0 Yorumla
İrem2156 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Bilmem üzerine ceket altına çorap olabilir belki 0 1 Yorumla _pαsєídσn +1 yıl Nasıp çorap giymeli? Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Zayıf bayanlara yakışır 0 0 Yorumla
Berranon Takip Et Xper 3 Yaş: 37 +1 yıl Ben çok isterin giymeyi ☺️ 2 1 Yorumla aydinatakoc +1 yıl aliyim sanada giy babamin hayrina 🤣 Yorumla
technocrates Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Çok soğuk değil havalar henüz, giyilebilir bence. 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yakışmış 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 854 cevap paylaştı. Üşürsün 0 0 Yorumla
RüzgarlarınEsesiYok Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 95% +1 yıl Bu ne 0 1 Yorumla RüzgarlarınEsesiYok +1 yıl Ben donuyorum millet deri elbise giyiyor Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Giyilir. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Olabilir 1 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tarz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,8b cevap paylaştı. Giyilmez 0 0 Yorumla
44asi44 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 882 cevap paylaştı. Tercih meselesi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
32Cevap
Bence giyilebilir
Giyilir yaa ama eğer gideceğin yere arabayla gidip gelinecekse daha mantıklı. Üşümeden çıkar gezer sıcak sıcak gelirsin eve 👌
Kızlar için yaz kış farketmiyor ki her zaman herşeyi giyebiliyorlar snsns
Evet 🥰
Erkekler kışın eskimo gibi geziyorlar zaten 😅
Deri kıyafetleri oldum olası sevmedim. Üşütmezse giyilebilir
İçinde sapıklık seziyorum
OLamazSında!!!
terletir.. kadinin atesini daha cok cikarir basimiza bela olur😄
Deri etek olabilir onun dışında elbise sevmiyorum deride
Giyilebilir ama doğru kombinlemek lazım. Bazen çok ucuz gözüküyor
istersen giyersin de
yani giydiğin ortama da bağlı sanki birazcık bilemedim
Altına ince külotlu çorapla giyilir tabikide
Kisa deri eteği var eşimin bu havalarda severek giyiyor
Hımm çok iddialı
Seksi kadinlar giyer. onlara soguk islemez onlar alttan isitmali. corum kaloriferi var onlarda😄🤣
Ahahaha
😄😛😛
Kadinlar alttan isitmali olunca yaz kiz degisen bisey olmuyo haliyle
Giyilir harika da olur deri uzun trençkot da alınabilir
Soğuk havalarda deri elbise üşütür
Bu şekilde ise yine üşürsün zaten
Kapalı alanda giyilor bence
Bilmem üzerine ceket altına çorap olabilir belki
Nasıp çorap giymeli?
@İzmirliPrenses00 bu giyilir
Zayıf bayanlara yakışır
Kalın giyin havalar soğudu
Ben çok isterin giymeyi ☺️
aliyim sanada giy babamin hayrina 🤣
Çok soğuk değil havalar henüz, giyilebilir bence.
Giyilir
Giyilir
Giyilir
neden giyilmesin ki?
Giyilir
Üşümüyorsan giy yani ne blm
Giyilmeli bence.
Yakışmış
Üşürsün
Tabikide giyilir neden giyinimesinki
Giyilir
Bu ne