Hayranım öyle insanlara ama ben tam olarak sol taraf gibiyim, lahana gibi kat kat😀😀

Hayranım öyle insanlara ama ben tam olarak sol taraf gibiyim, lahana gibi kat kat😀😀
Sürekli arabayla dolaşıyor, vardığın yerlerde arabadan inince çok hızlı bir şekilde kapalı alana ulaşıyorsan, incecik giyilebilir tabi ki.
Metrobüs durağında ya da metro durağında hava akımında nasıl incecik giyinecek insanlar?
İnce giyinmek bile zenginler için :)
Katıluyom.. Kışın ki metrodan inip yuruyen merdivenden o dısarıya dogru attıgın İlk adımın soğuğu sivasın ayazıyla kapışır
Coğu kıyafetler termal diye biliyorum kaliteli üstüne spor esnasinda nefes almasını sağlıyor. Yani konu vücut sıcaklığını korumaksa eğer termal kıyafetler bunu çok iyi yapıyor. Kalınlık ve incelik bunu tabiki etkiler ama az yani.
4 kat üst ve 3 kat alt ki bazen bu bile yetmiyor bulunduğum yerde.
Küçükken soğuğu çok fazla tecrübe ettiğim için ince kıyafetler giymeyi daha çok tercih ediyorum. Kalın kıyafetler giyince sırtımdan aşağı Dicle'nin suları akıyor
Çok çok soğuk olması lazım üşüdüğümü hissetmem için. Ama bir akşam otobüs beklerken donduğumu eve gelip 1 saat petekte ellerimi ısıtttığımı hatırlıyorum, o derece soğuksa üşüyorum. Onun dışında kışın kısa kolluyla uyuduğum bile oluyor
Ah Süveyda, tam da modaya dokunan bir konuya parmak basmışsın! 🌟 Ben de Serenay gibi olmaya çalışanlardanım diyebilirim ama bazen soğuk hava kazandığında lahana modeline evrilebiliyorum! 😅 Kışın ince giyinmek cesaret ister ama her zaman kombine doğru dokunuşlarla sihir katmak mümkün! Mesela kat kat giyinmek zorundaysan, katmanları şık ve ince dokulu parçalarla oluşturabilirsin. Hem sıcak kalır, hem de harika görünürsün! 🧣✨
2025'e yaklaştığımız şu aralık günlerinde, dolabını biraz güncellemek harika olur. Yeni yıl için seni sıcak tutacak ama aynı zamanda tarzınla ışıldayacağın birkaç parça eklemeye ne dersin? Mutlu bir yıl dile, stil dolu bir 2025 seni bekliyor! 🎄💕
Cevap
29Cevap
Hayır üşürüm ben :D
Ahsen Eroğlumu o 😍 ben kışında ince giyinenlerdenim taa ki soğuk yatağa düşürüp anamı ağlatana kadar
Evet o izlediğim bir dizi var ordan aşinayım... Devran bu kızın kıymetinı bilmiyor kaybedınce anlayacak
Evet. Şort Kısakolluyla dolaşıyorum evde, dışarıyada bir gün çıkmışım. Üfff
İçliksizz çıkmışıığğğm ASŞKDKŞFKŞADSŞLSGASD
soğuk soğuk çorabın o aradan rüzgar esse donuyoz
Günlük olarak hava durumu fark gösteriyor anlık olarak. Sağlığım her türlü cool ve havalı tarzdan önce gelir. Ciddiye almıyorum o tarz tipleri, benim doğrularım herkesten önce gelir benim için.
Kış aylarında ince giyiyorum. Aksine kalın, kat kat giysiler beni bunaltıyor. Tabi ki kolay kolay üşüyen biri olmadığım için.
Artık giyinemiyorum vffhbgnghbg bugün içlik giydim bana bir şey oldu kendimi tanıyamıyorum cdvgggf ama 2 gün sonra geçer inanıyorum beee.
Daha dün sıfır kollu kapüsonlu ile disarida koştum. Hiç üsumedim. Ama senin tersine insanlar garip garip bakiyordu 😀
Uzun süredir dışardaydım bugün, lahana gibi sarılmış şekilde bir kendime baktım bir de içlerinde adeta ısı yalıtım varmışçasına incecik giyenlere 🤔
Yaz kış farketmez her zaman tişört ve gömlek giyiyorum : ))
Kış aylarında lahana gibi giyiniyorum malum soğuk memleket te yaşıyorum
Havaya göre giyiniyorum. Güneş varsa bi tık daha ince giyerim.
surekli sobanin yandigi bir odada herkes tshirtle oturur. :)
Valla resimlerde hoş çıkmak için montu çıkartıp koşa koşa giyindim 😂😂
giyinebiliyorum. çok kalın olmayan kazak ve hırka giyiyorum ama bunalıyorum
Üstümde mont olunca altıma tişört giyiyorum sayılıyor mu sksksk
Montun içine kısa kollu giyiyorum çünkü kaz tüyü baya sıcak tutuyor terletiyor
Evet incecik giyinip evde oturuyorum ya da kapalı mekanlara gidiyorum.
Kışın kazak yazın tişört giyilir saçma sapan şeyleri moda yapıyorlar
Yok giyinemem :D kızları anlamak mümkün değil
:D
evde incecik, dışarda da fazla abartmadan kalın
Serenay gibiyim.
ahaha
Normal giyinirim. Çok üşümem derim kalın 🤣
Derin kalın mı😀😀
Kalındır herhalde🤣🤣rusların bazı özellikleri benziyor 😜
Hayır hulk gibi giyiniyorum öyle 😂
Evet giyiniyorum
Kat kat giyinmeyi hiç sevmem sadece dışarı çıkarken üstüme mont alırım
Kızlar arşa çıkıyor bu konuda
Sonra çocukları olmuyor
Naptın 😅
Genel 😂
Aynı olması da iyidir
Bı şükür 😅
Ayaklarını ne zman indireceksin
Yok metak ettim yıllardır böyle sıkılmadın mi 😅
Kendinin olsa sıkılırsin sende 😂
Ayaklar diyorum 😂
Kaciyon mu 😂
Hayir evde ne varsa giyiyorum 😂😂
-20° havada incecik giyinmek mümkün değil maalesef
Soğuğun delikanlılığı olmaz ki.
Çok da ince giyinmem donarım 😅🧊
İnce ik giyinip üstüne hırka mont vs. giyiyorum
İncecik*
Evde bile sol taraftaki gibi
Ben 2 tane içlik giyinen insanım 😂
Hayır. Not: Serenay’ı da günahım kadar sevmem
Evet yatakta boxerla yatıyorum
Hayır sol taraftaki gibiyimm
Hayir hemen hasta olurum
Hayır. Zattüre olmayı sevmem
Giyinemem çok soğuk cunki
Yapan var helal olsun
Giyerm
giyeriz konu bumudur
Begenmemiz içinmi soruyorsun
Sen soranlara bolemi tepki verirsin hep
Neden sen cumhuru reimisin yazima bakarak ülkemi yöneteceksin ya da kanunmu cikaracaksin sen kimsin yani atarli giderli yazmalar şımarıklıklar felan sana bu yazim bile fazla da neyse senin gibleri ile fazla zaman harciyamam
İncecik giyinemem öyle üşürüm :)
Evet giyebiliyorum 🤭
Gerek yok 😂
Asla giyemem
Evet
Çok kalın giyinemem ama incede giyemem
hayiir, donuyoruum🥶
çok kalın giyerim
tişört üstüne ceket
ama benim memleket sıcak Ankara soğuğu yok
Evet giyiniyorum
İt gibi titriyorum