Gizli Üye(36-45)1 yılönemli tabi.. kızlara göre ilk buluşma bak bu benim giyim tarzım karışacaksan baştan söyle olmayacaksa olmasın mesajı içerirken erkeklere göre mini eteğiyle geliyorsa yolludur.. kesin vermiştir daha önce mesajı içeriyor.. fakat daha önce cinsellk yaşayıp yaşamadığınızı başka başka şeylerden de anlıyoruz.. ama salağa yatıyoruz.. bi erkek tecrübesi olmasa bile bilir cinsellik yaşamış kızı.. erkekler arasında hakaret değil bu yüzden kaşar kız denir böyle kızlara..
115 Yorumla- 1 yıl
Ulan ilişkiye girince kaşar neden olunuyor Allahın yobazı cinsellik kadar normal bişey yok senin bakirlik çoktan gitmiş belliki slağa yatıyorsunuz değil zaten slaksınız umarım önüne daha kötü insanlar çıkar kısa eteği bile yollu yapan klasik Türk erkeği bu yüzden merak yabancı erkekten yana oluyor sizin gibiler yok olmalı bu ülkeden
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 ben kendi görüşümü değil yaygın erkek görüşünü paylaştım.. salağa yatıyoruz kısmı gerçek.. bütün erkekler salağa yatar. boşuna yalan söylemeyin diye söyledim.
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 diktiren kızları anlamak çok zor değil.. illa yalan söyleyeceğim diyorsun.. yalan söylemeyin bakın hayatınızın hatasını yaparsınız..
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 kendimi akıllı görmüyorum.. yalanla dolanla işi olan sensin.. bunu meşrulaştırmaya çalışıyorsun bir dön bak bakalım kim kendini akıllı görüyor..
- 1 yıl
Cinsellik yaşamış kızı tarif etsenize.
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 ben kimseyle cinsellik yaşamadım.. sadece insan psikolojisini iyi biliyorum. iyi bir gözlemciyim. erkeklerin genelinin bakış açısını biliyorum. bildiklerimi burada anlatıyorum. @snackir0
- 1 yıl
Herkes kendi namusuna baksın. Sende Allah'a göre namussuzsun ne olacak ne kadar pis düşünceli insanlarını, z siz ya Allah sizin gibi erkekleri korusun kadınlardan. Yolluymus utanın ve insanların hayatlsrini elstirirken biraz kendinize bakın donunde. Erkek oluyorsunuz da adam olamıyorsunuz. Namus konusunda Yüzüne tükürülucej erkekelr kadınlara laf atar olmuş.
- 1 yıl
Bunlar kendi bakireliğine bakmaz sözde erkek oldukları için günah olmayacağını sanan varlıklar gerçekten inanabiliyor musun namusu sadece kadınlar için var sanıyorlar bağırları bile açık açık ya da ne bileyim diz üstü şort giyip bile gezebiliyorlar onlar günahsız bir melek sanki yazık umarım siz düşüncenizle ve yaşantınızla daha kötü sonucunuz olur öbür dünyada tek dileğim bu daha
Cevap sahibi1 yıl@snaçkır0 bakire erkeğin bakire birini istemesi zorunuza gitmediği için sevindim. en azından böyle birine denk gelirseniz yalan söyleme potansiyelinizin yüksek olduğunu ve erkeklerin çok dikkat etmesi gerektiğini şu yorumları okuyan herkesin bilmesi gerektiğini gösterdiniz.
En İyi Cevaplar
1 yılBu bir iş görüşmesi değil dolayısıyla ilk intiba çok da önemli değil. Çok da ozenmene gereke yok. Yok illa ben özenecegim diyorsan olası bir ilişki de bu özeni hep bekleyecektir.
10 Yorumla
1 yılTabi önemli kiz olarak bu soruyu vermenden şüphe ettim, neyse. Bence kendi auranda enerjini ortaya çıkartacak bir şeyler giyin rahat olacağın hafif makyaj ve hafif parfüm sıkarsan yeterli bence. Tırnaklarında önemli ne de olsa karşındaki de insan. Kendin ol yani çok kasmaya gerek yok, sonra ilerde rahat olamazsin
10 Yorumla
Bence takılar ile bu kombine şıklık katman iyi olur.
Alıştığın biri için rastgele giyinmen tabii ki yargılanamaz ama bence ilk buluşma çok önemli bir izlenim olduğu için daha özenli gidilmeli. 😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Moda & Stil konusunda 32,9b cevap paylaştı.
u 1 yılönemli değil bence
10 Yorumla
1 yılAmaaan kendin ol rahat ol onlar o kadar özenmez emin ol
40 Yorumla
1 yılKendinizi karşıya beğendirmeye çalışmak yerine kendiniz olsanız çoğu kişi düşecek zaten, maalesef hep başkası olmayı deniyorsunuz.
33 Yorumla
Soran1 yılKendim oluyorum ama yine de günümüz kızları beni bi düşündürüyor süslenmeyi çok seviyorlar ben öyle olmak istemiyorum yarın karşı taraf anormal bulur mu bilemedim
- 1 yıl
Ona beğendirmeye çalışıp beğendirdikten sonra hep öyle olmicağına göre bence olduğun gibi git en azından beğenirse seni beğenmiş olsun 😉 yine sen bilirsin
Soran1 yılHaklısın rahat olmam lazım
1 yılCrop giymeyen kızı ilk buluşma sonrası engellerim yeterince dişil enerji yok diye
27 Yorumla
Soran1 yılDişil enerjim çok yüksek merak etme çok da güzelim ancak sıradan giyincem
- 1 yıl
Şaka bir yana kıyafet hiç önemli değil çok güzel ve dişil enerjili kız eşofmanla gelse okeyim ben 😅 TANRIDAN SİPARİŞ EDİYİM de başıma gelsin
Soran1 yılErkekler takmaz mı diyorsun rahat olmak istiyorum ya 24 yaşındayım ama bu buluşmalara hevesim kalmadı bdösjf
- 1 yıl
Erkekler çok takmaz takıyorsa Gay'dir zaten 💅 yine şaka bir yana ben enerjiden yanayım enerjiniz tutarsa olur bu iş herkes rahat ve kendi olsun
- 1 yıl
Haha takıyorsa gaydir sevdim bu yorumu
- 1 yıl
1 yılNasıl giyinirsen giyin rahat ettiğin gibi git ama kardeşim kanma iki tatlı söze ve kendini teslim etme imza atılmadan bir şey yaşama asla
49 Yorumla- 1 yıl
Ne imzası 🤣
- 1 yıl
Düğün 🤭
- 1 yıl
Sanane arkadaş niye takintilidiniz bu kadar kadını sadece kızlık zarı olarak gördüğünüzden saçma sapan komusyorsunuz.
- 1 yıl
@düşünmektükenmektir git yabancı bir erkek bul ya TC edkegi ile hayat geçmez bir cm ilerleme yapamazsın. Okumussan dilinde varsa başka yolları dene ben Alman ole evliyim TC erkeği gibi kendinde olmayonni baskasinda aramiyorlar. Fakirde değiller zatn kendine yazık edersin TC erkeği alırsan homo gormuyorsun arkadaş evli kadinlaro helsi kurtulmak istiyor bunlardan
- 1 yıl
Öncelikle maddi olarak ortalama almandan iyiyim şükür ki ve bakir bir bireyim isteyerek hocam kuyruk sallayanlarla alakam da olmaz soruyu soran kişi aşırı genç bir kardeşimiz ülke durumu da malum zarı çok dert ediyorlar dediğiniz gibi bir hataya düşer de yaparsa bunu adı çıkması laf etmeleri vs bizim Halk malum kızcağız ölümü düşünür olur birini tanımadan peşin hüküm konuşma Almanya da olunca demek ki içinde ki Türkoluk gitmiyor 🙂 yazdıklarımı ve ne için yazıldığını iyi okuyup anlarsan konuşuruz ilerisini iyi günler
- 1 yıl
@düşünmektükenmektir
- 1 yıl
Sanırım etiket kapalı düşünmek hocam da
- 1 yıl
Sus abi kendine bak kadının ne yaşayacağını sen belirleyemezsin.
- 1 yıl
Belirlemiyorum hem ne abimi 🤣neeee 😀 yaş 40 görünüyor Almanya'da evlisin ve bana abi öylemi 😁 anladım anlicamı sanırım ben sadece yorumumu yaptım geçtim bakıyorum sus deniyor sadece yazdıklarım sonrası 🙂 istediğini yaşasın tabi ama herkes sizin gibi değil anlaşılan sözde Almanya'dan evli teyze 😁 temiz eş ister kadın erkek bazıları hani bu kardeşimiz de öyle ki like atmış yoruma daha çok boş yapma lütfen
1 yılengüzel elbisemi giyerim güzel bi şal güzel bi çanta babet temizde kokar hafif de makyaj yaparsam yeterli bence
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 805 cevap paylaştı.
1 yılBenim için önemli ben özen gösteririm o buluşmada harika olmam lazım.
20 Yorumla Lütfen parfüm havuzuna girmeyin kızlar, iğrenç bir izlenim bırakıyorsunuz.
30 Yorumla
1 yılÖneme bakarsan değil bence ama ilk buluşmaya dair de dikkatli olunmalı. Yani biraz özen gösterilebilir.
10 Yorumla
1 yılİçinden nasıl geliyorsa öyle giyin bence bebek. Emin ol onlar bizim kadar özenmiyor bile çoğu sadece duş alıp geliyo kıyafet seçmiyo bile
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 327 cevap paylaştı.
1 yılTarzın neyse o şekilde giyin. İlişki ilerlese de bitse de senin lehine olur baştan itibaren kendin olmak.
10 Yorumla
1 yılBir de çizme giy tam olsun 😃 İlk buluşmaya kendince aşırı özenli gelen kızlar aşırı itici oluyor ve ortamı geriyor bu durum.
10 Yorumlaİyi bence mini etek falan giyme. Gerçi bu bynszler herseye aynı bakıyorlar gibi geliyor ama olsun. Senin şu an seçtiklerin iyi.
10 YorumlaÇok renkli dekolteli ve detaylı giyme 😂 üzerindekilere bakmaktan odaklanamayabilir sade ve zarif takılar tercih edebilirsin
10 Yorumla
1 yılSenin yaşıtın için pek önemli olmayabilir ama benim jenerasyon dikkat eder.
20 YorumlaÖnemli tabi özenilmiş ve havalı giy çatalı aç bakarsa sürekli ondan olmaz
23 Yorumla
1 yılAşırı özenli olmak yerine sade, doğal ve rahat olmak en güzeli.
20 YorumlaSal gitsin istediğini giy erkolar hiç bişey hak etmez sjsj
10 YorumlaPastel tonlar tercih et kendine güven dik dur yeter
10 Yorumla
1 yılDüğüne ya da iş görüşmesine gitmiyorsun sonuçta ne olabilir ki
10 YorumlaAmaaaan erkekler bizim kadwr özenmiyor , giy eşofmanı git
10 Yorumla
1 yılÖnemli tabisi sonra ilk gün ne giymiştim diye sorarsın kdjgkf
10 Yorumla
1 yılTabiki önemli güzel bişey giymelisin ama abartmadan
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
1 yılKendinizi olduğunuz gibi yansıtacak bir giyim kuşam tercihi etmelisiniz
10 Yorumla
1 yılBence gelinlik direk @SosyoAltuNn bu arkadaş öyle yapmıştı şu an 3 çocuğu var
11 Yorumla- 1 yıl
kdncdk at yalanını sevsinler inananı
1 yılHergün ne giyosan onu giy kasmaya gerek yok
10 YorumlaYa boş ver iki güne kavga edip lanet okuyacaksınız o güne çokta abartma
22 Yorumla
Soran1 yılÇok doğru smögkaögj
1 yılBence giyimin o kadar fazla bir önemi yok, şık kıyafet kafi. Sonuçta buluşacağın kişi kıyafetini değil seni beğensin, olduğun gibi kabul etsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılİstedigin gibi giyin git knka emin ol oda özenmeden gelcek aksini yaşamadım.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKesinlikle, havalılığını belli etme kapalı şeyler giyin. Aklını başından alma ilk buluşmada.
10 YorumlaYani illa ki biraz önemli şık ama özenilmemiş gibi görünsen hoş olabilir salaş olsan gayet iyi görünürsün görsel seçeneği sunsaydın daha iyi olurdu🫶🏻
10 YorumlaModa & Stil konusunda 915 cevap paylaştı. Temiz güzel kıyafetler yeterli, dekolteye bile gerek yok iyi bir adam için
10 Yorumla
1 yılÇok açık giyme ve dar giyme asla sana dokunmasına izin verme ayrıca araba da buluşma kalabalik biryerde buluş
11 Yorumla
1 yılSiyah pantolonun üstüne deri ceket giysen çok güzel olur diye düşünüyorum mevsimine de uygun ama sen bilirsin tabi
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılBence hem sade hem şık olmalısın yağmurluk değil kabanın veya deri ceketin varsa bana göre daha hoş durabilir altina da dediğin gibi siyah bir kot süper olur Taki kullanarak çok hoş görüntü de cikarabilirsin
10 Yorumlaİlk buluşmadan biraz kapalı giyin pantolon bluz geçir
10 YorumlaNe giydiğin tabii ki de önemli dış görünüş herşeydir hele de ilk buluşmada
10 Yorumla
1 yılSiyah parlak tayt giy altına üstüne ince askılı atlet üstüne yağmurluk
10 YorumlaTabiki şık giyin olur bluz güzel olsun
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılsen cekıngen bırı mısın?
16 Yorumla
Cevap sahibi1 yılyanıtla ama
Soran1 yılYoo sadece canım istemiyor
Soran1 yılSüslenmek
Cevap sahibi1 yılsenle uzunca konusalımmı
Soran1 yılNiye
Cevap sahibi1 yılıkı kanka gıbı konusalım ne ıstersen kırma
Gizli Üye(30-35)1 yılSiyah iç kapatıcı
13 Yorumla
Cevap sahibi1 yılSevgili oldunuz mu 😀
Soran1 yılEveeet çok güzeldi 🥺
Cevap sahibi1 yılGüzel 👏🏻🙂
1 yılGiyim önemli çok açık giyinme derim
20 Yorumlabir şey olmaz kötü değil ki
20 Yorumla
1 yılŞabalak şubalak gitme
20 YorumlaŞık giyin ama düğüne gider gibi de giyinme
20 YorumlaModa & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Normal kendin ol biraz şık giyin yeterli
20 Yorumla
1 yılAşkım sana özel dön giydim de geldim de🤣
10 YorumlaSaygı diye bir şey var tabiki önemli
10 YorumlaÖzenli bir şekilde giyindiğin sürece sorun çıkmaz
10 Yorumla
1 yılÖnemli, ilk giydiği şeyi asla unutmam.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 942 cevap paylaştı.
1 yılİlk buluşma olduğu için önemli
10 Yorumla Karakterine ne giydiğin önemli
10 Yorumla
1 yılTemiz ve abartısız olmakta fayda var
10 Yorumla
1 yılSanal alemden güvenmem şahsen
10 Yorumla
1 yılmatrix gorl mu olacan
10 Yorumlaıyı ıyı eleman reddetsinde bize kal :d
10 Yorumla
1 yılsiyah tayt giy daha seksi olursun
10 YorumlaModa & Stil konusunda 359 cevap paylaştı. sade kıyafetler ve makyaj yeterli olacaktır
10 Yorumla
1 yılilk izlenim tabii ki önemli
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılOlur tabi, bakımlı olda gerisi hikaye.
10 Yorumla - Devamını Gör (41)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat