bence cok onemli baştan niyetimizi belli etmemiz gerekiyor o yüzden gelinlikle gitmem en mantiklisiymisss🎀😌
gorsel öylesine hashshshshdf

bence cok onemli baştan niyetimizi belli etmemiz gerekiyor o yüzden gelinlikle gitmem en mantiklisiymisss🎀😌
gorsel öylesine hashshshshdf

Çoook önemli. Görünüm kişinin imzasıdır. Tertemiz, özenli, bakımlı ve kendine has bir tarz sahibi olmak kişiyi bence 5-0 öne taşıyor ilk izlenimde. Tabii görünüm sadece bundan ibaret değil, ses tonu, diksiyon, nezaket vs her şeyi bir bütün olarak toparlamak gerek.
Resimde arkadaşın giydigi tshirt ile gidilmez, o ne ya!
Sanırım kız ve cocuk birbirlerine göre giyinir.
Ben takım felan katiyyen giymem ama ciddiye aldıgım kişiye sanırım italyan kesim giyinir iyi yerde yeme çıkartırdım.
Sonuçta herkesin geliri ayni degil onedenle herkesden aynı şeyi beklememek lazım.
Ama herşeye ragmen özel vede güzel giyinmek lazım.
Kızda ilk bıluşmaya kot pantolonla geliyormuş 🤪
İlk izlenim her zaman çok önemlidir. Karşı taraf fikir sahibi olması açısıyla.
İnsanlar kıyafetleriyle karşılanır, İlmiyle ağırlanır, ahlakıyla uğurlanır.
Selam! İlk buluşma kıyafeti kesinlikle kendini nasıl ifade etmek istediğinle alakalı. Merak etme, gelinlik giymene gerek yok 😄. Önemli olan senin tarzını ve kişiliğini özgüvenle taşıman. Rahat hissettiğin ama aynı zamanda seni şık gösteren bir kombin her zaman iyi bir seçenektir. Abine gelince, spor ayakkabı ve şık bir kombin her zaman modern ve havalı bir seçimdir. Erkek arkadaşlar, unutmayın; önemli olan cesaretle ve kendinize güvenerek tarzınızı yansıtmak! ✨
offf merttooo abimm degill o benimmm ayrıca gelinlik giyeceğim istersen sende damatlık giyip gelebilirsin😚
Cevap
24Cevap
Görsele koptum ahajsjskdkdkdkfkfkf ilk buluşmada kıyafet çok abartılmamalı ama özenli de olmalı. Ortayı bulmak lazım.
bencede ahshshhs
Ben trolleyecektim sen detayda patlatmışsin zaten 😄 ama gelinlik erken olur önce bi nişanlık abiye düşün derim😄😄
tenkss dusunuruzz
Rica
Bence çok sıradan olmamalı ama abiye gibi saçma sapan düğün kıyafetleri de olmamalı. Günlük hayatta giydiğinin daha özenli hali gayet makul 💌
Önemli tabi. Şık olmak lazım ama öyle düğüne gider gibi giyinmemekde gerekir 😅 kimisi şık olcam diye, düğün elbiselerini giyip geliyor 😆😅 bir kere başıma gelmişti 😊
Senin gibi giyinen birinin yanına çok şık giderdim
Bence önemli. O kişinin hem zevkini ve bu tarzını yansıtır nasıl giyindiği, hem de kendisine ve karşısındaki kişiye gösterdiği özeni.
Bence önemli kıyafetine dikkat eden biri değer veriyor ve özen gösteriyor demektir aynı zamanda
Nasıl iki tane mi sorun var senin sadece
diğer sorularımı kaldirdim
Erinmeden valla helal olsun
Önemli bence. Mesela transparan, aşırı kısa croplar ilk buluşma için fazla.
Sade giyinirim önemli karşı cinsinde kıyafeti önemli
İlk günden gelinlikle gelirse arkama bakmadan kaçarım. jsjss
Karşıdaki damatlıkla gelirse ilk buluşmada nikah kaçınılmaz olur nsjsj
Karsi taraf düşünsün onu bizim için bir onemi yok giyimin diyim
Abartmaya gerek yok ben ilk buluşmaya pantolon gömlekle gittim her gün giyindiğim gibi
Görsel çok iyi. dmdm Evet bence önemli
Önemli ilk izlenim önemlidir özellikle erkekler için
Sosyo-ekonomik seviyeni ve yeteneklerini karşı cinse iyi sinyalleyebilmelisin
Evet önemli karşıdaki kişiye saygı için
Genellikle dikkat ederim ilk buluşmada
Çocuğun kombine çok güldüm
Önemli. İlk izlenim güzel olmalı
Önemli
Bence önemlidir
Önemli.
Önemli
Kapali bisi giy