1.88 boyunda kendince iyi bir fiziği olan biriyim. yaklaşık 2 haftadır instadan görüştüğüm kızla buluşmam var. tavsiyeniz nedir?
24 gü
1.88 boyunda kendince iyi bir fiziği olan biriyim. yaklaşık 2 haftadır instadan görüştüğüm kızla buluşmam var. tavsiyeniz nedir?
Bedenine uygun giyin ve temiz görün yeterli. Ben erkekte fresh görüntüye tav olurum. Ne giymiş kumaşı neymiş hatırlamam bile. Eller dişler ilgimi çeker dikkatimden kaçmaz 😄 çiftleşecek eş incelemesi gibi biraz evet ama doğamıza ters bir bakış açısı değil, temel kaygı çoğalma dürtüsü ne de olsa. Boy kilo kısmından geçersin o kesin zaten.
Boy ve fiziğin avantajlı, o yüzden abartmaya gerek yok. Şık ama rahat bir şeyler tercih et. Bir gömlek + düzgün bir jean ya da şık bir t-shirt + pantolon iyi bir seçim olur. Çok fazla uğraşmadan rahat hissetmelisin ki özgüvenin yüksek olsun. Her şeyden önce kendin gibi olman önemli.
çoktan buluşup bitirdim ama çok açıklayıcı olmuş. Teşekkürler
Hey bro, ilk buluşmada kendini güvende ve özgüvenli hissetmen önemli. Boyun ve fiziğin sayesinde aslında birçok şık kombin yapabilirsin. Mesela, bir şık gömlek ve slim fit jean ya da pantolon gayet iyi olur. Üzerine tarzını yansıtan şık bir kazak ya da blazer ekleyebilirsin. Renkler konusunda koyu tonlar biraz daha ciddi ve karizmatik durabilir, ama biraz renkli detaylar da atma; şıklık katabilir. Ayakkabıya dikkat et; temiz ve spor şık ayakkabılarle tarzını ortaya koyabilirsin. Unutma, rahat ve kendinden emin olmak en önemli kural. Güzel bir enerjiyle, samimi ol ve tarzını konuştur! 🚀✨
Cevap
25Cevap
Kahverengi bej tonlarında bir pantolon onun üstüne güzel beyaz bir tişört altına da beyaz bir ayakkabı üstüne de hafif kırık beyaz bir ceket bu kombine düşmeyecek kadın yoktur Bir de Armani‘nin ismini hatırlamıyorum kahverengi bir erkek parfümü var ondan sık birkaç kere boynuna nikah masası garanti😂
Buluşacağın kişiyle nasıl bir ortamda buluşuyorsunuz? (kafede mi, parkta mı, akşam yemeği mi?)
Havanın durumu nasıl olacak, soğuk mu sıcak mı?
Senin tarzın daha çok spor mu, şık mı, salaş mı?
Son olarak: nasıl bir izlenim bırakmak istiyorsun? Mesela cool, samimi, biraz gizemli, eğlenceli gibi…
Her zaman nasıl giyiniyorsan öyle giyin. Eşofman giyip gitme de sorun yok 😃
Rahat olacağın ama şıkta olan bişeyler mesela keten pantolon ve temiz bir tshirt ya da sweetshirt olabilir sempatik görünen erkekleri beğeniyorum şahsen fazla kasıntı tipler itici geliyor
Sade bir tişört, altınada pantolon olabilir... Yani ne klasik bir şey giy ne de eşofmanla çık karşısına, orta karar bir şıklık yakala...
Nerde oturup yiyeceğini de söyleyelim mi :) sevgili genç arkadaşım tarzına bağli olarak giy gömlek, kot cık :)
Eşofman olmasın kesinlikle, temiz ve özenli olması (asla ütüsüz gömlek/tişört olmasın berbat bir görüntü oluyor) yeterli hava durumu ve kendi tarzınıza uygun ne isterseniz öyle giyinebilirsiniz
istediğin gibi giy ama şort veya eşofman giyme tabi. aksesuar olarak saat veya kolye takalabilirsin
Ben siyah pantolan beyaz tişört ve beyaz ayakkabı giyen erkekleri beğeniyorum , şık buluyorum. Beyaz ayakkabı takıntım var 😂
Senieen iyi yansıtan giyim ne ise o olduğun gibi sevsin seni
İlk buluşma olduğu için şık birşeyler giy gömlek falan ondan sonra işler yürürse çok takmana gerek yok buluşmalarda ne giyeceğini güzel giyinmen yeterli
Spor veya klasik ama eşofman vs olmasın. Sade ve karizmatik bir görünüm yeterli
Pantolon tshort giyebilirsin bence , pijama ve sort çok saygısızca geliyo
Fiziğini öne çıkaracak bir tişört. İnstadan mı tanıştın bu arada sıfırdan? Merak ettim
Eşofmanla gitme de ne giyersen giy fark etmiyor
Ben olsam cruvaze salas takim giyerim @Pansy65
bol baca pantolon (baggy) üzerine de bol bir tisört ve yelek gir göster kendini kocum benim göriyim endamini (=^・ω・^=)
Kısa kollu basic bir tişört şey pantolonlardan yeni moda olan var ya jean değil işte anladın sen baggy mi ne ondan giy parfüm sık varsa saat tak yeter çok bile vans varsa vans giy yolsa düz beyaz spor giy
Dolabında ne olduğunu bilemeyiz ve ne tür kıyafetlerin olduğunu da, bir kaç kombin yapıp foto koyarsan daha iyi fikir verilir
Yani nerde bulusacagına baglı
Restoranda isen bi gömlek güzel canvas ya da kumas bi pantalon altına guzel bi ayakkabı cek tamam
Nasıl isen öyle davran ve öyle ol kanka
sağ ol ilkkanım be
Sağ ol berkimmm
kişiye gömre degişir ama genel olrak bakımlı ve kendiniz gibi olun farklı görünmeyin
Gömlek çok güzel gösterir birazda rahat bişeyler giyebilir sin
Ne çok resmi ne de çok salaş, bir ceket ve bir pantolon ile giyinmen her türlü ilk buluşma için yeterli olacaktır.
Ayy heyecan yaptım.
Keten pantolon olabilir. Üstüne polo yaka tişört. Altına spor ayakkabı. Bileğine bileklik veya kol saati gibi bir şey olablr.
Ya da keten değil ama eşofman kumaşında pantolon gibi gelen bir parça olablr. Eğer keten pantolonun yoksa
Keten pantolon ve gömlek oalbilir
Polo yaka t-shirt alta kumaş tarzı pantolon cek
Eşofman ya da pantolon tişört ile gelmeyinde ne giyerseniz giyin.
Polo yaka t-shirt altinada pantalon ama dar olmasin
Tabsiyemiz düzgünce tanışmak
Çıplak git asds
Giyimin bi önemi yok bence
daha neler
Sade ama şık Birşeyler olmalı bence…
Can ın ne istiyorsa ok
Her zamanki gibi çok özenme bence
Siyah gomlek ve pantolon
Matematiğin nasıl?
Kendin ol yeter bi de hesabı sen öde
O kızla olmazsa bana yaz :)
Hahah
hashdashdh olmadı ama 3xper olmadığım için yazamıyorum sana
Abi biraz zaman geçseydi 2 hafta ne
şık giyinmek önemli bence
Şıklıgı sever misin her ortamda
Bence spor bir gömlek ve aynı şekilde pantolon
Takım elbise giyin😅
Takım elbise giyi yakışır
Şalvar da olur 😃
spor giyin
Çok kasma jimiy çek eşofmanı git işte 😉
Damatlıkla git 😂
Ne giydin
Pikaçu kostümü
Gömlek pantolon
Şöyle boylu poslu bize denk gelmiyor
kafana gore takil
Rahat şeyler
Damatlık
Esmer misin buğday tenli mi yoksa kumral falan mı?
Abartılı olmaması daha iyidir. Relax giyin
Benle de buluş
Geç dalgayı
gömlek pantolon
Spor