Koleksiyonunda hangi parçalar olurdu? Leopar desenler, jeanler, kırmızılar, siyahlar...

Koleksiyonunda hangi parçalar olurdu? Leopar desenler, jeanler, kırmızılar, siyahlar...

Leopar desenden nefret ederim. Kadınlara düz renkleri her zaman daha çok yakıştırırım. Erkeklerde de oversize tişörtten ve şalvar tarzı parçalardan nefret ederim.
Benim yapacağım defile kadını kapalı bir haldeyken de çekici göstermek üzerine kurulu olurdu. Bana göre bir kadını en çekici gösteren şey gömlektir. Özellikle açık mavi slim bir gömlek ile buz mavisi veya koyu mavi kot kadını çok çekici gösterir.
Hırka yerine blazer ceket daha hoş duruyor kadında.
Erkekleri de en çekici gösteren parçalar alışıldık parçaların dışında olmalı bana göre. Yani kot üzerine siyah tişört gömlek bana göre artık alışıldık parçalar. Mesela açık bej tonda bir keten pantolon ile siyah gömlek altına da siyah spor ayakkabı veya bot müthiş bir kombin olur.
Özetle erkekte daha açık tonda bir parça, kadında ise açık mavi gömlek.
Bravo
Konusu venüsün, insanların aşkı bulmaları için bedenlerine yansıttığı ışık olurdu. Tıpkı parfümün içeriğini anlatırken yaptıkları o edebi cümleler gibi, ben de defileyi öyle bir yer hâline çevirmek isterdim. Mesela bej renkte, çok şeffaf tül gibi elbiseler, aşkın her çarpıcılığını resmetmek için akan göz makyajlı birkaç model, kimilerine hırslı ve çılgın bir imaj vesaire
Ben baya eskiye giderdim. Osmanlı ve Selçuklu zamanında giyilen/ giyildiği düşünülen kıayfetleri kendi yorumumu da katarak yeniden tasarlardım. Kendine has özellikleri olan kıyafetleri yorumumu katmadan saf halleriyle insanlara gösterirdim. Örneğin gelinlikler ve kültürü yansıtan parçalar.
Karmaşık olurdu. Kotla parlak bir eteği, yeşil bir tişörtle de vintage tarzı gösterişsiz bir pantolonu kombinlerdim. Çoğu kişinin anlamsız bulacağı, ilginç kombinasyonlar olurdu. Zıtlıktan yararlanır akla gelmeyecek ikilikleri giyime dökerdim.
Cevap
70Cevap
Kırmızı renklere ağırlık verirdim gadası
Defilemde, modern ve zamansız parçalar tasarlardım:
Güç ve zarafet için Maskülen ve feminen çizgilerin buluştuğu, akıcı kumaşlarla zarif kesimler.
Doğadan İlham alabilecek Doğal renkler, yaprak ve çiçek motifleriyle tasarlanan rahat ve şık parçalar.
Sokakta parlayacak, rahat ama dikkat çekici ceketler, elbiseler ve statement tişörtler.
Sürdürülebilir şıklık adına geri dönüştürülmüş malzemelerle sade ama etkileyici tasarımlar.
Gece Işıltılı kumaşlar ve cesur kesimlerle iddialı gece elbiseleri.
Koleksiyonum, modern, zarif ve biraz da cesur bir ruh taşıyan tasarımlardan oluşurdu.
Vay be eşine önerin çok olur
Illusturasyonlar kullanirdim parcalarin uzerinde 2003 Issey Miyake Aya Takano dusunun. Ama onun disinda boyle hem kizsal ve tatli Sandy Liang tarzi ve 2014 Tumblr indie sleaze arasi bir sey yapardim. Ayyyyy cizsem mi...
Leopar desen "microtrend" dedigimiz bir sey. Bu seneye ozel. Gelecek sene hatta Aralik ayinda insanlar bikmis sikilmis olacak. Zamansiz bir desen degil. NYFW'de bir kere leopar desen gormedim son bir haftada. Gitti bile. Ama skinny jeansler "geri geldi" bence ve fizigin varsa bacaklarin guzelse inanilmaz gozukuyorlar. Bu aralar cok giyiyorum. Kesinlikle kullanirdim...
Hem rahat hem şık. Günümüz insanının çoğuna hitap eden tarzda. Hem günlük iş koşuşturmasında seni rahatsız etmeyecek , hem çocuklarının peşinde koşan annelerin tercih edebileceği şekilde. O kadar rahat olacak ki benim tarzım değil diyen kişiler bile ilk önce elini ona götürecek
Herkese casual giyim icin bir tarz
Eğer bir defile düzenliyor olsaydım, koleksiyonumda geleneksel ve modern unsurları bir araya getirerek renkli ve cesur parçalar tasarlardım. Kültürel motifleri ve çağdaş detayları birleştirerek benzersiz ve dikkat çekici tasarımlar ortaya koyardım. Her parça bir hikaye anlatır ve farklı kültürleri bir araya getirirdi.💃🎨🌟
Osmanlı ve tarih hakkında minyatürler, halılar, türk fincanları taslar , tabaklar , dokumacılıklar ve minyatürlerle ilgili olabilirdi. Hacivat ve karagöz ile ilgili çizimler ve osman hamdi bey ile ilgili Mustafa Kemal Atatürk eşyaları ile ilgili olabilirdi. Allah bunu bildigi için bana şans tanımadı😂😂😂😂
Çırılçıplak insanlar sergilerdim
Dünyadan hiçbişey götüremiceklerini anlayıp birbirlerine iyi davransınlar diye ama bunuda anlamazlardı
Evet farkındayım en uç örneği verdim
Kır kalemi hakim bey

Mesela geleneksel kıyafetler tasarlardım.
ben genellikle eski zaman modalarını daha çok seviyorum örneğin 30ların ve 70 lerin modasına bayılıyorum. bi define yapsaydım kesinlikle tül eldiven ve vualet'e yer verirdim
Bu tarz şeyler
ahshshss
Esencılıs style ahshshhs
Bucket şapka tasarlardım. Saten bir elbise zebra işlemeli olabilir. Ayakkabı tasarlardım leopar+inci tozlu olucak şekilde (bu hepsi ayrı ayrı bir kombin hali değil)
Şık, rahat ve herkesin zevkine uygun olabilecek. Bir yandan günlük giyilebilirken bir yandan özel günlerde de giyilebilen, hem özel hem sıradan bir tasarım olurdu.
Hmm parça denemezdi. Hatta genital bölgeleri kapatan parçalar tasarlardım.
Defile anatomi üzerine olur, %15 %19 yağ oranı aralığındaki kadınlar dahil olamazdı
Mankenlerden biri eşin olsaydo
Partner manken keyifli oluyor. Defile private olduğu sürece
Kadını teşhirci yapmayacak ve cinsel meta hâline getirmeyecek elbiseler.
Jean, eşofman tarzı rahatlık şık bir sadelik ile perçinlerdim sanırım aşırılıktan uzak klas bir tarz olurdu..
Günlük hayatta kullanılabilecek giysiler tasarlardım. Güzelim fıstık gibi Lolita modelleri gidip avize gibi şeyler giydiriyorlar. Saçmalık...
bu kadin kesin bir gun sahneye donsuz sudyensiz hatta jartiyerle cikar. zi. kismedigi erkek kalmadi.
Erkek kadın hepsine iki tane farklı renklerde bant çeker yallahlardım sahneye. Düşünsün dursunlar sanat severler.
Renkli ve zarif, dekolteli, bir kısım da sade elbiseler olurdu. Herkesin ilgisini çekmek zor o yüzden birçok farklı tarz yapmaya çalışırdım.💖🌸
Lila mor ve mavi tonları uzun kuyruklu efil efil elbiseler olurdu
Kadınların yorumları; 💃🪡👯♂️ 👒👡🪭
Erkeklerin yorumları; 👙
kedili kaplumbağalı baykuşlu şirin şirin şeyler tasarlardım ben :D
Bu zeynep bastık niye bu kadar antipatik çok gıcık kapıyom
Hiç benlik bir şey değil ama ben siyah beyaz takılırdım
Bütün defileler insanları zkmek için yapılıyor
Seksi iç çamaşırları olabilir. Victoria secret defilesi gibi isterim
Kara çarşaf koleksiyonu yapardım Araplara özel paraları cukka ederim
Zeynep Bastık Şarkıları Ve Dekolteleri Koyarım Yeterli Zaten 😏
Bordo zümrüt yeşili beyaz siyah uçuş uçuş asimetrik kesim elbiseler
Şık abatı olmayan yeni moda tasarlardık puanı moda moda değil çünkü
Çantanın ayakkabı ve aksesuarın bir kıyafeti nasıl yrattığını ortaya koyardım
ben kore tarzı şeyler hazırlamak isterdim. onların kıyafetlerini çok tatlı buluyorum
Bunu kadar itici bir reklam daha gördüm mü bilmiyorum
Bütün renklerin birarada olduğu bir kombin yapardım
Renkli zarif ve dekolteli birşeyler ola bilir
Rahatlık ve işlevsellik temalı penye pamuklu kumaştan tasarımlar yapardim
yakında kızlar böyle sütyenle mi çıkacak dışarı:)
Biraz elegant , biraz bohem havası ile zarif elbiseler ve akseuarlar olurdu.
Üzerinde renkli ve zarif nakışları olan parçalar olabilir 🌸
Leopar desenler çok fazla demode oldu artık
Çizgili desenler daha açık renkler tercih ederdim
Kesinikle iç giyim defilesi olurdu mankenleri özenle seçerdim. Dantelli modellerim yoğun olduğu özel bir defile olurdu
Maykkk
Tamamen yeni bir desen tasarlar ve onunla birkaç parça dikerdim. Sportif, şık, ve gece elbiseleri tasarlardım. Öyle bir koleksiyon olsun ki gencine yaşlısına parçalar bulunsun.
Jean trenchcoat
Jean Uzun elbise
Jean etek / gömlek
Deriden oluşurdu çoğunlukla
Transparan
Fileli
Derin dekolteli
Kısaca karşıdaki kişiyi baştan çıkarıcı her şey olabilir
Soft ve siyah rengin cok olduğu sırt dekoltesi ve derin yırtmacı olan kıyafetler olurdu muhtemelen
@Melekcimmmm siyahcı misin kombinlerinde
Evet tatlım
Simgenin giyim tarzı çok iyi fena halde çekici. Tasarımcısımdan fikir alırdım.
1930lar Amerikan kadınlarının kıyafetleri tadında şeyler yapmak isterdim
Zayıf ve narin vücut hatları için, iç çamaşırları ve diğer elbise koleksiyonu olurdu..
Bol olan giysilere bayılırım full bol giyinmelerini isterdim
Siyahlar beyazlar toz pembeler, danteller, ince/kalın kemerler, saten kumaş yüksek topuklular…🖤🎀💎
Bir erkek olarak kimsede olmayan bir cekete okeyim ben
Parlak şeyleri severim. parlayan kıyafetler çantalar ayakkabılar ne varsa.
Siyah transparan kıyafet tercihim olurdu ya da sırt dekolteli
Siyah en az tek parça deri yapardım
Transparan tanga 🤣 üstsüz tül hırka
Parlak renkli ve uzun elbiseler olurdu 😊
Deli gömleği eşofman beyaz atlet
Söylemem fikrim çalınır
Siyah transparan ağırlıklı olurdu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?