3 boyutlu yazıcı kesinlikle olurdu. Başlangıç için Rigit 3d nin modelleri gayet yeterli ve nispeten ekonomik yetersiz gelmeye başlayınca daha üst seviye bir makine alınabilir. Küçük seramik fırınları hakkında pek bilgim yok.
Başlasana hemen amaaan zaman bulursun ya evinde yap fırına götür öyle küçük heykel vb yapmak için turnet falan gerekmiyor çamur al evde basit el ekipmanlarını al elinde yap kurut götür seramik fırınına 😂 ama sırlamak falan lazım :/
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
3 boyutlu yazıcı kesinlikle olurdu.
Başlangıç için Rigit 3d nin modelleri gayet yeterli ve nispeten ekonomik yetersiz gelmeye başlayınca daha üst seviye bir makine alınabilir.
Küçük seramik fırınları hakkında pek bilgim yok.
Sanat demiştim
Sanat anlayışımız farklı
Bence de
Şamot çamuru, çelik çetvel, ayaklı tabure, turnet.
Oha ks de seramikle uğraşan hem de nicki blonde lu falan olan kız 😂 teşekkür ederim cevabınız içinn
Rica ederim :)
Bir şey soracağım fırın olarak ortak fırın mı kullanıyorsunuz ya da nabetherm fırınlar hakkında fiyat bilginiz var mı?
Seramikle uğraşmıyorum, sadece ilgi alanıma girdiğim için yazmak istedim :D
Anladııım olsun ahahaha uğraşırsın belki bir gün
Zaman bulabilirsem neden olmasın :)
Başlasana hemen amaaan zaman bulursun ya evinde yap fırına götür öyle küçük heykel vb yapmak için turnet falan gerekmiyor çamur al evde basit el ekipmanlarını al elinde yap kurut götür seramik fırınına 😂 ama sırlamak falan lazım :/
Nü sanat olurdu
Ne alakası var mal herif