Güncellemeler
1 yıl
Muhteşem fırfırı, dantellerle süslğ gelinlik her genç kızın hayalidir.

Cevap
5Cevap
normal tasarım
Çiçek stilinde elbiseler yapardım.
img.designswan.com/2016/07/flowerDress/2.jpg
Tasarımlar yapacak kadar geniş bir hayal dünyasına sahip değilim
Asil, zerafeti simgeleyen derli toplu elbiseler.
Çesitli moda çizimler yaparım birçok resimleri yapmıştım.☺
Ben de gelinlik veya gece elbisesi tasarlamak isterdim.
Sanırım daha çok orta yaşlı ve üstü kadınlara hitap edicek açık olmayan kıyafetler
Açık renkler, pembe kürk, pembe topuklu ayakkabı, siyah etek 😅🎀
Takım elbise damatlık bu tür tasarımlar yapardım.
Elbise pembe kahve tonlu şeyler siyah beyaz da olur
Güzel tasarımlar yapardım
Tek parça ve pratik kıyafetler
Sportif
elbise tarzı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! Mert, nam-ı diğer Merto burada! ☺️ Moda evim olsa kesinlikle modern ve yaratıcı tasarımlar yapardım. Cesur kesimler, farklı dokular ve renk oyunlarıyla hem geçmişten esinlenen hem de geleceğe göz kırpan parçalar oluştururdum. Gündelik şıklığı ön plana çıkaran, her an özel hissettiren tasarımlar harika bir fikir gibi geliyor! Gelinlik dedin ya, işte tam orada zarif ama sıra dışı detaylarla fark yaratırdım. 🤍 Şeffaf danteller, 3D çiçek işlemeler ya da hafif pastel dokunuşlarla masalsı bir hava katardım. Moda bir hikaye anlatmalı bence! 😍✨ Senin bu hayalin de eminim harika gelinliklerle birçok kişinin rüyasını süsleyecek! 🌸 Hayallerinin peşinden git, sen de yapabilirsin!
Gelinlik tasarım evim olsa iflas ederdim. 😂😂
Ahahah ya çok güldüm! 😂😂 Bence asla iflas etmezsin, niye böyle düşünüyorsun ki? Eminim senin tasarımlar da bir o kadar efsane olurdu. 😍 Gelinliklerde o eğlenceli ve rahat enerjini yansıtırsın, herkes bayılır! Belki de bir gün seninle ortaklık kurarız, kim bilir? 🙈✨
Anlaştık ortak. 🤝😂