AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
573Cevap
Tanıdığım tek bir kişi ile bu fikir oluştu bende :D
Brezilya!
Yaz okulunda hoca olarak gelmişti. 27 yaşındaydı ama bizim 20'liklerden daha gençti bildiğin. 5 ülke gezdim. Böyle güzelini görmedim.
Dünyanın en güzel kızları, İskandinav ülkelerinde olabilir. Ama bence hiçbiri bir Türk kızıyla eş görülemez. Çünkü güzelliğin yanında bir çok etken var kültürel özellikler, gelenek-görenekleri bilmesi en önemlisi aile büyüklerine saygı gibi kutsal değerleri olan kızlar belki dünyanın en güzeli olmayabilirler ama benim için bütün dünyadaki güzel kızlara bedeller.
Abi boşnak kızlarının üstune yok ya anneme soylicem bir boşnak bulsun: (
İnsan memleketinin kızlarını niye sever? Başka çaresi yoktur da ondan. Ama biz bilirizki bir yerde mutlu mesut olmanın ilk şartı oranın kızlarını sevmektir. Buranın kızlarını seversen, burası Dünya'nın en güzel kızlarının olduğu yerdir. Ama Dünya'nın en güzel kızlarını sevmezsen, onlar Dünya'nın en güzel kızları değildir.
en guzel ve sevimli kiz, BENCE, benim arkadasim. oda turkiyeli :))) cehresi beyaz ve sacida siyah. balim benim :))
Hayran oldum :) bu icten ve sevgi dolu mesajiniza. Umarim sevginiz ona hep devam eder. Huyumdur yanitladigim sorudaki diger cevaplarida okurum. Sizinkine dayanamadim.
:) evet cok sevimli o
ülke olarak bilmemde dünyanın bence en güzel insanları melez olanlardır şimdi kast ettigim mezel sadece çikolata tenliler için degil tabi benim hoşlandıklarım öylede diyebilirz :)
Biri gider tatlıları sever diğeri gider şirinleri sever diğerleri büyük göğüs sever diğeri de kalça sever başkası gelir gözlerini sever herkezin zevkleri farklıdır..
Dünyanın en güzel kızlarının hangi ülkede olduğunun ne önemi var biraz gerçekçi olur elimizdekilerle idare etmeli mutluluğu siz Türk kızlarında aramalıyız :D
Japon bence. O bembeyaz tenleri, çekük minnak gözleri, fındık gibi burunları. Ay, erkek olsam...
Aynen Japon kızları en güzelleri jshsh
japon kızları bana hep itici gelmiştir bir taraflarının küçük olması güzel oldukları anlamına gelmiyo çekicilik alımlılık sexilikte önemli
bana kenya bile olabilir. düşünün artık ne kadar abazayım :D
Arap ülkelerinin kızlarını güzel buluyorum ama elleri büyük oluyor ve sevgilim Arap ve eli benden büyük kısa boylu olmasına rağmen..
Hangi ulke?
cezayir kardeşim
Elleri buyuk olur demissin de o yuzden sordum.. Yani genel olarak narin olurlar diye biliyorum.. Genel olarak tabi
yurtdışı örnek ingiltere. çünkü hep saışınlar ve renkli gözlüler zayıflar
şu an Polonya'dayım ve Polonya diyorum. Çok doğal bir güzelliğe sahipler, soğuğun etkisi sanırım. Ruslar falan yanlarında prenses fiona gibi kalır.
Bence herkes eşittir önemli olan yüz güzelligi de fakat en önemlisi kalp temizligi
Nice güzel yüzlüler var ama içi pislikten gećilmez
Bunun bir cevabı olamaz güzellik göreceli bir kavramdır. Fakat sen sizce diye sormuşsun. Bence Bulgar kızları. Çokta canayakın ve mütevazi oluyorlar.
Rusyada abi şaka mı yapıyorsunuz? Venezuellada bir güzel çıkıyorsa 5 çirkin kız çıkıyor. Rusyada hepsi taş 15 güzel kız varsa 1 çirkin kız var
Fizik olarak latin kızları ön planda fakat yüz güzelliği ve estetiği bakımından iskandinavlar bir adım önde
ıskandınavya kuzey avrupa der gecerım. macarıstan, fıllandıya, polonya. ama en cırkın kızlarda bu taraflarda bence dengelı yanı :D
iskandinavyya kızları iğrençler bence hacı 10 kız varsa 4 ü güzel ruslar çok iyi
@EgeKaradeniz bu yorumu Nası buldun la :D
bende bilmiyorum hacı ama iskandinavyadakiler harbiden öyle sanıldığı gibi değil
bir kez kızıl saçlılar bana göre iğrenç yüzleri beyaz sırıtıyor ciltleri lekeli kültürleri zaten leş berbat gitcen ukraynaya kız görcen
@EgeKaradeniz bence tam tersı
Reis bak bilmiyorum gitme imkanın var mı bilmiyorum ama gidersen görceksin hele hele danimarka ve finlandiya da kiler ya bu kadar mı çirkin olurlar ya isveçte norveçte yine güzel var ama soğuk kanlılar o soğuk kanlılıkları zaten itiyor baştan ruslar hem biraz daha sıcak hem çok daha güzeller iskandinavdakiler benden benekten çilden geçinmiyor makyajsız görceksin tipsizler. Sosyal medya çok yanlış yansıtıyor
Çil ıyıdır kardesım:)
Tilki dönüp dolaşır kürkçü dükkanına geri dönermiş şimdiden Ülkemizde diyebilirim , sonuç olarak bana göre öyle iç güzellikleri bile yeter de artar
Dünya'nın en güzel kızları gönlü pek , kalbi saf ve temiz namuslu olan kızlardır. Yaşadıkları ülke ise vefalı , sadık yârin yüreğidir..
her ülkenin guzeli çirkini elbette var ama vucut yapıları yuz hatları bakımından bence rus kızları cok farklılar
Finlandiya almanya isveç Norveç ( ilk ikisine kesin eminim )
birde Ankara XD ( almıştır o mesajı )
asdjkhakjsdhaksdas
niye her mesajda 5 6 eksi var bende 1 1 var bende 5 6 eksi istiyorum
5 ülke gezdim Finlandiya da ki kadar güzel kızları bir arada görmedim
yaş aralığı yüksek ama gençlerde çok güzel yani kıskanmayın ayrıca sarışının yaşı olmaz
hepsi güzel :P
Finlandiya da tatil amaçlı kalmadım ayrıca uzun süre kaldım hepinizden sadece dış güzellik olarak değil iç güzellik olarak da fark atarlar
çok kez yurt dışına çıktım ve ülke içinde de birçok yerleri gezdim. yani göçmen ve yabancı kızların az çok yüzlerini bilirim. sıralama yapacak olursak:ukrayna-iskandinav (norveçliler özellikle)-polonya-sırbistan-rusya-balkan ülkeleri (bosna)
Bence en güzel ve en sıcak kanlı kızlar türk kızlarıdır, bizim canımızdır onlar, neden başka milletlerin kızları ile ilgilenelimki !!!
Bravo... benden size + 1
sana yabancı bir kız eksi vermiş neden Türk kızlarına güzel dedin diye :)))))
Canı sağolsun, ama harbidende öyle bizim kızlarımızın üzerine hiçbir millette yok...
Türkiye den Başka Heryer de Rastlamak Mümkün Ülkemiz de Kadın Zevk Arcı Ve Hizmetçi Olarak Görev İcraa Etmek de İtal de Ediyoruz Avrupa Ve Usa da Türk Kızlarımız Yabancı Kocalara Hizmet Etmek İçin Evlenip Ülkemizi Temsil Etmekte
İngiliz kızları, kısaca kuzeyli butun kızlar. Soguk insani guzel yapıyor
Bişi sorcam soramadm.
kesinlikle
Bilemedimm her ulkede guzel kız var genelleme yapamıyorum
Bir insanin sevdigi ona gore dunyanin en guzelidir Sen bosa kafa yorma bunlara
iskandinavların olduğu şerit. put güzelliği var onlarda.
Guzel her yerde guzel oluyor. Irk dil din hic fark etmiyor. Ama illa ki soyle dersen bana gore, ulke nufusuna gore yuzdeye vurursak vasatin ustunde kalanlari, norvec, isvec, finlandiya olabilir.
Latin kökenliler iri ela siyah gözler , kavruk ten..
kalbe hitap eden kişinin karakterine hislerine zevklerine ayak uyduran kısacası gönül kimi severse dünya güzeli odur. ;)
İskandinav ülkeleri basi ceker. Erkeklerde de kizlarda da. Genleri sağlam^^
Kesinlie Kuzey avrupa ve rusya daki kizlar degil. Brezilya olabilir arjantin venezua olabilir yine akdeniz ulkeri olabilir ama sarisinlar degil...
Bu insana gore degisen birseydir. Her insanin eni kafasindakidir. Her an aklinda olan biri varsa sayet o senin en guzel/yakisiklindir
Arabistan Hindistan helle arabistan kızları çok hoş çok güzeller kas kibrik dudak vs
Heeee heee
Kime göre güzel? Amerika derim. Çünkü çeşit çok.
Herkese göre biri bulunur elbet.
Almanyada çok güzel kızlar var. Sakın türkiye demeyin ama :D
Türkiye ;)
her ulkede guzelide var cirkinide, genelleme yapmalayalim bu konuda
Bizim ülkemizde tabiki tek sorun bu kızlar ya harcanıyorlar ya da kendilerini harcatıyorlar.
Bana göre ruslar ama dünyada en güzel kızlar ukrayna diye secilmisti diye bir haber okumustum diye hatirliyorum anket siralamasinda ilk sirada ukraynaydi yanlis hatirlamiyorsam
Zevke gore degisirde ben polonyalilara acayip. duskunum. Yani ayrica bizim. turk. kizlarindanda guzel yok demiyoruz ama cogunun egosu guzelligini golgeliyo
farklı oldukları için daha cazip geliyor ve daha güzel olarak algılanıyor.
Eğer dünyanın globalleşmediği zamanda yaşıyor olsaydık.
Asyalı için güzelle
Avrupalı için güzel çok farklı olacaktı
Türk kızları olmadığı bir gerçek tıpkı en yakışıklı erkeklerinde Türk erkekleri olmadığı gibi...
Sarışın seven var, esmer seven var. Bizim türk erkekleri ülkeye gelen suriyeliler e bile askıntılık yapıyor sen ne diyorsun :))
Dünyanın en güzel kadınları tayland erkekleridir diyolar
dagilmislar onlar dünyaya hepsi bir yerde olsaydı erkeklerinde çoğu bir yerde olurdu dimi :D
Çok mantıklı ;D
Kaş, göz, yüz ve vücut hatları her hareketlerinde bir işve cilve içeren LÜBNAN kadınları.
Türkiye tabiki ya sizi sinirlendirmek için rus mus diyoruz.)
ALLAHIN yarratıgı herkez güzel senin nasıl baktıgın önemli güzzellk görecelı :)
Dünyanin en güzeli erkğin kalbinde yüreğinde tasidigidir...
Rusyanın tatar ve özbek köylerinde avrupada arjantin ve çek cumhuriyeti türkiyede akdeniz ve ege kızları :) ayrıca amerikanında kuzey kısmı :)
Bana göre Türk kızları Avrupadaki veya Asya kızlarından farklı çok güzeller ve çekiciler giyim tarzlarıda hoş
yok artık daha neler:D
Bana göre öyle
Bence Latin kızlar güzel :) Ama bizim bakımlı kızlarımızında hakkını yemeyelim...
nedense bu ispanyol kizlari bir ayri oluyor ya, birde anne baba farkli ulkelerden olanda enterasan oluyo
dünyanın en güzel kızları Türkiyede dir
gönül kimi severse güzel o dur daha slav ırklarının güzelliğinin bana bir faydası olduğunu görmedim.
kim güzel yok Türkiyede güzel nerede varmış gibi sorular gelecektir merakınız gidermek adına söyleyim
@jonquilll örnek olabilir :)))) bence
Bir kızı seversen O dünyanın en güzel kızıdır,
Dünyanın en güzel kızını sevmezsen, O dünyanın en güzel kızı degildirr ::))
25 yaşındayım. Çoğu avrupada olmak üzere 14 ülke gezdim daha da devam ediyorum. En güzel ve bakımlı kızlar bence Budapeşte ve Moskovadaydı
Destekledigim tespit , ama Slovakyaya da ugra hocam
Teşekkür ederim yorumun için, hepsini ölmeden gezmek gerek 😁
Avrupa'da ama daha çok kuzeyinde Güney Amerika kızları çok güzeldir Fas Tunus kızları da fena değil
Brezilyada.. çünkü harika dans ediyorlar ve anal seksi mükemmel yapıyorlar :)