Dünyanın en güzel kızları sizce hangi ülkede?
Neden ve bizden ne farkları var?
Neden ve bizden ne farkları var?
Dünyanın göze en hoş gelen kızları Estonya'da ve iskandinav ülkelerinde yaşarlar bildiğim. Bizden değil, tüm milletlerden farkları vardır. Her insan anne rahmindeyken yaşadığı yerin toprağı, annesinin ve babasının spermlerinin yoğrulmasıyla yaratılır. Toprağın bulunduğu bölgenin iklim şartları da buna dahil faktörlerdir.
Günümüzdeki ırkların hepsi ortak bir atadan gelir. Saf ırk mevcut değildir. Sözgelimi, beyaz ırkın bir ferdinden, bir zenci gibi koyu deri rengine sahip fert hasıl olabilir. Ya da bir Çinli'den, bir Kafkaslı kadar beyaz deriye sahip yavru meydana gelebilir.
Bazıları, zenci ırkın tropiklerdeki yoğun ultraviyole ışınlarına uyum sağlayarak meydana geldiğini iddia ederler. Halbuki bu görüş, Kuzey ve Güney Amerika'da aynı ışınlara maruz kalanların, niçin siyahlaşmadıkları meselesini izah edememektedir. Son yapılan çalışmalar, deri rengindeki bu farklılığın irsi olduğunu ortaya koymuştur.
Dolayısı ile, ırkların teşekkülünde ortaya çıkan siyahlar, kendileri için zararlı olmayan ışınların bulunduğu sahaya göç etmiştir. Diğer taraftan açık renkli ve mavi gözlü İskandinav ırkı ise, ekvator yakınındaki yoğun ultraviyole ışığından kurtulmak için kuzeye gitmiştir.
Dışarıya kapalı bir kabile düşünün. Çevredeki diğer kabilelerle hiç bir irtibatı olmayan bir grup. Buradaki genetik özellikler, kabile fertlerinin sahip olduğu irsi karakterlerin toplamına eşittir. Belli sınırlar içinde yer alan böyle bir bölge "gen havuzu" olarak da adlandırılabilir. Bu gen havuzunda, çekinik karakterler, zamanla melezleme sonucu birbiriyle karışarak, yeni ve değişik karakterler hasıl eder.
Sınıfımda Estonya'lı bir arkadaşım var Erasmus'la gelen, geçen sormuştum ona "Bizim Türk kızları nasıl diye?" "Çok güzeller hemde akşam kimle sabah kimle belli olmayan bizim ordakiler gibi de değiller" dedi hatta "Keşke gitmeden burada bir sevgilim olsa çok güzel olacak" dedi valla. Yani TÜRK KIZLARI çocuğun çok hoşuna gitmişsiniz bence de haklı yani bazı konularda gayet açık ara öndesiniz.
Neyse birde İskandinav ülkelerindeki kızlarda çok "cilt lekesi" var yani fondöten olmasa yüzüne bakılacak gibi değiller, doğru makyajlı halleri harika ama makyaj çıkınca çok büyük bir hayal kırıklığına uğruyor insan.
sen naptın ya
Iskandinavlarin makyajsizken cirkin oldguna inanmam, cunku Isvec'ten bildigimiz guzel kizlar makyaj kullanmayi sevmezler, Iskandinav ulkelerde feminist, makyajsizlik kulturu var yani, mesela Finlandya'da. Iskandinav ulkelere yilda 20 sefer giderim, sahidim. Cilt lekesi olan var tabi, cunku aptallar GMO, E-maddeli gidalari tuketiyorlar canavar gibi. egitimsizlikten o. Estonyali cocuk turkce mi okuyor acaba?)
Valla dediğin gibi bencede. Yaşadığı yerler iklim koşulları herşey etken. Soğuk yerlerdeki insanların tenlerinin beyaz olması. Sıcak ülkelerde ki insanların genelinin esmer olması gibi. Ultraviole ışınları falan hiç duraksamadan okudum kardeşim eline sağlık.
Harika bir görüş
Neyine bu kadar eksi verilmiş anlamadım cahil KSciler
gorev geregi cok ulkede bulundum, simdi de hollanda~da ikamet ediyorum, cok ulkelerde cok insanlar gordum, avupa irklari gercekten fiziksel olarak guzel insanlar fakat ruh guzelligi ve manevi degerleri yok, sadik olan cok az, yetistirilme tarzindan dolayi cok rahatlar, eglence , disco ve ickili ortamlara bayilirlar, hafta sonunu dortgozle bekler ickili eglenceye giderler ve zilzurna sarhoslugu yasamin anlami sanirlar, her pazartesi isyerlerinde hafta sonu nasil ictikleri anlatir mutlu olurlar, sali gununden itibaren birbirlerine hafta sonuna az kaldi diye motivasyon verirler. Fiziksel guzellikleri gercekten var, tanisir sevgili olursunuz, gunun birinde yaninda baska bir erkek gorursunuz , falanca yerden arkadasim biz onunla sinemaya gidiyoruz diyebilir size, turk kizlari da bence cok guzeller fakat turk kizlari zordur, elde etmek asiri emek ister, kendilerini ulasilmaz erisilmez sanirlar (cogu), bu da yetistirilme tarzindan ileri geliyor, kabul etsekte etmesekte şark kulturunden geliyoruz, bazi seyleri yeniden sekillendirmek uzun yillar istiyor, avrupa irkindan guzel dedigimiz kizlari elde etmek cok zor degil fakat elde tutmak da cok kolay degildir, turk kizini elde etmek kolay degildir fakat cogu zaman sadakatlidirler, tecrubelerime dayanarak bize bizden baskasi iyi gelmez (karsilikli anlayis ve sevi/saygi icerisinde olacaksa)
Benim anneme göre Polonyalı, Fransiz kadınlardı. Bana göre her ülkede bin ton güzel kadın vardır. Türk dizileri neden Dünyada seviliyor? Bana anlattığına göre bu kadar güzel ve yakışıklı oyuncular daha önce hiç görmediği için.
Rusların ve zenci bayanların vucüt yapısı beğeniyorum, genç iken çoğu çok simetrik.
Japon bayanların cildi çok güzel ve çok geç yaşlanıyorlar, o da avantajı sağlıyor.
Latin bayanların arka kısmı bence çok çekici.
Yani, her ırkın ve milletin güzel ve kötü yanları var.
Özet: en güzeller - melezleri.
Insanin psikolojisi. bakimi yerindeyse yuzu de guzel olur. her kes farkli fizige sahip kizlari begene bilir. o yuzden dunyada tum kizlari guzel. ya da cirkin bir ulke yok.
Cevap
571Cevap
İskandinavya coğrafyası. Vücut hatlarının sizlerden düzgün olması (bacak boyu, zerafet. en azından belim kadar bacaklarıyla penti'nin fantazi modelleriyle sokakta gezmiyorlar)
İrlanda, İskoçya tarafı. Kızıl saç, mavi göz, beyaz ten. Sizden farkı esmer ten'e platin sarısı saç ile gezmiyorlar.
Almanya, Oktober feeessttt.
Hollanda, Simone Simons desem,
İngiltere - Fransa aralığı: Ciddiyeti asalet ile birleştirenleri güzel oluyor.
Güneye doğru inelim, İran kadınları: Makyajı onlardan öğrenin biraz.
Azerbaycan: Bir insan güldü mü bu kadar mı güzel olur.
vs. vs. vs. Aslında işin mübağlası bir tarafa, Solda Yunanya, üstte Rusya, sağda İran, Suriye varken bu kadar çirkin kadın (hem dışı hem huyu) nasıl bu ortada toplanmış garip.
Özel olarak da belirtmem gerekirse, kocaman kıçına, kalın bacaklarına, her tür sıfatsız görüntüsüne rağmen kendini güzel zanneden ve başka ülke kadınlarının "farkı" olduğnuu düşünen bir cinsiyetin olması da komik. Diğer ülke kadınlarından farkından çok, diğer ülke kadınlarının sizden üstünlüğü var. Ne Rus'un güzelliğine, kültürüne, İrlanda'lının cesaretine, İngiliz'in asaletine, Pers'in fedakarlığına sahipsiniz. Ne doğulu ne batılı olabilmiş, lümpensiniz.
İşinize geldiğinde "ben doğuluyum, düğün isterim bana erkek baksın" işinize gelmediğinde "ben batılıyım, bana kimse karışamaz" işte bu bu coğrafyada yaşayan lümpen kadın refleksidir.
Not: Batı toplumunda ki aile ilişkilerini bilmeden "bana kimse karışamaz" diyen kadın da en kibar tabiriyle cahildir.
Not2: İsyanım var.
Güzellik göreceli bir kavram, mesela ben sarışın sevmezken hakan abi sevebiliyor, ısveç , venezualla vb yerler yazılmış , orada ki insanlar rahat yaşıyor, çok balık yiyor, spor yapıyor, şartlar güzel olunca bu haliyle gene de yansıyor, çocuk yaparken bile egitim seviyesi güzelliğe katkı sağlıyor, güzel olan gonle hoş gelendir, göz ile olmaz bu, ben viktoria secret modellerine isinamiyorum mesela hiç ancak cafede gordugum bir garson kız beni çok etkileyebiliyor, sonuç olarak güzellik kalp iledir , göz ile değil ;) #V
Yazdiklariniza katiliyorum. haklisiniz:)+1
Teşekkür ederim;)
Allahın yarattığı her varlık birbirinden güzeldir Beğenmeyip mırın kırın edenler önce kendilerine verilen güzel gözün hakkını versinler güzel bakarak...
Dünya güzeli olanlarda var onlarında ahlaki yönden eksikleri kusurları var hepimiz çok güzel yakışıklı çok ahlaklı çok dürüst ya da yetenekli çok zeki olamayız yaratılışımızdan ötürü hepimiz belirli yönlerimizle birbirimizden ayrılmışız...
O yüzden onun iyisi bunun kötüsü güzeli çirkini falanı filanı diye düşünmek boşa :)
Ha Göze Hoş geleni dersen Yemişim İngilizini Rusunu Hiç biri türk kızlarının tırnağı olamaz
Çünkü Onlar Rus kızı İngiliz Kızı
Bizimkiler Türk Hatunu :) :)
Güzellik göreceli bir kavram. Her ülkenin kendine göre güzelleri vardır. Ama illaki bir ülke seçilecekse , ekvatora yakın ülkelerdeki kızlar diğer kızlara göre daha farklı bir yapıya sahip oluyor. Boy ve atletik bakımdan, ten renklerinin çekici olması, göz renkleri, birçok konuda üstünlükleri vardır. Bundan dolayı, Brezilya, Venezüella, Kostarika, gibi ülkelerdeki kızlar bu özelliklere sahip oluyor. Dünya güzelleri genelde buralardan seçilir.
Bana kalsa Türkiye derim ama bu yarışma birçok ailenin, örf, adetlerine uygun olmadığından yarışmaya başvurmuyor. Yani Türkiyedeki ve gurbetteki guzellerimiz yarışmaya katılmadığımdan güzeller onlardan çıkıyor..
50-60 dan fazla ülke gezmişimdir, bizzat gördüğüm için söylüyorum kesinlikle Hırvatistan, sonra genel olarak slav ırkı denebilir. Türkiye'de de oran olarak değil ama sayı olarak bence baya güzel kız var. özellikle Hırvatlar başta olmak üzere diğer slav ırklarının en büyük özelliği giyinmeyi, yürümeyi, bakmayı biliyorlar; daha doğrusu kendilerini göstermeyi biliyorlar, kendilerine bakıyorlar. bir çoğu daha okula başlamadanbale/dans eğitimi alıyor ve sanırım ilerleyen yaşlarda da meslek seçimleri bambaşka da olsa kendilerine bakıyorlar.
Ben yabanciyim, Rusya kokenliyim. Turkiye'de de birkac yerde kaldim, calistim. Benim icin o sira soyledir:
1. İzmir kizlarinin buyuk bir kismi.
2. Rus (ki toprak olarak dunyanin en buyuk bu ulkenin 180 kadar milliyet var, Finlandyalilar, Estonyalilar da Rusya'nin Ural'indan geldiler hemde coktan degil. Finlandya da zaten Isvec Kralligindan sonra Rusya Imparatorlugu'nun bir topragiydi.
3. Isvec (ama aralarinda inanilmaz cirkinler de var))
4. Amerikan kizlarin bazilari: son 30 senede New England ve West Coast taraflarda Anglo-Saksonlarin inanilmaz latino-, Rus, Dogu Avrupalilarla vs. milliyetlerle kaynasmalari oldu. Neticede cok guzel kizlar var simdi ABDnin bazi eyaletlerinde.
Sarisin, ya da kumral sacli olan guzel bir Turk kizi, diyelim Izmirli olsun.. Rusyadaki ya da isvecteki guzel bir sarisin ya da kumral sacli kizla karsilastirilacak olsa aralarinda fiziki bir fark bulamazsin. 3'nun de yuz tipi her uc ulkede karsina gelebilir. Hepsi guzeller.
Ama o guzellikten baska seyler de var, daha onemli: Turk kizinin terbiyesi farkli, Rus'un ruhu farkli.
Iskandinavli kizlarin cogunun bedeni, yuzu guzelken ickide sinir tanimazlar, hayvan gibi iciyorlar icerken)
Türk Hatunu Candır
ama ;
güzelliğin ayrımı yoktur..
bir kadını sadece dış görüntüsüde güzel yapmaz aslında..
Ben kadını seviyorsam ülkem gibi severim..
ülkem gibi bakanı ülkem gibi kokanı
ve ülkem gibi yürekli olanı..
Kısaca Ülkemin Türk Hatunları Candır..
Seviyorum sizleri.
İşim gereği bir çok milletle iç içe olmuş bir insanım.
1. Eğer olaya cinsellik açısından bakıyorsak eğer.
> Diğer ülke kızları özellikle iskandinav ülkelerinde kızlar (bence) daha iyi.
2. Eğer sadakat olarak bakıyorsanız koreliler.
3. Eğer evlilik açısından bakıyorsanız emin olun bizim Türkler daha iyidir.
Aslına bakacak olursanız. Ne varsa yine bizim kızımızda var. Halis muhlis Türk kızı. He tamam sıkıntılar olmuyor değil ama en azından aynı dili konuşuyoruz o bile yeteer :)
Hiç bir yer diye bir ülke var. Orada hepsi. ¦¬)
static3.businessinsider.com/.../...ael-jackson.jpg
açıkçası benim kendime yakıştırdığım güzellik profilini taşıyan bayan bir çok ülkede var.
çünkü:güzellik standart bir kızda veya ülkede olmaz birçok ülkede farklı güzelliklerde çok ilgi çekici kızlar var
-fakat şöyle bir durum da var. farklı ülkelerde kendini güzel hisseden kızlar, bunun arkasına sığınıp erkeklere eziyet çektirmiyorlar. rahat tavırlarla karşı cinsine hayranlığını dile getiriyor. Türkiye de durum çok farklı mesela bu durumu yorumlamak bile bir trajedi oluyor bir çok kıza göre :)
Bunu söyleyeceğimi zannetmezdim ama Türkiye'de. İnanın çok güzel kızlar var ve hatta dünyanın en güzel kızı da seçilebilirler ama çok azlar. Eğer ki bana güzel diye getirecek olduğunuz kız yabancı ve boyalı bir hâlde ise ben ona-kusura bakmayın-güzel demem. Ancak şöyle bir gerçek var ki Türkiye'de güzel kızların geneli aptal oluyorlar. Sonu hüsran oluyor ve ne yalan söyleyeyim hemcinslerime çok acı çektiriyorlar :D.
Ukrayna
Sizden farkları
- En ufak bir hediye bile onları çok mutlu ediyor
- Sadıklar
- Kadir kıymet biliyorlar. Yokluğu biliyorlar ufacık süprizler bile onları mutlu etmeye yetiyor
- Her daim şık ve bakımlılar
- Çoğunluğu kültürlü ve tahsilli
- Topuklu ayakkabı giyebiliyorlar
Ne kadar takıntılıyız :( bu konu hep çok konuşulan, her yerde kendine yer bulan bir konu. Bence her ülkede çok güzel bakımlı insanlar olabilecegi gbi albenisi olmayan insanlar da olabilir. Ben güzellgn tek bir ülkede yoğunlaştığnı düşünmüyorum. Bide komşunun tavuğu durumu war. Biz italyan erkeklerne öldügmzü bittgmizi söyleriz ama bde italyan kadına sor ne diyecek. sadakatsiz diyecek bencil diyecek çapkın diyecek. Hç anlamam mesela türklerin rus takıntsnı.
Akdeniz kızları en güzeli bence. Özelliklede italyanlar. Bronzumsu yanık ten ve güneşte sararmış gibi saçlar ela, yeşil ya da bal rengi gözler. Belli bir yaştan sonra buruşmuyolar bazı ülkelerdeki gibi.
Doğal ve seksiler. Türk kızlarınıda hafife almayın turistler bayılıyolar
Dünya'nın en güzel kızları hiç Şüphe yoktur ki Çek cumhuriyeti kızlarıdır. Ben Dünya'nın pek çok yerinde bulundum. İskandinavlar çillidir neyini seversiniz anlamıyorum.. Venezuellada kadınların kalçaları ve göğüsleri acayip çok garip bir millet onlar kameraların abarttığı gibi sanmayın onları gidip bir görün kararınızı vereceksiniz.. Çıplak gözle..
güzel her ülkede vardır saçının rengini değiştirirsin ya da makyaj vs güzelliğine güzellik katarsın ayrıca öznel bir görüştür
ama iyi kalpli insan kalmadı artık çünkü herkes kendini kalp olarak süper görüyor ve sadece tipiyle uğraşıyor buda kalbi köreltiyor
Ben yeni zelanda kızlarının güzel olduğunu düşünüyorum.
Erkekleri de yakışıklı
Çünkü kültürel faaliyetlere önem veriyorlar. Biraraya gelen arkadaşlar kitaplardan, bilimden konuşuyorlar. Orda olmayan arkadaşlarından değil.
Yardımsever insanlar. Ve ben iç güzelliğin yüze vurduğu inancındayım
Şahsi fikrim, özellikle Kuzey Avrupa kızlarının çok güzel oldukları yönünde. Ben beyaz tenli, sarı saçlı, al yanaklı kızları severim. Bu özellikler de en çok İskandinav Yarımadası civarında, Kuzey Avrupada görülüyor. Esmer sevseydim, Brezilya derdim hiç şüphesiz. Doğuştan "Squat Ass" şeklinde doğuyorlar..
Genelleme yapmak dogrumu simdi?
Türkiyede güzel kiz yokmu? Bizden ne farklari var diyosunda biz insan degilmiyiz?
Tube Büyüküstün, Beren Saat , vs vs bunlar Rus mu?
Kendi milletinizi asaglamayi birakin artik ^^
+++++
İran ve Rum kızlarının ciddi manada gözleri ve yüzleri ile cok güzel. Beyaz ten ve siyah saç hastası biri olduğum icin Rusya Ukrayna ya da Avrupalı kızlar pek ilgimi cekmiyo. Ülkemiz her çeşit kız şekline sahip bir ülke ayrıca :)
Rus bir anne ve Alman bir babanın kızıyım. Annem kadar güzel bir Rus, babam kadar yakışıklı bir Alman görmedim. Ama Türkiye' de yaşadığım için Türk kızlarını güzel buluyorum. Siz sıcak kanlısınız. Biz daha soğuk ve ciddi duruyoruz. Bizde tabii daha doğal sarışınlık ve renkli göz size göre sayıca fazla. Mesela ben de sarı saçlı mavi gözlüyüm. Siz daha çeşitli güzellikler var. Yani Türkler güzel...
Bence Slav ırkının kızları en güzelleri... Yani Rusya Estonya Letonya Ukrayna... Nedeni de şu ya da bu değil.. Sadece yaradılış veya DNA diyebiliriz... sadece bizim kızlara şunu tavsiye edebilirim.. Biraz sıcakkanlı olmakta fayda var.. en azından hakedenlere karşı...
Turkiyede. Turk kizlari yani. Elin rus u o su bu su ne anlar kurufasulyeden hunkarbendiden.
Turk kizi guldumu adamin icini isitir. Turk kizi (cogu) hamileyken ne sigara icer ne icki ve cok iyi annelik yaparlar.
He olay seks ise aksarayda 100 dolar a duj yapan birsuru rus var. Sahsen bana bedava verseler o pisliklerle dusa girmem.
Turk kizi bu konudada cok iyi cunku o bu iside askla harmanlayabilir.
Ben seviyorum ecdadimin kizlarini kimseyede degismem.
Olay seks ise
Aslında öyle bisey yok.. Tabiki bizim merkalı türk erkekleri yok surası yok burası diye sayar.. yaw hee hee cok biliyorlar :D her ülkede vardır güzel ayrım sacma :) sırf yarı cıplak gezenlere bile güzel der bazı hamsolar :) Nokta :D
Rus kızları çok güzel olsada Sizler kadar değerli değil. Bizim kızların yeri ayrı güzel, Rus Kızları kendilerini korumayı bilmez güzellikleriyle yetinirler.
Mexico, Colombia, Venezuela, İtaly, Spain...
Turkiye
@mesmerize hanım gene güzel cevap +1
İsveç, Norveç, finlandiya, İsviçre, Şili, Türkiye, Arabistan, japonya, ukrayna, polonya, hollanda, iran...
Neye ve kime göre güzel? güzel huy, güzel saçlar, güzel huy, güzel göz, güzel ahlak, güzel dudaklar, güzel vs... en güzel diye ayırmak gruplandırma yapmak çok acı bence!
tabii ki türkiye. ben varım :p tabii ki bu bir espri :) ya begeni meselesi sarsın seven erkekler ıcın rusyadr ama esmer sevenler ıcın ıran kızları guzell gelır karakaş kara göz falan. yani göreceli biraz :)
Çek Cumhuriyeti'nde.
Bebek poposu gibi tenleri var, uzun bacaklılar, inceler, yüzleri de çok güzel. Yani cidden çok güzel. Ben öyle Rus ya da Ukraynalı görmedim. En iyi slavlar Çekler.
İlgilenlerin dikkatine!!!
Allahtan erkek değilsin:) öyle bir tarif ettin KI KEŞKE ERKEK OLSAYDIM DEMEDIGIN KALDI:)
Dünya tek bir vatan benim için. İçindeki tüm kızlarında kendine has, güzel özellikleri var ayrı ayrı.
Güzel kıza bakar geçerim bir dakika sonra aklıma bile gelmez fakat karakteri düzgün oturmasını kalkmasını bilen kız hiçbir şekilde kendisini unutturmaz.
TÜRK KADININDAN daha güzel ve alımlı bir kadın olamaz. Damarlarındaki kan yeter.
TÜRK kızıdır ki taktığı yakutları pırlantaları süslendiriyor ne ülkesinden bahsediyosun
Dünyanın her ülkesinde süper güzeller de var kaknem olanlarda.. Çok güzel Rus kızları olmasına rağmen çok da kaknemleri var.. Bizde de süper güzel kızlar var Allah rızası için hak yemeyelim..
en güzel kadın ırkının venezuallalılar olduğu söylenir. ancak benim yerinde görüp test ettiklerimin arasında en iyileri rus ve sırp kadınlarıdır. yuz hatları çok orantılıdır. bakımlı uzun boylu uzun bacaklıdırlar. ayrıca turk kızından tek farkı bunlar değildir. sosyo kültürel olarak da turk kızlarından donanımlıdırlar. eğitimlilerdir. tarih, edebiyat sanat sinema din her konu hakkında saatlerce konuşabilecek yetiye sahiptirler.
venezuela olsa gerektir. zira en cok dünya ve kainat güzelleri oradan çıkmakta.
Kainat guzeleri kendi mahallesinin bile guzeli degil
Yöreden yöreye değişmekle birlikte, Türkiye'nin kızları daha güzeldir.
Not: "Yöreden yöreye değişmekle" ifadesi yanlış anlaşılmasın. Demek istediğim bazı şehir/yörelerin kızları daha güzel oluyor demek istemiştim. Yoksa, çirkin kız yoktur.
Irlandalı kızlar. Nedenine gelince doğal kızıl saçlı nüfusun yani güzelliğin tanımı diyebileceğimiz kızların çoğunluğu orada. Türkiyede doğal kızıl görme olasılığı yerde 200 liralık banknot bulmaktan daha düşük. Keşke doğal kızıl bir eşim olsa :/
Türk kızları cok çeşitli her zevke uygun çıkar bence biz ülkece boydan kaybediyoruz bayanlarda 165 uzun sayılıyor bizim ülkede onlar maşallah 175 ten aşağı inmiyorlar ve su an dünyada kabul gören onların ki
. Benim dilimi konuşan. benim halimden anlayan. Benim kültürümü bilen. Benim derdimin dermanı olabilecek kızlar. Yani dünyanın en güzel kızları tabi ki Türkiye de.
adamsın güzel yorum
@kibariye-canavari 'nın şu yazısından; www.kizlarsoruyor.com/.../a10565-dunyanin-en-guzel-kadini-kimdir alıntıdır.
@Selmankrds
valla canisi profilde ki sensen;ben oyumu TUrkiyeden yana kullaniyorum :)
Tabi ki Türkiye başta olmak üzere, Polonya, Ukrayna, İsveç, Rusya, Lethonya, Litvanya, Macaristan, Brezilya ve Asya ülkeleri.. Yahu kızların hepsi güzel ki.. Ama ülkemin kızları başka bir güzel ;)
Musluman kizlari dunyanin heryerinde neler var o kapalilarin icinde neler de siz erkekler bilmezssiniz saniyorsunuz baska ulkenin kizlari guzel oyle degil iste
Bence turk kizlari dunyadaki cogu irktan daha guzel cunku cesitlilik fazla her renk her boy her crkicilikte kiz var ama diger ulkelerde. tek tip sari cilli tamam boy fizik. superdir ama bence boy vr fizik. guzellik anlayisi değil
Türklere Göre Rus ve Asyalılar..
Asyalılara göre ispanyollar..
İspanyollara göre İtalyanlar
İtalyanlara göre brezilya-Arjantinliler...
Bence beyaz Rusya denilen Belarus
Öyle bir ülke yok kızım.
Olsaydı ben bilirdim. Tüm dünyayı dolaştım!!!
Her ülkenin her halde olan insanları var. Genelleme yapmak bile hata. Ama katagorize edebilirsin.
bak sen işe alla alla
Bu bizi neden ilgilendirsin ki çevrendeki her şey güzeldir
Türkiye demeyeceğim nerede yaşıyorsan oranın kızları güzeldir
Yok yok hangisine sahipsen o kız güzeldir ve özeldir,
Saygılar
iskandinav kızları; finlandiya, isveç norveç, letonya ve rusyanın baltık denizine kıyısı olan kesimleri, petersburg falan. bizim kızlar giyinmesini ve makyaj yapmasını bilmiyor. düğün-dernekte konsamatris gibi dolaşıyorlar :(
Ahhh cahil turk erkegi ah rus kizlar slav kizlar avrupada en son tercih edilen kizlar turk kizlari bile cok ragbet goruyo ama garibim bir sari sac ve mavi goze satilmissiniz birak bir giyim makyaj ayaklarini ruslar. giyimden neanlar
Biliyorm msenden iyi. baltigi maltigi rusya iste ben genelleme yaptim butun yabanci kizlara rus kizi dedim yani siz cok gorsellikcisiniz benim rus erkek arkadasim vardi maxim cok mutevazi bir erkekti ayaklarimj ellerimi operdi
Türkiye. Zira evleneceğim kişi Türk olacak. Ve dünyanın en güzeli ben için sevdiğim olacak.. :)
Yalan söyleyip "Türkiye" desem herkes inanıp +'lar =//
- bacanak :/(
oo afro alırım bi' dal @Afrolevent
isveç kızları geneli esmer ama sarı saçlılar fizikleri müthiş. türkiyede esmer bir insan saçını sarıya boyatsa en fazla cennet mahallesinde oynar..
:D ahahahaha
İŞTE SIRALAMA.
1. İsveç
2. Arjantin
3. Rusya
4. Bulgaristan
5. Letonya
6. Belarus
7. Ukrayna
8. A. B. D
9. Estonya
10. Venezuela
11. Kanada
12- İsrail
Bilimsel araştırmalar, dünyada en çok beğenilen kadınların Ukraynalılar diyor.
Ama şahsi görüşüm turuncu renklerinden dolayı İskoç ve İrlandalı kadınlar.
Ama Arnavut kadınlarını da unutmak istemem :)
Diğerlerini farklı oldukları için beğeniyoruz, Türk kızlarına gözümüz alıştı.
Yoksa dildaş, yurttaş baş tacı...
Rusya ve Slav Balkan kızları =>Balkan Kızları (Yunanlılar, Makedonlar, Boşnaklar, Arnavutlar, Bulgarlar) Güney Rusya Slavları (Ukraynalılar, Moldovalılar), Kuzey İskandinav Kızları (Ruslar, İskandinavlar) daha sayımmı
Uzak dogu kizları derim minyom tipli bebek gibi yuzleri var turkiye kizlarida guzel ama soylemeliyimki kendilerini gelistiremiyorlar okumak kendini yetistirmek degildir..
Güney Amerika kıtasında bence.. Arjantin, Brezilya, Kolombiya, Şili ve tabiki Venezuella...
Herhalde havasında suyunda bişey var o toprakların bilmiyorum ama yüzleride fizikleride dehşet oluyor her yönden fazlasıyla gelişmişler. Bizim türk kızlarında hep bir noksan mutlaka var meme varsa kalca yok kalca varsa meme yok ikisi varsa tip yok :D
insanın sevdiği en güzeldir ve en güzel ülkede onun seni , senin onu taşıdığın kalptir. vay be romantikliğim tuttu kusura bakmayın gençler konuyla alakalı olmadı galiba :)
Bence Türk kızları herzaman güzeldir... Kim ne derse desin. Ama memleketimin kızlarındaki masumiyet, saflık... güzellikle buluşunca çekici oluyorlar. (Bu görüşüm xxx bölgemizdeki kızlar için geçerli değil. onlar erkek görünümlü kız) :-)
Rus erkekleri rus kizlarindan nefret ediyo ama tipki turk erkekleri gibi donup dolasip kurkcu dukkani yoksa onlar artik bikmislar onlarin uzerinden kamyon gecmis gibi ezik suratlarindan sivri burun esmer ten farkli guzellikler ariyolar birde onlarin kadinlari bizim erkeklerimiz ahlaksiz onlarin erkekleri magdur bizim gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar