Sizce dünyanın en güzel kızları hangi ülkede?

Kesinlikle gezdiğim ülkelerden gördüğüm kızların güzelliklerine göre yorum yapmak istiyorum.
Öncelikle şöyle başlamak herkes Rus kızlarını çok beğenir bir Türk kızı olarak hep kıskanırdım bence bizim erkekler onları çok abartıyor falan diyordum ama Rus kızlarını gördüğümde dedim ki az bile abartıyolarmış çoğunun boyları uzundu ve %98 i çok bakımlıydı orada bakımsız kız çok nadir görürsünüz hele ki arada nadir aşırı güzel kızlar çıkmıyor mu inanın bak harbi diyorum yani bi kız gördüm gözü masmavi saçı sarı ama diğerlerinden daha dikkat çekiyor öyle havalı öyle güzel öyle tatlıydı ki yani çoğu güzel ama çok güzel olanı gerçekten kusursuz güzel yani erkekler çok haklı böyle kızlar varken bende tabikide Rus kızlarını beğenirim.
İkinci olarak ise japon kızlarından bahsetmek istiyorum, gördüğüm kızlara göre yorum yapmak gerekirse %90 u güzel değildi yarısı bakımsız ve kısaydı ama arada güzel olan kaç tane aşırı güzel efsane kızda görmedim değil yani benim gördüğüm kız ne yalan söyleyeyim şu ana kadar dünyada gördüğüm en güzel kızdı kesinlikle japon kızları çoğu güzel değil ama güzel ve kusursuz olanı kesinlikle inanılmaz güzel oluyor ve gördüğüm japon kızından da anladım ki eğer japon kızları bu kız gibi güzel olsaydı kesinlikle dünyanın en güzel kızlarına sahip ülke olabilirdiler ama işte orada güzel nadir var ama güzel olanda taş gibiydi rus kızlarını elerdi türk kızlarını zaten çoktan elemistiler ve bunuda söylemek isterim ki gerçekten japonlar birbirine çok benziyodular yani açıkçası birbirlerini nasıl karistirmiyolar onu da anlamış değilim.
Simdi ise son olarak Hindistan'dan bahsetmek istiyorum gördüklerim karşısında şok oldum zerre güzel olan görmedim bir tane bile güzele rastlamadım çoğu esmerin dibi ve çoğu bakımsız açıkçası hint kızlarını o kadar abartiyordunuz ama kesinlikle abartılmayı haketmiyolar güzel olan var mıydı çok nadir ama onların güzelliği de normal türk kızları gibiydi yani öyle waow denilcek kadar da güzel değildiler.
Türk kızları olark evde kaldk😢
Sizce dünyanın en güzel kızları hangi ülkede?