AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
573Cevap
Türkiye yani benim açımdan daha çok sade kızlardan hoşlandığım için ola bilir :D mesela rus lar bana şişme balon gibi geliyor one öyle
İsveç kızları daha güzel , doğal yorumları okurken sevgilimin gittiğine takılıp kurulduğum için ; bir Türk kızı olarak fiziki güzelliğimin önemi kalamıyor.
Bir turizmci olarak yaptığım gözlemlerde;
1) Rusya
2) Hollanda
3) İskandinav ülkeleri
Bu benim görüşüm kişiye göre de değişir tabi.
Buna herkes farklı cevap verir ama kalbin bitek o bilir en güzelini en özelini.
Dunyanim en guzel kizi Benim gözümde veya kalbimde yaşalmıştı.. Yeri yurdu, vatani hepsi benim gönlümde. Sizden farkı yok. Tamamen duygusal.. kimsenin kimseden eksiği yok bence..
Türkiye de değil sanırım 3 Yıldır yalnız olduğuma göre 🙈
COLOMBİAAA bronz tenli sarışın aynı zamanda kahverengi gözlüler ve sıcak kanlılar <3 yirim...
İrlanda , O kızıllar yok mu o kızıllar beni benden alıyor.
Rus kizlari yaz vikipediden polonyali kizlardan sobra en guzel kizlardir yazaar. Benimde bir ara polonyali bir sarisinim vardi ah ewelinaa ahh:)
Benimde bir maxim vardi cok tatliydi moskovali ah maximah ayaklarimin altini operdi
ayak fetişi :)
Cok severdik birbirimizi araya mesafeler girsi gene gorusucez ama her yaz gelicek bu 2. gelisi :D
belarus çok güzeller ama benim kalemim değiller zira fit uzun zayıflar. ben orta boylarda dolgun türk kızı seviyorum
norvecte guzel kiz var baya hatta bence ruslardan daha guzel
Ülkemdeki kızları kimseye değişmem. dd https://i.hizliresim.com/5oyXbj.jpg
En güzel kızlar Bulgaristan Varna'da arkadaşlar bulgaristan'da okudum ve orası bildiğin öğrenci ülkesi tüm slav ülkelerinden kızlar var.. Little Little into the Varna :D
her ülkenin hatununda ayrı bir güzellik vardır. afrikanın balta girmemiş ormanlarındada güzel kadının varlığı mümkündür. :) birazcık bakım işi götürür.
iskandinav ve LatinKızları
eig seçilmeli bence
Tesekkürler :)
@özgün11
İskandinav degil ama latin kizlari konusunda %100 sizinleyim emre00.
@mesmerize
Bende sizinleyim : :)
Cok naziksiniz :))
@mesmerize
o sizin görüşünüz :)
Ahahaha buna gülerim işte :D
onlar güzel değl ama azgın )))
Dünya güzelleri hep Venezuela dan çıktığına göre orası sanırım.
Enguzel irki bilmem ama en guzel gozlu kizlar bizim ulkemizee doguda ;)
Latin : Meksika.. Arap: Lübnan.. İskandinav: Norveç
soğuk ülkelerde yaşayanlar daha güzel oluyor nedense
Nedeni, belki ten rengi olabilir. O ülkelerde güneşli gün sayısı az olduğu için, ten renkleri beyaza yakın. Bu ten rengi de bazı kızlara yakışıyor. Ama bu konuda elbette genelleme yapmamak gerekir. Çünkü öncelikle beyaz ten herkese yakışmayabilir. Diğer taraftan beyazın orantılı olması da ayrıca önemlidir.
Kimsede suraya cikipta em edebli kizlarin oldugu sehir neresi diye sormuyor.
Ukrayna , tek fark onlar daha rahatlar ve rahat kızlar her zaman çekici gelmiştir :D
popülasyon fazlalığı ve ırk çeşitliliği yüzünden istatistiksel olarak Amerika.
İngiltere de tabiki de =) mavi gozleri altin saclari ile adeta bir periyi andiriyorlar... Bizim kizlarimizin yeri ayri tatli ve şekerler =)
İsveç ve Alman kızları dikkatimi daha çok çekiyor bizim kızlarımız da çok hoşlar Aralarındaki fark ise fizik ve orjinal sarışınlık diye düşünüyorum
Orjinal Kızıl Çilli Hatunların ve Orjinal Sarışınların Çok olduğu ülkeler.
Örnek vermeyeyim arkadaşlar yazmış zaten :)
Erkekler ne derseniz diyin sonunda bize kalacaksınız:D
en doğrusunu sen dedin :) ne kadar svetlana alice beğensekte gene kara kuru türk kızlarına kalıcaz :)
Bu bir gerçek :)
Olabilir Alla Alla :p
Valla ben ülkemin kızlarını kimseye değişmem !!!
ama karakteri güzelliği herseyi ile Brezilyalılar benim gönlümde var açıkça söylüyorum. .
Tamamen kizil olan kizlara bayiliyorum. Nedeni tamamen kizil olmalari ve bembeyaz tenlerinin olmasi. Irlandaydi herhalfe.
bence türkiyede esmeri sarışını kumralı uzunu kısası hepsinden var çeşit bol.. diğe ülkedekiler hep tek tip
dünyanin bir cok ülkesini özelikle bütün avrupayi gezmis biri olarak en bakimli boylu poslu kizlar hollanda ve sirbistan
I think, Frenc girls are the most beautiful girls in the world. I have had a great time with one of them, I loved her and she loved me...
Türkiyede olduğunu dusunuyorum cunku başka ulke kizi bilmiyorum. disari ciktigimdada cok guzel turk kizlari goruyorum
En güzeli yurdum insani yoksa balikhane kedileri gibi bakmaktan öteye gidemeyiz ama benim canciger dostum var onu etiketleyim bari severim kendisini hem kendisi hem yüreği güzel insan @sibelsibel1 :-)
:D benim içim güzel hakan ,,
Biliyorum @sibelsibel1 problem yok :-)
:D ::D
Yani surasi diyemiyorum ben her bolgenin kendi capinda bir cekiciligi varki bir digeri bir digerini aratiyor.
Kararsiz kaldim. ama hakkima dusenide alirim
Bence Turkiyede fakat Batidaki illerde yaşiyorlar Ve Kultur seviyeleri yuksek guvenilir olanlardan bahsediyorum + Siyasi tartisma yapmak çok zevklidir onlarla
Dünyanın En güzel Kızları İskandinav Ülkeleri, Rusya Estonya, Kısaca O civarlardaki Kızlardır :) Ama Amerikan ve İngilizlerde Güzel... Şunu biliyorumki En Güzel Kızlar Bizim Ülkemizde değilll
Turkiyemizin kizlarinin o tertemiz kalplerinin guzelligi yeter
Nord ülkelerinde. (Norveç, İsveç, Finlandiya, Estonya, Danimarka ve Rusya'nın kuzeybatısında).
Rus, ingiliz, amerikan kızları güzel ama yurdumun kızları baştacıdır :)
Güzellik görecelidir. Ben esmer rus severim bu yüzden ukranya...
sende bıraz makyaj ve bakımla dunyanın en guzelı olurusn canım bakana baglı :)
İskandinavyaaaaaaaa!
Finlandiya, Norveç , İsveç Letonya , Litvanya, İzlanda
Her yerin güzeli çirkini var genelleme yapılamaz ki
Polonya. şu an imkanim olsa oraya giderim. Sadece kizlar degil insanlari felan cok sicakkanli.
Polonyanin? Hahahahahah xD
Venezüella diyorum oda medyadan duyduğum ama şunu bilirim ki güzelliğin beş para etmez şu bendeki aşk olmasa :)
görüşlerim hoşuna gitmedimi, hoşuna gitmediyse sorma kardeşim sana zorla sor diyenmi oldu
Tabiki Fin kızları. Ayrıca cermen ırkından gelenler de gayet güzel oluyor.
yüksek aşkla kadınına bağlı olan kalp ülkesinde=)))
İskandinav kızlar güzeller genelde gidip görmen lazım:) beyaz ten sarışın ya da kumral olurlar genelde ve fizikleri de iyi
Tabikide türkiyede kardeş ülke azeri kızları da güzel.
bızdekıler bakım nedır onu bılmıyor bır kova boya dunya guzelı sanıyor fark bu olsa gerek
Macaristan, rusya, finlandiya, Türkiye. bir iki tane daha vardır aklıma gelmeyen :D
Türk kızlarını burada yerden yere vuranlar umarim daha beterlerine dusersiniz
Ahh bakü Azeriler can alır can yakar namussuzdurlar ama
Kime ne uzak ulaşılma geliyorsa o guzel geliyor..
KKişilik olarak bizim kkızlarımız.. Güzellik olarak rus kızları dünyanın genelinde begeniliyor
Arjantin:)) arjantinli dansçı bir kızla tanışmıştım, onun üstüne bir daha görmedim:D onu baz alarak söylüyorum:D
Arkadaşlard en guzelıı turk kızıı bencee tamamenn naturellerr bıyık sakall orjınall kaşlar bırleşık bayılıyorumm turk kızlarınaa
okuz
Babanmıı okuz ananmıı sence
isveç
arjantin
rusya
bulgaristan
letonya
belarus
ukrayna
a. b. d
estonya
Venezuela
kanada
biz daha listeye girememişiz :D
Ben de oradan baktım listeden bazılarını çıkarttım ama :) @cici-bici
aradığın güç içinde böyle düşünmek yok tamamam
Masallah :)
@emre00
:):)
Rusya, Ukrayna, Norveç, İsveç, Danimarka, Estonya, Polonya, Slovakya, Slovenya, Almanya, İtalya, Kazakistan
Dünyanın en güzel kızları latin bölgesinden çıkar. Ten rengi fizik ve güzellik onlara fazlasıyla yetiyor.
Hiç düşünmedim. Bana benim lazım olan benim güzelimin nerede olduğu. Diğerlerinin nerede olurlarsa olsunlar..