Yoksa Allah ne verdiyse zaten kimse görmüyor mu diye ne bulduysan giyinir misin?

Yoksa Allah ne verdiyse zaten kimse görmüyor mu diye ne bulduysan giyinir misin?

Özenirim kendimi iyi hissediyorum ev giyimine özen göstermeyen de muhtemelen bir hafta evden çıkmadığında zaten kimse görmüyor diye duş falan da almıyordur. Giyim kuşamı sadece başkaları için yapıyorsanız kendinizi değil başkalarını önemsiyorsunuz demektir.
Evet çok fazla özen gösteririm. Kapıya gelen komşular dışarı mı çıkacaktın gibi şeyler söyler hatta. Giyime düşkün olduğum için her daim şık ve seksi olmaya and içmiş gibiyim. Özen göstermediğim zamanlarda modum düşük oluyor. Mesela sabah uyanır elimi yüzümü falan yıkarım, evi topla falan derken aşırı enerjisizim. Sonra gider üstümü değiştirir saçımı başımı makyajımı yapar işime bakarım 10/10 enerji ile.
Evet ev giyimi benim için çok önemli mesela yaz, kış farketmeksizin takım eşofman, askılı vs giyerim. Uyumlu olması benim için olmazsa olmaz.
Evet 😍
Teşekkür ederim 😍
Gösteririm 😅 her zaman uyumluyumdur rengarenk olmayı sevmem
Cevap
59Cevap
Hayır ben özen göstermem.. evde rahatım..
Hayır özen göstermem bi görürsün bol donlar üstüne alakasız tişört veya iğrenç Kazaklar bi görürsün güzel gecelik takımı valla her boku giyiyorum Şu an dada altımda gecelik üstümde günlük bi tişört var bunlarla yatıcam dşafışskflskfls aklıma geldi küçük kardeşim beni çekip instagrama hikayeme koymuş üstümde rezil şeyler vardı bak dedim kendime yerin bile gözü var düzgün giyin yine de beceremedim hala aynıyım😂
😂😂
En çokta evde süslüyüm kendimi güzel görmek kadar güzel ne var. Pijamalarla yeni bir tarz oluşturabilirim öyle bir şey 😃🥳
Katılıyorum kendini güzel görmek kadar güzel ne var. Yeni bir tarz deyince kafamda canlanan bu 😂 https://images.app.goo.gl/9qEsPwKpZ2sqwwf19 nolur öyle bişey olmasın
Evde bazen dışarıdan daha özenli giyiniyorum, insanın kendine olan sevgisini artırıyor bence.
Özensiz halimle bile çok güzel olduğum için eşortman tişört takılıyorum😂
Kıyafetlerim konusunda özenliyim.
Her gece yatağa geçmeden önce kıyafetlerimi değiştiririm. Her sabah kalktığımda yine kıyafetlerimi değiştiririm. Kıyafetlerimin renklerinin siyah olmasına, temiz olmasına dikkat ederim.
Tabii ki. Kendime saygım bunu gerektirir. 😎
Evet evde dahi pijama bile giysem uyumlu olmasını severim 😬
Takım elbise ile gezecek hâlim yok
Ne bulursam o 😅 standart aslında
Evde giydigim seylerle insan icine cikamam. pijama partisine bile gidemem
Allah ne verdiyse kullanırım o kadar saçma kombinler yaparım ki Gucci kullanmak isteyebilir 😂
Yaniii kisin genelde pembis pijamalarimi giyiyom yazin evde şortlayim ya da pijama felan yine sönddkd
Morelime bağlı. Evde de olsam pijamayla dolaşmayı sevmem üstüm başım düzgün olmalı. Ama depresif isem umrumda olmaz neyle rahat ediyorsam giyinirim.
Dış görünüşüme dikkat etmeyi çok severim. Evde veya dışarıda gören görülmeyen her yerde şık giyinmeye bayılırım
Yoo rahat olsun Yeter yazın zaten külot sütyen duruyorum.
Aslında en rahatı ama Bu ara bizim buralar biraz sallanıyor o yüzden özellikle gece dikkat ediyorum 😀
Deprem oluyor, Tokat’ta yaşıyorum
Amin teşekkürler
Evdeyken niye özen göstereceksin? Dışarıda değilsin ki?
Hayır nasıl rahat edıyorsam öyle giyerim bazende hiç giymem
Fazla değil.. rahat ve biraz da uyumlu olması yeterli
Giyim konusuna her zaman önem veriyorum ev veya dışarı fark etmiyo 🙃
Kesinlikle her halime dikkat ederim. Geceliklerim dahil ütülüdür
Eşofman altı ve tşört. Yalnız olsamda dikkat eder, özen gösteririm...
Özen gösterdiğimde oluyor, özen göstermediğimde oluyor.
Eve girer girmez eşofmanları mi ya da sortlarimi giyerim
Ev halimle is halim hic alakası yok evde görenler farklı birisi görmüş gibi oluyor
Tsort ve rahat pijama şahsen misafir gelecekse anca özenliyim :)
Yok be bayramda misafirleri pijama ile karşılamışlığımız var
Evet benim için önemlidir bazen takılarımıda takarım kombinlerim hjk
Evde de özen gösteririm. Rahat, temiz, güzel olmalı
Özen gösteriyorum kimse görmese bile kendim için yanii
Ev giyimi ihmal edilen en önemli konulardan biri.
Seni en çok seven insanların yanında en kötü kıyafetle bulunuyorsun
Evde genelde hamamda gibi elimde havluyla dolaşırım. Her an yoga barfiks push up yapacağımdan terimi silmem gerekiyor 😅
Evde aynalardan uzak durmaya özen gösteriyorum..
Evet fakat ne kadar rahat o kadar iyi derim evde
Özenmek ağır kaçar ama kaliteli eşortman takımı tercih etmek diyelim spor takılırım
yo evdeyim evdede suslenecek puslenecek degilim ya standart ev tarzi iste ne guzel
Evet uyumlu olması sart kimse görmüyor diye ne bulduysam giyeyim demem 💃🏻
Disarda kapalı şeyler giymeye özen gösteririm evde ise açık ama hoşuma giden elbiseler crop falan giyerim süslenirim istediğim gibi
Evde çingene gbiyim 😂
@muku01 ırkçılıkmı
Seni kınıyorum
@blnmyorkim17yş kimi
@Vincenzocorleone şu dayı her yerde varya sanki ırkçılık yaptım çingene gbiyim dedim @blnmyorkim17yaş ve ayrıca bu irkliclk değil sadece rengarenk giyindigimi belirtiyorum başka yöne cekmeyin
Hocam kusura bakmayın yanlış anlamışım
Şaka yapiok ya
Ne rahatsa onu giyiyorum evli olsam farklı giyinirim ama
Nasıl farklı
Hags ne giyersin
Hangi renk
Düz mü dantelli mi
Uyumlu ve rahat olmalı. Ha evliysen biraz daha özen gostermelisin.
evde kısa şort ve atletle duran tek ben değildir umarim
bazen boxer shortla bazene rahat pijama filan. o an ki duruma gore
Evde pijama dağınık topuz geziyom gören kaçar. d
Hayır, temiz olmasına ve rahat olmasına dikkat ederim yoksa uyum falan aramam evdeyken, rahat olsun yeter bana
Uyumlu giyerim
Evde pijama takımım ile olurum.
Salaş da dolaşamam evin içinde..
Takım elbise giymeden televizyon izlemem
Evet bazen ama çoğunlukla eşofman felan giyerim
Tek yaşadığım için rahat o konuda
Ev içinde yaz kış şort tshirt
hiç fark etmez ev olsa bile güzel giyinirim
Yook bir tişört bir eşofman bitti
Her zaman şık olmayı severim ev içinde dışında
Hayır evdeyim sonuçta
İş giyimi adamı daha karizma gösteriyor bence