Sonuçta ev hali yaaa... Özen göstermeye ne gerek var dediğiniz oluyor mu?
1 ay
Sonuçta ev hali yaaa... Özen göstermeye ne gerek var dediğiniz oluyor mu?
Senin gibi gençken evet. Sonra saçma olduğunu anlıyor insan. Özgürlük ve konfor alanının sadece evi olduğunu idrak ediyor... Salıyor kendini. İçinden ne geliyorsa onu yapıyor.
Bir ara denedim ev içinde sürekli bakımlı olmayı ve elbiseler giymeyi ama yok temizlik temizlik yemek vs her şey maf oluyor temizliği halledim sonra üstümü değişim dedim o zaman yorucu oluyor gece uyurken tekrar değişmek zorunda kalıyorum saçma bir döngü şu an çok salaş gidiyorum ve çok rahat
Ev hali diyip geçmemek lazım 😊 Moda sadece dışarıda değil, evde de kendimizi nasıl hissettiğimizle ilgili. Evde kendimizi rahat ve şık hissetmek enerjimizi yükseltebilir. Ben mesela evde bile stilime özen gösteririm. Rahat ama şık pijamalar, cool ev terlikleri veya keyifli ev kombinleriyle kendime gelirim. Hem kendine iyi bakmanın bir yolu da evdeyken de iyi hissetmekten geçiyor. Sen de, kendin için keyifli ve enerjini yükselten kombinler dene, evde bile tarzını konuştur! 🙌🧡 Unutma, kendini iyi hissetmek en önemlisi!
Cevap
115Cevap
Kesinlikle evet 😃Çünkü dışarıda elalem için süslenmek (!) vs. benlik değil.. Bakımlı insan her yerde bakımlıdır, titizdir, uyumludur yani birileri için giyinmek veya davranmak vb. leri insanı yorar... Kişi kendi için yaşamalı..
Özen göstermeyebilirsin fakat ev içinde de giyimine dikkat etmen gerekir Çünkü evimizin içinde ve dışında Cinler dolaşır insanlar gibi onların da dini ayrı olabilir Yani ev içinde yarı çıplak dolaşmak cinlerin musallat olmasına sebep olabilir banyo ve Tuvalete girerken ayet okunursa Onlar bizi göremezler
En salaş hâlim bile özenlidir her zaman yükselen burcum terazi çok doğal bir yaşama biçimi benim için sdfsdfdf 😅✌️💓
Ben seviyorum şık olmayı, evde de dahil. Bu birini tatmin etmek için değil, gecenin bir köründe su içmeye kalkarken aynada kendimi görüp "vay be, ne harikayım!" diyebilmek için.
Yani evet. 😅
Bence kişi evde de olsa giyimine özen göstermeli hem kendisine olan saygısı artıyo hemde özgüven yüksek oluyo
her zaman ozen gosteririm, tabi firdevs yoreoglu gibi evin icinde abiye giymem ama 😄 ev kiyafetim, yatak kiyafetim ayridir, evde de rahat ama duzgun seyler giyerim
Hayır berbat giyiniyorum saçım başım dağınık kirli kıyafetle bile geziyorum ama dışarı çıkınca o kadar süsleniyorumki yalan değil amacım sevgili bulmak
Teşekkür ederim ama öyle yani dediğim gibi 😂
Evet. Eskimiş şeyleri kullanmam. Genel olarak zamansız, kaliteli, sade takımlar alıyorum. Çocuk gibi desenli, karmaşık şeyleri sevmem. Gereksiz almam.
Iclik ve sweat uste, alta tayt ve esofman ve icine sweati sokuyom, coraplari da esofmanin ustune cekiyom. Bence bu da bi cesit ozen gostermektir :D
O fotodaki gibi ciplak ayakla terlik giymek nedir circir olursun resmen... yalan bu fotolar inanmayin :D
:D gercekciyiz
Yalnız yaşadığım için normalde evin içinde boxer ve altetle rahat olmayı severim ama sağolsun çok dost canlısı komşularım olduğundan gün içinde sürekli kapım çalıyor o yüzden yatana kadar eşofman takımla duruyorum.
Özen göstermek gerekir. Özen göstermek rahat olmayan şeylerin giyilmeyeceği anlamına gelmez
Rahat edebileceğim şeyler giyerimm uğraşamam özenmekle
ozen gosteriyorum. 3 tane pijama takimim var, kislik.
Moduma bağlı bazen evin içinde afrodit gibi geziyorum bazende kendimi salmış halde 🙂
Pijamalarımla duruyorum evde, çok özel bişey giymeye gerek görmüyorum. Evin içinde misafir gelmediği sürece gerek yok bence. Misafir gelirse giyerim cici elbiselerimi ama 😊
Evet, evde rahatlığın yanı sıra temiz ve düzenli bir giyime özen gösteririm. Kendime saygımın bir yansıması olarak, sadece dışarıda değil, evde de iyi hissetmek için güzel giyinirim.
Tek yaşıyorum ama yine de özenliyim, hem rahat hem uyumlu giyinmeyi seviyorum.
Tarzım birdir yani rahat giyerim genelde dışardan gelincede deyişmem😅
Çoğu günler evet gösteriyorum çünkü aynaya çok bakıyorum ve çirkin bir halde hissedersem daha iyi hale gelmeye çalışırım
Neden öyle diyorsun ki bir çok hanımefendi ben kendim için giyimime ve makyajıma özen gösteriyorum diyor ya 😅 ben özen gösteriyorum evet
Yani paspal paspal da değil de aniden bi kapı çalsa açabilecek durumda olmaya özen gösteririm. Ama rahat takılırım
Ev kişisel bir alan olduğu için rahatlığa daha çok özen gösteriyorum. Kişisel alanımla sosyal alanıma gösterdiğim ilgi farklıdır.
Evde sadece keyif
Ev keyif yeridir
Kim gelmiş gitmiş umrumda da olmaz
Ancak dışarı çikarken birazcık özen gösterebilirim
Bazenn gösteriyorum. Daha rahat hissettiriyor. Aniden dışarı çıkacaksam da bir daha giyinmek zorunda kalmıyorum.
Parçalı donla oturacak halimiz yok ahdh normal eşofman, tayt vs ya da elbise, şort falan takılıyorum.
hiç özenesim gelmiyor dışarı çıkarken özendiğim icin evde yorgunluk oluyor
evet gösteriyorum en azından saçım cildim bakımlı olmalı kıyafetlerim temiz olmalı
herhangi bir misafir gelmediği sürece rahat kıyafetler tercih ederim eşofman altı swit gibi. Kahretsin bari evde rahat olalım jklsjdkf
Kesinlikle önce kendim sonra eşim için gösteriyorum
Ne olacağı belli olmaz yani dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum ve özen gösteriyorum
Evde olduğum günleri özen göstermeye gerek duymuyorum.
Ruh halime bağlı bir durum
Çok özensiz değilim ama
evde dışarıda olduğu kadar giyimine özen göstermiyorum
Çünkü evde insan rahat olmak istiyor
gayet pacozumdur.
bir de disarda giydiklerimi asla icerde giymem. hijyen takintim yok ama disariya cikarttigim herhangi bi giyecek ile icerde herhangi biyere oturmaktan hoslanmiyorum.
Is yerinde rahat giyinemiyoruz zaten evde bir zahmet pijamayı çekelim
Evet, pijamalarım bile takımdır. Kendime bakınca iyi hissetmeliyim.
Ev giyiminde neden özen göstereyim en rahatı ev giyimi
O kadar değil ya evdeyim zaten kimse yok ki, don atlet geziyoruz işte evde
Arada aynanın önünden falan geçiyorum. Kendimi iyi görmem lazım
Yalnız yaşıyorum ne gerek var don atlet rahat oluyor
Yalnız yaşıyorum. Evde doğru düzgün giyindiğimi söyleyemem.
Evet dikkat etmezsem iyi hissetmiyorum. O aynada kendini iyi görmek zorundayım.
O özensiz haliniz emin ol özendiğiniz halinizden çok çok daha güzel ve çekici
Ben 7 - 24 aynıyım. Her zaman düzenli uyumlu temiz, giyim sanattır. Salaş insanı da sevmem
Ev benim en özel alanım olduğu için en sevdiğim 5 veya 6 denye yok gibi ince külotlu çorabımı içime kilot giymeden ve üzerimede rahat bir kombin giyip evde öyle otururum
Pek değil rahat olmak istiyorum sadece kareli eşofmanım üstüme oversize tişörtüm içime hiçbir şey giymiyorum tavsiye edilir
Kendimi salmak istediğim dönemlerde iyice berbat gözükmemek adına daha alırken kıyafete bakarım. Hep bir albenisi olmalı...
Çat kapı gelen misafirler yüzünden bazen mecbur dikkat ediliyor ya
ben yazin sort atlet, kisin polar pijama atlet ya da hirkayla geziyorum sac hep daginik topuz. gayet ozenli oldugumu dusunuyorum ahshhaha
Rahat olmasını daha çok önemsiyorum 😄 o yüzden genelde eşofman veya pijama takımı giyiyorum.
Özen gösteririm evde kimse yok olabilir ama heryerde Allah var ☝🏻❤️
Dünyanın binbir türlü hali var dikkat etmekte de fayda var biraz.
İstiyorum ama olamıyorum. Yalnız yaşadığım hâlde rahat olamıyorum dışarı çıkacakmış gibi özenli giyiniyorum. Çocukluktan gelen bi baskı bu, bunu çok iyi biliyorum.
Valla kızlar şort crop vs giyince çok hoş oluyor evde...
Bir aslan burcu olarak bu soruya cevabım ; her daim ışık ışıl olmam lazım parlamam lazım 🥳 kendimi iyi ve mutlu hissetmek için dikkat ederim
Evet coban gibi dolasamam evdede olsam şık gorunmeliyim
Evet.. iyi görünmek bir alışkanlıktır.. Mola vermeye gelmez :))
Salaş olduğumdan evde bile pacalarim yerde gezerim.
Kıyafetlerimin temiz olmasına özen gösteriyorum
Hayır her zaman göstermem. Ama saçım başım dağınık da gezmem.
ev hali dedikleri sey var ya özensiz olma durumu iste