Ev giyimine dikkat eder misin yoksa pasaklı mısın?

Konu ense özellikle ki hiçbir zaman pasaklı olmadım tertemiz dışarıdan geldim kıyafetleri çıkartır evdeki pijamalarımı giyerim rahat rahat hareket ederim.
evde salaş giyinmek pis pasaklı olmak değil benim fikrimce evde topuklu full makyaj oturacak halimiz yok daha spor ama temiz oturmak tercihim tabii dışarıda durduğum kıyafet ile evde duramam mesela.
Cevap
60Cevap
Eşofman giysem bile bakımlıyım 💅✨
Evde giyime dikkat etmemenin pasaklılık ile ne alakası olduğunu anlamadım açıkçası ama evde genelde rahat edebileceğim eşofman tayt tarzı şeyler giyerim üstüne de sweatshirt kazak tişört gecede pijama takılırım saçlarım genelde ya açık olur ya topuz olur.
bu tarz panduflardan çok giyiyorum mesela kışın 😂 evde pasaklı değilim ama çoğunlukla sweat/tayt ya da pijamalarımla takılıyorum saçımda ev topuzu gözümde de bazen gözlük
üzerimde de bazen peluş sabahlık bazen de kapüşonlu sweat hırkalardan
ayağımda da şu muzlu avakadolu sevimli çoraplardan 😂
Neden ikinci seçenek pasaklı diye nitelendirililmiş? Salaş ya da özensiz de denilebilirdi? Ev giysilerin tertemiz olabilir ama birbiriyle uyumsuz renklerde/düzensiz durumlarda da giyebilir insan. Bu onu pasaklı yapmaz, özensiz yapar...
Neyse, sorunun cevabına gelecek olursam o anki ruh halime göre değişiyor bu. Bazen evde de çok güzel giyinmeye dikkat ediyorum, bazen de renklerine vs. bakmadan kafama göre giyiniyorum...
Pasaklılık değilde genelde şöyle bişey vardır. Zenginler evdeykende şık, kalite şeyler tercih ederler. Ama fakirler genelde şık kıyafetlerini dışarsı için saklarken evde daha eskimiş, yıpranmış şeyleri giyerler.
Giyime dikkat etmemek n zamandır pasaklılık oldu?
Pasak kirli dağınık demek değil mi, ne yani ben pembe çorabın üstüne siyaj pijama giydim dikkat etmedim diye pasaklı mı oldum😂
Genel olarak düzen ve uyum seviyorum.
Bu ev, eşya vs. başka bir şey olur.
Evde de böyleyimdir, uyumsuz giyinmem.
Renk takıntılarım da var.
Dikkat ederim, ama evde olduğum için rahatlık daha ön planda.
Çok dikkat ederim kirli olduğumu hissdersem kendim rahatsız olurum
Evde takım elbise giyecek halim yok, pijamayla dolaşıyorum yani. :D
Evde yalnız yaşadığım için rahat giyinmeyi seviyorum ama yanima gelen felan olursa o zaman elbette dikkat ediyorum yani 😊
Her an bir yere gidecek ve biri gelecekmiş gibi düzgün giyinirim sevmem öyle sürpüntü durmayı modum düşüyor öyle
Evde genelde crop tayt eşofman giyerim rahatlıkla pasaklılık ayrıdır rahat giyinirim ama bakımlıyımdır 😅
Evde dışarda giydiğim elbiseleri denerim makyaj yaparım kendime özen gösteririm. Ev halimin düğüne gider gibi olsuğunu söyleyen çok insan var
Ev giyimi de neymiş dışarıda giydiğim normal elbiselerle takılırım evde ya bir anda hemen dışarı çıkmam gerekirse hiç uğraşamam üstümü değiştirmekle
Evimde bile bakımlı olmanın keyfinden vazgeçmem, şahane bir ruh hali, rahat kıyafetlerimle bile dikkatli olmaktan kendimi alamam, daima ışıltılı.
Evdeysem pijamalarımla rahat rahat hareket ederim dışarı çıkıcaksam klasik ve şık giyinirim
En doğal halimle uzun etek pijama takımı vesairem ile güzelim 🙃
Adı üstünde kendi evi insanın
Evlimisin
Dikkat ederim , saçım başım düzgün taranmış makyajlı olmasam da , çoğu kapıda görenin ‘nereye gidiyorsun? ‘ dediği oldu..
Eve girdiğim anda dışarıda giydiğim her şeyi çıkarırım.
Şort atlet takılıyorum genelde pasaklı değilim
En İyi Cevap