ya buna kim avamlik yaftasini yapistirdi anlamıyorum halbuki o kadar guzel bir desen ki leopar. korkumdan alamiyorum valla. soyle yaz ortasinda incecik askili diz altinda biten dar bi leopar elbise hayat ettim uuuff hemen gidip limonlu su iciyim de zayifliyim 😁
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Leopar desenli kiyafet giymek avamlık bence sdfsdf
Leoparın desenine bağlı o. Kimi leopar desenler çok avam ve berbat dururken kimi leopar desenler ise gayet elit durabiliyor.
ya buna kim avamlik yaftasini yapistirdi anlamıyorum halbuki o kadar guzel bir desen ki leopar. korkumdan alamiyorum valla. soyle yaz ortasinda incecik askili diz altinda biten dar bi leopar elbise hayat ettim uuuff hemen gidip limonlu su iciyim de zayifliyim 😁
Moda diye diye sacma sapan şeyler giymeye başladi millet ne yapacagini şaşırdı herkes ortada karaçi gibi geziyor
Güzel bir leopari neden giyemeyecegim ki. Gayet giyerim güzel desenli olanları. Zerrin olacaksam da olurum kimseyi ilgilendirmez bu dhshhds
Genele yayilan sey elitlik olamaz. Ama zaten leopar desen giysi avamliktir aksesuarda falan kullanirsan hadi tamam da.. giyside kotu.
Kombinin bütününe ve kimin giyindiğine bağlı olarak değişir.
Züppelik bence elit görünümlü avam tanımı cuk uyuyo
Leopar yakışan kimseyi görmedim ya. Hiç hoş değil. 😔
Avamlık ne evet en cahil benim arkadaşlar 😂 elitlik diyorum
Çok tehlikeli bir desen bence avam gözükmek çok daha ağır basıyor kombinleyemeyince
Zamanında moda tarafından şişirilmiş hiçbirşeyr benzemeyen zengin gösterdiği empoze edilmiş saçma pahalılıkta saçma bir moda.
Bazi kiyafetlere yakisiyor ama kucuk parcalarda genellikle
Leopar herkeze yakışmıyor yakışan elitlik yakışmaya avamlık
Tamamen kalitesine bağlı bence eğer cok kaliteli bir kumaş ve güzel bir parça değilse avans kaçmaya musait
Bence avam yani cahillik gösteriş
fakir veya zenginin giydiğine göre değişir
Yerinde güzel yerinde avamlik 😅
Bir roman giyse avamlık, çingenelik ünlünün üstünde görsem elit derim
Leopar desen, deri kıyafet giyenin kendine saygısı kalmamıştır 😂
Abi hiç yakişmiyor ya bir iki iyi parça varama diğer türlü giyilmez bence
leopar sadece yalan dünya Tülaya yakışıyor
İkiside değil bence tercih meselesi
Elit gibi görünmeye çalışan avamlık
Ben yakıştırmıyorum.
Bana aşırı itici ve demode geliyor,, her yaşta
Leopar desenini Tarz olarak hiç beğenmiyorum