Her sorun kadınlarla alakalı ne bu kadın düşmanlığın bu kadar kin bu kadar nefret çok fazla. Kadın ne isterse onu yapar nasıl isterse öyle ama iş kuralları farklı ben diğer soruna hitaben yazdim yeter artik kadın napmalı şunu mu giysin bunu mu giysin baydin istediğini giyer ve sen babası bile karışmıyoken buna bişey diyemezsin.
Kadın NASIL GİYİNMEK İSTERSE onu yapar. SEN DE BUNA SAYGI DUYACAKSİNIZ. (Sana giren çıkan yok seni kesen öldüren yok kıyafet kanunu yok saygı duymak zorundasın )
Caminin önü cemiyetin geçtiği yer değil mi. Bugün Cumadan çıktık namazdan çıktık karşımızda pavyondan fırlamış gibi kadınlar. Bu mu sizin saygınız? Sizin yaradana saygınız yok kızım!!
Öyle bir şey yok dedim ya Anayasal hakkım, düşünce ve ifade hürriyeti var bu ülkede. Sen de fikrini söylersin tanimi Türk Ceza Kanunlarına aykırı olmayan hakarer ve kufur içermeyen şekilde. Not: Avukatım.
Beni tehdit edemezsin. Ayrıca avukat birisi böyle vaatlerde bulunmaz umarım düzgün sorular sorarsın da cinsiyetçilik yapmazsin. Allah'a şükür her maddeyi kanunu biliyorum ben sana küfür etmedim dedim ki istersem dünyanın en büyük canısı olurum kime ne " ama anladığın yere çekmişsin dikkat edersin artik bundan sonra iyi günler
Özür dilerim ama erdemliğimden sırf. yani cinsiyetçilik de ne? en sevmediğim şey keşke sen de dikkat etseydin de konu buraya gelmeseydi herkesin hassas olduğu konular var ırkçılık cinsiyetçilik bunlar çok kötü
Cinsiyetçilik, ırkçılık yok sorularımda, tartışma ortamı sohbet ortamı ve farklı fikirler var. Sorularimda senden başka böyle hakaret eden olmadı, bak diğer yorumlara ne kadar seviyeli
Herkes istediği gibi giyinebilir buna kimse karışamaz ama fazla da açık giyinmemek lazım. Geçen bi parkta arkasimla buluştuk. Arka bank a da 2 tane kız geldi ve acayip çok aciklardi. Konuştuklarına kulak misafiri oldum şey diyorlardı '' Ya niye herkes bize bakıyor? Anlamıyorum'' dedi. Içimden şey dedim '' anliyosun neden baktiklarina ama işine gelmiyo '' dedim. Bence neresi olursa olsun açık giyinmemek lazım çünkü ''rezilik '' duruma düşebiliyorlar. 😉
Herşeyin fazlası zarar derler ya ''fazla açık '' giyinenlerinde zarara uğrayacakları belli yani. Tamam kimse karışamaz ama açık giyinince bazı erkeklerde bakınca rahatsız olmayacaklar o zaman. Bu da benim görüşüm ve '' tercihim''👈👊
Her zaman soyluyorum açik veya kapalı ister is yerinde resmi bi yerde ol ister açik alanda ol gezerken tozarken ol giyinmeninde bi dozu vardı bi erkek boxer'la dolaşamadigi gibi zaten dolasamaz seviyesiz bisey olur bi kadında bu dozu aşmamalı tamam herkes özgür iradesi kendi hayati ama herseyin bi sıniri bi dozu var ayıp itici ve gozleri kendi ustune cekecek kadar acik sacik ve dar giyinmemeli bu benim fikrim
Şöyle düşünüyorumki, müslüman olan kimse Allahın buyuruğuna itaat etmelidir, Allah açık saçık giymeyi yasaklamış, buna uyanlara eyvallah, ama uymayanların kendi sorunu, bu saatden sonra değişmeleri biraz zor, Allahla kendi aralarında olan bir konu. Umarım konudan uzaklaşmayarak yorum yapmışımdır.
açık saçık daracık? Kesinlikle yetiştirilme tarzına veriyorum. aileniz size bacağın vs. nomal bir şey olduğunu öğretemediyse sizler bunu rezilşik olarak adlandırabilirsiniz. Herkesin özgürlüğü vardır. Bir erkek isterse dar bir pantolon giyebilir. Bana güzel gelmiyor ancak bu beni alakadar etmiyor. Bir kadın da aynı şekilde bir crop giyebilir. Kimseyi alakadar etmez. Eminim cemiyetlerin de kuralları vardır ve nasıl bir cemiyet olduğına bağlı olarak bu kurallar değişebilir. Dini bir cemiyetse kimse zaten bu şekilde gitmez. Çünkü oraya gidiyorsa zaten dinin gereğine göre yaşamaya çalışan biridir. Sosyete cemiyetlerine bakılırsa orada da daha dar ve mini şeyler giyiliyor.
Sence? Cami Allah'ın evidir ve orda mini etek veya göbeğini açıp gezmek normalmidir? Herşeyi sormayın git googleye sor bize ne soruyon? Gerçi daha bunu akıl edemeyecek kadar canım değilsen benide soruna davet edip durma hergün soru soruyorsun
Aynen çekin böyle insanlar çekilmez önünüze gelen herşeyi soruyorsunuz dicek hiç birşey bulamıyorum bunu googleye sormak varken akıllı bir insan neden gelip buraya sorar normal değilsiniz engelleyip geçiyorum
Güzelliktir, estetiktir... 😊 Vücuda dövmeler yapmak, onu her şekil yakışan kıyafetlerle süslemek güzeldir. Her eden bir sanat eseri gibidir kendine yakisan kiyafeti bulana ve onu süsleyebilene.
@karrizmatik şahsen ben sirf gozler benim üstumde olsun diye ya da kendimi oyle begendigim icin seviyesiz bi sekilde giyinmem ki zaten kendimi seviyesiz giyinmis bi sekilde begenmem asla bu bana gore degil