Bana göre kişinin giyim tarzı onun ahlaki yapısını gösteriyor. Çok açık saçık giyinenlere ben paralı gözüyle bakıyorum öyle olmasa bile... Çünkü onlara benziyorlar. Millet rezilliğine iyi kılıf bulmuş. Tarz falan değildir açık giyinmek... Açık giyinen kadınları beğenen erkekler de adamlıklarını iyi test etsinler derim... Çünkü tarz sadece kıyafetle olmaz, kadınlık da bu kadar basit birşey değil...
Hayır ya ucuzluktur o git en kalitlisini al , aç8k daha guzel olur diye pazar malini yirtip giymesinler ya bizim lisede bir kiz vardi yirtiyordu herseyini simdi daha kucuk ama gobegi acik bkrdo rujla foto koyuyor her yere lan yasin kucuk ucuz duruyior la cok cirkin be
ben gerçekten cinsiyetçi bir izlenim yaratmak istemem. Erkekler için de düşününce işe giderken takım tatile giderken rahat giyinirsin mesela yerine ve ne yapacına göre. ama sıcakta da hırka girmek aptallık be
Ama bjrada bahsedilen ciklik tişört ya da pantolon degil sirf cekici olmak ugruna dekokte giyen kisi atiyorum sıcak bir yere normal bir kadin bir kot bir tişörtle gider ama o familya dar etgekler, icini gosteren büstiyerler giyer ya da düz tiş9rt giymek varken göğsunun altina kadar baglar tisortu sacma ve ucuz
En İyi Cevaplar