Çekici görünmek için açık giyinmek mi gerekir yoksa fiziğin güzel olması yeterli gelir mi?
#GoneMan

Çekici görünmek için açık giyinmek mi gerekir yoksa fiziğin güzel olması yeterli gelir mi?
#GoneMan
Genelleme yapmak istemiyorum Yapmam da fakat bazı erkekler sevdiği kızın şort crop büstiyer tayt etek giymesini istemiyor fakat karşısında öyle bir kız gördüğü zaman gözlerini ondan alamıyor Bence herkesin fiziği güzel fakat kişiden kişiye bu değişiyor balık etli bir kız da güzel zayıf olan bir kız da güzel
Bir kadının cekici görünmesi için açık giyinmesi gerekmez..
Eğer ki fizik güzel ise zaten ne giyse üzerinde güzel durduğu için o kadını çekici kılacaktır..
Bana göre ise cekicilik ilk önce yüz güzelliğin de başlar..
Fiziğin güzelse ne giysen çekici olursun 😉 ;)
En iyi görüş olarak seçer misin acaba? ;)
Tamam bekliyorum
Cevap
14Cevap
Açık giyinmek önemli ama fizik güzelliği de var
Açık giymeye gerek yok bence fizik ve pozitif enerji çekici olmak için yeterlidir
Açık giyinmeye gerek yok bence doğru seçimler yapıldığında da gayet çekici bir görünüm elde edilebilir.
Çoğu kişi çekici gözükmek için açık giyiniyorlar en son sağda solda çırılçıplak gezenlerin haberlerinide görmeye başladık
İkisi de yeterli değil. Beden dili ve mimikler önemli
Aynen öyle
Biraz açıklık gerekiyor tabii ki fizik güzelliği şart
Fizik güzelliği yeterli önemli olan zaten giydiğin şeyi taşıyabilmek
Güzel fizik varsa çok açık olmadan da çekici olunur. Ama yoksa açık giyinip çekici olmak gerekir
Bence fizik abi fiziği düzgün olan her kadın çekicidir
Fiziğin güzelse 5 tllik t-shirt bile cuk diye oturur.
Bnce bunların hepsi geçici konuşmak saygı seni daha çekici yapar
Kıyafet çok önemli bir faktör tabi ama güzellikte olacak
Acik giyinmek ciplaklik cekicilikse , hayvanlar sizden daha cekici olurdu, cekici olacam diye o... ya dondunuz
ben yakışıklıyım, önüne gelen bakıyo, orta bir giyinim yetiyo bana
Güzel fizik yeter
bi sosyal deney izlemiştim ayni adam bi dilenci kılığında yere yigiliyo bide takim elbiseyle takim elbiseliye yardima herkes kosuyor dilencinin yanindan gecip gidiyolar
fizik güzelse ne giyilse yakışır
Fızık yeterlı
Fizik yeter, onu da geçtim duruş yeter.
şu resimdeki hatunla bi saat takılayım. bi daha yaşamayım:)
Güzel fizik kaç tane kadın var zaten :D
İkisi bir bütün aslında
fizik güzelse her şekilde çekici görünür
güzel ahlak önemlidir.
İddialı giyinmek lazım
kıyafet
Fizik güzel olmali
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?