Güzel giyinmek için illa çok güzel bir fiziğe mi sahip olmak gerekir? 

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Merhaba, hayır bana göre asla güzel giyinmek için çok güzel bir fiziğe sahip olmak gerekmez. Hatta güzel bir fiziğe sahip olmayan kişiler fiziğine uygun ve güzel giysiler giyerek fiziğini olduğundan biraz daha çekici ya da güzel gösterebilir en azından benim düşüncem bu şekilde.
Fiziğin de önemini asla göz ardı edemeyiz tabi ki ama bazı kadınlar fiziği çok iyi olmasına rağmen zevksiz giyinebiliyor.. Bence önemli olan doğru parçaları doğru şekilde kombinleyip, vücut tipine göre giyinebilmek.. Keyifli akşamlar..
#smellsmoke
Giyer ancak istediği gibi durmayabilir üzerinde. Aslında amaç güzel giyinmekle sınırlı değil giydiğini güzel oturması, yakışması vesayre bunlar da önemli diye düşünüyorum. Moda kendine yakışanı giymektir. 🍀
Fizik güzel olduğunda kıyafetler kesinlikle çok daha fazla yakışıyor.
Fizik güzel değilse kıyafetler daha iyi yanlarını öne çıkararak daha güzel görünmeni sağlayabilir ama bir yere kadar.
Cevap
13Cevap
Güzel fiziğe güzel giyim elbette kat ve kat daha iyi gider. Ama fizik olmasa bile güzel giyinmek insanı daha iyi gösterir.
Hayır tabikide balık etli olup çok güzel giyinen kadınlar da var😄 güzel giyinmek için ön koşul bana göre tabii zevk sahibi olmaktan geçiyor 😄
Aslında güzel fizik giyimin önemli bir parçası ve evet demek isterdim ama fiziği güzel olup paspal şekilde giyinenler bu olguyu çürütüyor.
Evet. Çünkü düzgün bir fiziğe daha güzel oturuyor kıyafetler...
bence hayır doğru parçalar seçildiğinde çok güzel bir giyime tarza sahip kadınlar var.
Kıyafeti taşıyan fizik zaten, fizik varsa çuval giy yakışır
hayır göz zevki, az da olsa kendine yakışanı bilmek yeterli
Hayır, fiziği güzel olupta giyinmeyi bilmeyen de var.
Bence değil güzel fizik Allah vergisi dicek yok güzel giyinmek insanın ruhundan gelir yakisma durumu ise bazı insanlar çuval giyde yakışır
fizik de önemli elbise de.
ama bana sorarsan fizik önce gelir.
Ölçülerine göre giyinmek yeterli olucaktır, illa güzel fiziğin olmasına gerek yok.
hayır tabikide. ama fiziğin güzelse giydiğin her şey daha çok yakışıyor :)
Evet, bu konuda fizik önemli
Hayır fotoğraftaki kıyafetlere bayıldım👍🏻
Ee yani kıyafeti taşımak önemli
etkiliyor tabi görseli
Hayır bence öyle değil
Fizik güzel olsun hersey yakışır net!
Eved
Hayır paraya bakar 😂
İlla güzel fizikli olmaya gerek yok
Yoo hayır
hayır gerek yok :)
Bir zahmet 🤭