1 ay
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aynı kıyafet kilolu insanda farklı, zayıf insanda farklı dursa da onun modeli falan yine de güzel görünüp "güzel kombin yapmış" denilir mi sizce?
#EdaModaStil 👠👗
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Fizik filan hikaye
Güzel bir aura
Biraz göz zevki
Biraz renk uyumu bu iş tamamdr
Bence kilolu insanlarda iyi bir göz zevkine sahipse harika kombinler yapabilir. Benim bir arkadaşım vardı şimdi çok sık görüşemesekte kilosuna göre çok güzel kombinler yapardı dekoltesiz. Kendide vücudunu tanır bilirdi. Zorla kendine zayıf bedene yakışan şeyleri yakıştırmak için uğraşmazdı. Gördüğüm kilolu olup en güzel kombin yapabilen kadındı.👌🏻
Yani tabiki etken, fiziksel görünüş önemli olmasaydı fiziksel ölçülere göre model olunmazdı de mi? Renk uyumu, kombin işi farklı bir boyut olsa da fiziksel farklılıklar göz ardı edilemez!
Vücudunu tanıyarak giyinmeyi bilmek çok önemli. Doğru parçalarla da çok güzel bir kombin oluşturulabilir.
Biraz etkili biraz da öyle değil aslında, aşırı bir hal olmadığı sürece fiziğe göre giyinilmesi yetiyor zaten.
Insanin kendini sevmesi yakışanı bulması pozitif bakış açısı onu şık yapar
Ama tabiiki iyi fizik yakışan kiyafet bunlar görsel zevkler
Fizikle alakası yoktur bence bazı insanlar gerçekten güzel giyinmeyi biliyolar kimiside güzel fiziği olmasina rağmen kötü gosterebiliyo
Vücuduna göre kendine kıyafetler yakıştırabilirsin ama gerçeği de göz ardı edemeyiz. Elbette iyi bir fizikte kıyafet daha güzel duruyor.
Fizik önemli gerçekten ben 106 kiloydum şık giyinme diye bı şey söz konusu değildi ama 80 e düşünce daha iyi giyinebiliyorum. Fizik önemli.
zevk sahibi olmalı. Vücuduna yakışır şekilde giyinmeli.
Güzel giyinmek sadece fiziksel özelliklere bağlı değildir. Doğru kıyafet seçimi, özgüven ve tarz, her bedeni güzel gösterebilir. Önemli olan, kendine uygun olanı bulmak ve içinde iyi hissetmektir.
fizik etken değil tabiki ama fiziği güzel olanda ne giyse yakisiyor
Bence alakası yok çünkü fiziği güzel olup çok kötü giyinen insanlar var ama boyu kuşa olup çok güzel giyinen insanlar da var
Eğer fizik ön planda olsaydı büyük beden mankenler olmazdı büyük beden kıyafet piyasası olmazdı ama fiziğin güzelse her şey olur
Marka giyinmek yeterli çuval bile olsa markası varsa insan beyni onu ve içindekini guzel kabul ediyor
En önemli şey fizik güzel giyinmede.
Ama kilolu insanda da en azından bakımlı güzel temiz giyinmiş deniyor bence.
Fizik çok önemli değil, eğer kilo fazlası abartılı değilse. Fiziğine göre giyinmek gerekiyor sadece.
Bence fizikte önemli ya özellikle bazı şeyler boya göre yakışır sankimmm
Resmine baktım fiziğini kötü olacağını hiç sanmiyorum
Giyinenilir tabi ama her elbiseyi her fizik taşıyamaz, FİZİK önemli bi yandan
Doğru seçimler, beden tanımaz.
Fizik önemli bir etken. Kişi kendi bedenini tanır ona göre giyinirse her şey yakışır. Misal aşırı kilolu biri aşırı dar kıyafetler giyerse hoş bir görüntü olmayacaktır.
Kilo Bi yerden sonra mutlaka etken ama Bi yere kadar
Kilolu olup daracık kıyafetler maalesef ne kadın ne de erkeğe yakısıyor
ya da nasılsa ben zayıfım diye gereksiz ve yersiz açıklık
Fizik önemli... Tulum bile giyse güzel kız farkedilir... Gerçek bu...
giydiğim her şeyi bir yolunu bulup kendime yakıştırıyorum
Bence gayet güzel giyinir
Giyinir vücut tipine göre
Giyinse de kıyafetin hakkını veremez
Doğru kombin yaptıktan snra hersey yakışır yeter ki taşıyabilmeli insan aurada onemli bi etken tabi
Şişkolar mümkünse göz önünde olmasın
Ulan sus
Niee
fiziği kötü olan bile en güzel elbiseyi giyebilir
Senin fiziğin güzel bu soruyu sormak nerden aklına geldi
Yaşına vücut yapısına göre giyinmek önemli
vucüdünü bilerek giyinmeli
Bedenine göre giyindikten sonra yakışır.
Fizik önemli bir etken
iyi giyinse bile taşıyamaz
Kötü fizikse güzel giyinemez..
Hayır giyinebilir yeterki giyinmeyi
Etken ama tamamen buna bagli degil
Giyinemez. Konu kapanmıştır.
Fizik önemli
Giyinir bence
Evet giyinemez
Denir
Yoo giyinebilir ama güzel durmayabilir
Evet