Yok elitlik felan değil aynı zamanda ben teşhirci kadınları da tacizci olarak görüyorum. Çocukları bile çirkin görüntüleriyle taciz ediyorlar. Erkekler sokakta iç çamaşırlarıyla dolaşsaydı bu kadınlar onlara kesinlikle sapık derdi. Vucüdunun her hattını belli eden taytla mini etekleriyle insan içine çıkan kadın sapıktır. Özgür veya cesur değil buz gibi sapıktır. Dini bir kenara bırak yahu. Her yerin ortada. Hayvan mısın! Bir erkek organlarını belli ederek yürüse ona sapık demez misin? Nedense kimse erkeklerin mağduriyetini konuşmuyor. Halbuki kadınlar erkekleri çok daha fazla tâciz ediyor. Vücudunu sergi malzemesi yapan, en mahrem bölgelerini hoplata zıplata çarşı pazar tur atan, görünmek, beğenilmek, ilgi çekmek hırsıyla ya yarı çıplak ya giyinik çıplak olup her bir yanda dolaşan, iç çamaşırı dış kıyâfet diye giymenin adını moda koyan, yakasından paçasından et taşırıp milletin gözüne sokmayı mârifet sayan, işlediği haramları özgürlük sloganları atarak temize çıkarmaya çalışan, üstelik kendisi sebebiyle, çevresindeki erkeklerin nasıl zor durumda kaldığını görmeyecek kadar bencil, yaptığının cesâretle değil, hayâsızlıkla ilgili olduğunu bilmeyecek kadar câhil, bu hâliyle problemin ta kendisiyken, sözlü bir uyarı aldığında bile "Tâciz edildim!" diye bağıracak kadar şirret olan kimi kadınların neredeyse devamlı yaptığı şey, erkekleri tâciz etmektir.
Birde bayan olacaksın şu yazdıklarına utanmadan lazım. Kadınlara tecavüz olayında " oda açık giyinmeseydi, o saatte dışarıda ne işi vardı " diye kadınları yerle bir eden o tecavüzcüleri gaza getiren acizlerden, pisliklerden ne farkın var senin? Bir kadın ne isterse onu giyer ne sen nede bir başkası ona bir yorum yapamaz. Rahatsız oluyosanız görmezden gelirsiniz. Bir kadın olarak şunları neye dayanarak yazabildin sen? Utanç vericisin başka bir şey demiyorum
@Caglaaaacık burada tabii ki o tecavüzcüleri savunacak değiliz ama kadın haklı o da giyinmeseydi demiyor tecavüz olayları için ama erkekler giyinince eminim herkes sapık der ama kadınlar giyinince nedense normal oluyor burada bir ayrımcılık var olayı saptırmaya çalışma
@chapfallenboy hayır bu kadın ne dediğini bilmiyor şu yazdıklarını tekrar oku sadece bir iki Cümlesine katılabilirim. Bir kadının hemcinsleri için şunları söylemesi ne kadar aşağılayıcı bir durum. Konuyu saptırmıyorum. Bir kadına için bunların söylenmesi ne kadar ayıp. Hemde bunları söyleyen bir kadın. Şu kadının yazdıklarını bir kere daha oku istersen saptırmaya mı çalışıyorum anlarsın
Neyzen Tevfik ne güzel demiş. Gerçi siz onu yansın karıların alayı su veren itfaiyenin hortumunu seveyim dizeleri ile tanırsınız işinize gelen o olduğu için ama...
Sanane! Açık giyinme hesabını o verecek sende onu yargılamadan hesabını vereceksin ikisi de aynı şey ayıp ediyorsun bnce kıza ayrıca burda neden paylaşıyorsun bunu onuda anlamış değilim
En İyi Cevaplar