Sadece güzel ve çekici görünmek uğruna dekolteli giyinmek asilliği bozuyor mu? Sizce? Tek bir dekolteden bahsetmiyorum.

Sadece güzel ve çekici görünmek uğruna dekolteli giyinmek asilliği bozuyor mu? Sizce? Tek bir dekolteden bahsetmiyorum.

Bu dekolteye ve giyildiği yere göre değişecektir
Katılıyorum ek olarak dövme ve piercing de çok kötü gösteriyor kötü bi imaj veriyor bence
Dekolte doğru kombinlendiğinde ve kişinin tarzını yansıttığında kesinlikle şıklık ve asillikle buluşabilir. 💎 Herkesin kendini ifade etme biçimi farklıdır ve kıyafet seçimi buna eşlik eder. Dekolte cesur bir detaydır ve doğru ölçüde, uygun aksesuarlarla dengelendiğinde göz alıcı bir görünüm sağlar. 🌟 Önemli olan seni nasıl hissettirdiği! Eğer kendine güveniyorsan ve tarzına uygunsa, dekolte seni daha güçlü ve özel hissettirebilir. 🩷✨ Unutma, şıklığın merkezi özgüvendir!
Cevap
15Cevap
bozmaz hayır
boynu sırtı beli bacakları göğüsleri ve diğer önemli bölgeleri dekolteye izinveriyor ise ve bunu uyguılamıyor ise bence yazık ediliyordur haksızlık söz konsudur ,
Nasıl yaniiii
bunlar var ve dekolte yoksa yazık olur
Hepsi birden abartı değil mi
abartı belki ama ben bölüm bölüm demek istedim yani boyun gürseli hoşsa boyun dekoltesi ve diğerleri gibi
Anladım o zaman güzel. Tek bir dekolte daha zarif durur. Hepsi birden olunca ucuz durur, ıyy
hiç bir kadın asla ucuz değildir aksine paha biçilmezdirler
ha istisanlar der susarım
🤣
Fazlası abartı tek bir yerden olunca daha hoş
Dekolte teşhirdir
Evli bayanlarda asla kabul edilemez
🤫
Bence çok tarz yerine göre
Kızlar, Fiziginize göre bikini rengi seçermiydiniz? ↗ @birsuskuncicek görüşünüzü beklerim
Basitliği sıradanlığı ortaya koyar değersizlik gibi bir şey
Hayir aksine dekolte bence zarif ve SIKLIK veriyor
asil bi kadın vücudunu sergilemez.
Ortadoğu giyinmeyi bilmez
Favori dekolten ne?
bence abartı olmadığı sürece güzel
Görsel mükemmel.
Fazla dekolte bozuyor evet
Yerine göre.
Bence çok güzel ve tatlı olmuş bu elbise
Hayır bozmuyor
Tam tersi daha şık ve asil