Ailem istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor, onları nasıl ikna edebilirim?

Muhafazakar ve dindar bir ailede büyüdüm. 18 yaşındayım ve ailemde benle yaşıt veya benden büyük tüm kadın fertler tesettürlü. Ablalarım, kuzenlerim, annem, falan fistan. Allah’a şükür bu zamana kadar ailem bana kapanmam için baskı falan yapmadı (çünkü öyle aileler de var maalesef). Saçım açık ama onun dışında her yerim kapalı. Babam dindar değil, çok sığ görüşlü bir adam. Omuzlarım, kollarım, bacaklarım, karın bölgem vs görünmeyecek şekilde giyinmek zorundayım. Annem kıyafetimi hiç dert etmiyor. Babam ben daha 12 yaşındayken sırf omuzları açık elbise giydim diye herkesin önünde bana “değiştir üstünü or*spu” dedi. O zamanlar ben o küfürlün ne olduğunu bile bilmezdim. Müslüman olarak çocuğunun orasını burasını açmasını istemiyorsun tamam ama daha ergenliğe bile girmemiş küçücük kıza o*ospu demek ne kadar doğru? Babam öyle biri işte. Neyse ben de hep aynı şeyleri giyiyorum, istediğim gibi giyinemiyorum. Bazen diz üstü etek giyesim geliyor, giyemiyorum, kollarım açık olsun istiyorum, açamıyorum. Kafam da zibilyon tane kombin uyduruyorum ama yine dönüp dolaşık aynı kıyafetleri giyiyorum. O kadar sıkıldım ki, hep diğer kızlara özeniyorum… gençliğimin tadını bile çıkaramıyorum…

Ailem istediğim gibi giyinmeme izin vermiyor, onları nasıl ikna edebilirim?